کد خبر: ۱۰۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۳

وزیر اقتصاد امضای طلایی خود را حذف کرد

وزیر اقتصاد امضای طلایی خود را حذف کرد

وزیر اقتصاد امضای طلایی خود را حذف کرد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :دکتر خاندوزی در حاشیه هفتاد و سومین جلسه هیات مقررات زدایی و درگفت و گو با خبرنگاران رسانه‌های کشور با اعلام خبر حذف امتیاز ویژه مدیران دولتی در زمینه عضویت در جامعه حسابداران رسمی کشور بدون گذراندن آزمون گفت: این روال در ۱۴ سال گذشته ادامه داشت که با پیشنهاد وزارت اقتصاد و تصویب هیات دولت از این به بعد مدیران دولتی نیز مثل سایر متقاضیان باید در آزمون شرکت کنند.

وی در ادامه گفت: یکی از مسائلی که منتقدین مطرح می‌کردند و به عنوان امتیاز ویژه و یا امضای طلایی در حوزه حسابرسی و حسابداری کشور مطرح بود، این بود که در آیین نامه تعیین صلاحیت حسابرسان رسمی کشور برای مدیران دولتی که ده سال و یا بیشتر سابقه فعالیت در این حوزه داشتند، این اختیار به وزارت امور اقتصادی و دارایی و هیئت تشخیص داده شده بود که این مدیران بتوانند بدون گذراندن آزمون حسابدار رسمی شوند.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه روند در تمام ۱۴ سال گذشته وجود داشت، افزود: وزارت اقتصاد و دولت بر این باور است که خود دولت باید برای رفع امتیاز‌های ویژه و رانت‌هایی که در اقتصاد وجود دارد، پیشگام باشد و شفافیت و دسترسی برابر را برای تمام فعالان اقتصادی در نظر بگیرد.

دکتر خاندوزی خاطرنشان‌کرد: بر همین اساس، وزارت اقتصاد این پیشنهاد را مطرح کرد که این امتیاز ویژه در آیین نامه دولت حذف شود و مدیران دولتی نیز همانند سایر فعالان اقتصادی برای عضویت در جامعه حسابداران رسمی کشور امتحان داده و قبول شوند.

وزیر اقتصاد افزود: این پیشنهاد وزارت اقتصاد از سوی هیئت دولت تایید و تصویب شد و امیدواریم این دسته از اقدامات که نشان دهنده شروع اصلاحات اقتصادی از داخل خود دولت و همچنین اختیارات دستگاه‌های دولتی است تداوم یافته و به حرکت در مسیر شفافیت و مبارزه با تعارض منافع مدیران و رانت‌هایی که در برخی دستگاه‌ها به عنوان امضای طلایی وجود دارد، کمک کند.

وزیر اقتصاد در پایان افزود:این قبیل رفع امتیازات و رانت‌ها هم به بازگشت اعتماد به جامعه فعالان اقتصادی کمک خواهد کرد و هم منجر به پایبندی بیشتر به معیار‌های واقعی و دقیق شده و از اعمال سلیقه و نفوذ از ناحیه مدیران دولتی نیز پیشگیری می‌کند.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است
امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی آنها اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.
شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم شب یلدا؛ سنتی پابرجا، برخی اقلام حذف، برخی مهمانها در انتظار +فیلم
مراسم شب یلدا چقدر خرج بر‌می‌دارد؟ برای مهمانی شب یلدا چقدر باید هزینه کنیم؟ هزینه یلدا با دلار ۱۳۰ هزار تومانی؟ حداقل هزینه شب یلدا ۱۴۰۴چقدر میشود؟ هزینه یک خانوار در شب یلدا چقدر است؟ اینها سوالاتی است که این روزها ذهن خیلی از ایرانیها را به خودش مشغول کرده است
عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند عده ای از عدم برگزاری ماراتن کیش منافع مالی می برند
برگزاری مسابقه دو ماراتن کیش در روز جمعه مورخه ۱۴ آذر با استقبال گسترده شرکت‌کنندگان و در ادامه با واکنش هایی نسبت به بی‌حجابی بانوان در این رویداد روبه‌رو شد، بطوریکه ماراتن کیش یکی از پربحث‌ترین موضوعات در میان کاربران ایرانی بوده و همچنان هست، در ادامه صحبتهای شروین وکیلی محقق و جامعه شناس را در این رابطه ببینید
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر