کد خبر: ۱۰۹۷۷
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶

وضع مقررات و تعیین شرایط بیمه‌های باربری در گفتگو با مدیر بیمه تعاون

سهیلا شرفی، دبیر کارگروه بیمه‌های باربری سندیکای بیمه‌گران ایران در گفتگو اختصاصی با سندیکای بیمه گران ایران، درباره وضعیت خاص بیمه‌های باربری صحبت کرده است که در این مطلب بدان پرداخته می‌شود.
وضع مقررات و تعیین شرایط بیمه‌های باربری در گفتگو با مدیر بیمه تعاون

وضع مقررات و تعیین شرایط بیمه‌های باربری در گفتگو با مدیر بیمه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:سهیلا شرفی، مدیر بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیمای شرکت که دبیری کارگروه بیمه‌های باربری سندیکای بیمه گران ایران را نیز بر عهده دارد در گفتگویی پیرامون وضعیت بیمه‌های باربری اظهار داشته است: در بیمه‌های باربری الزاما باید مجموعه‌ای از قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی رعایت شود و به همین نسبت نیز قوانین و مقررات داخلی نیاز به رعایت دارد یکی از تفاوت‌های فنی این رشته با سایر رشته‌ها هم دقیقا همین است که علاوه بر مقررات داخلی، باید قوانین خارجی نیز در نظر گرفته شود.

دبیر کارگروه بیمه‌های باربری سندیکای بیمه‌گران ایران ادامه داد: در بیمه‌های باربری مسائلی مانند قوانین حمل کالا، قانون پرچم، قوانین کشور صادر کننده و وارد کننده، نوع و حجم کالا، جنس محموله ونوع وسیله حمل و غیر آن مطرح است که در مباحث صدور و یا خسارت اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کنند و بیمه‌گر می‌بایست در زمان صدور به میزان کافی از این اطلاعات بهره‌مند باشد تا بیمه نامه مناسبی را صادر نماید به همین علت افشاء اطلاعات در زمان صدور بسیار اهمیت دارد.

شرفی با اشاره به ضرورت اصلاح برخی مواد آیین‌نامه‌ایی مربوط به بیمه‌های باربری اظهار کرد: برای آیین‌نامه شماره ۷۹ بیمه اصلاحاتی در کارگروه تخصصی بیمه‌های باربری سندیکای بیمه گران ایران به تایید اعضا رسیده که به شفاف سازی بیشتر و تسهیل عملیات بیمه‌گری کمک می‌کند. این موارد برای بیمه مرکزی ارسال شده که پس از طی مراحل و با تایید بیمه مرکزی، باعث می‌شود تا بیمه‌گزار و بیمه‌گر با شفافیت بیشتری با هم همکاری داشته باشند و حقوق طرفین محفوظ بماند.

مدیر بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیمای بیمه تعاون اضافه کرد: در بخش بیمه‌های باربری داخلی به وضع مقررات و تعیین شرایط بیمه‌های باربری داخلی مبادرت شد، کار فنی توسط اعضا کارگروه باربری انجام و حاصل تلاش‌های چند ساله این اعضا و سایر اجزاء سندیکای بیمه‌گران پس از تصویب توسط کمیسیون فنی به بیمه مرکزی ارسال شده است. شرایط عمومی بیمه باربری داخلی باعث تنظیم روابط بیمه‌گر و بیمه‌گزار و تعیین کننده حدود مسئولیت‌ها و تعهدات طرفین در بخش بیمه‌های باربری داخلی می‌باشد.

دبیر کارگروه بیمه‌های باربری سندیکای بیمه‌گران ایران همچنین درباره ضرورت دسترسی به داده‌های بیمه‌ای در رشته بیمه باربری اظهار کرد: از آنجایی که بنیان عملیات بیمه‌گری فنی بر تحلیل داده‌ها و اعداد و ارقام استوار است، دسترسی بیمه‌گران به اطلاعات کلی بیمه‌گزاران رشته باربری مانند آمار‌های خسارت، پرداخت‌ها و مانند آن باعث ارزیابی بهتر از وضعیت بیمه‌گذار و تعیین نرخ‌های منطقی‌تر خواهد شد. این مساله مخصوصا در حوزه بیمه‌های مربوط به کشتی‌ها و هواپیما نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.

شرفی ادامه داد: این گونه اطلاعات باعث می‌شود تا برای مثال بیمه‌گزارانی که ضریب خسارت پایین تری داشته‌اند مشمول تخفیف‌های بیمه‌ای بیشتری شوند. همچنین هزینه‌های بیمه‌گری نیز در بخش واگذاری ریسک‌ها کاهش می‌یابد؛ بنابراین باعث ایجاد سود برای بیمه‌گذار و بیمه‌گر و عملیات بیمه‌گری فنی با کیفیت‌تر خواهد شد.

مدیر بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیمای بیمه تعاون همچنین درباره وظایف کارگروه‌های تخصصی در سندیکای بیمه‌گران ایران نیز اظهار کرد: کاری که کارگروه‌های تخصصی در سندیکای بیمه‌گران در حال حاضر انجام می‌شود حل و فصل مسائل فنی روز صنعت بیمه از جمله مسائل بیمه‌گران و بیمه‌گزاران برای تسهیل فرایند خدمت رسانی در رشته‌های بیمه‌های باربری کشتی و هواپیما است.

دبیر کارگروه بیمه‌های باربری سندیکای بیمه‌گران ایران همچنین درباره اهمیت شبکه فروش در توسعه بیمه‌های باربری نیز بیان کرد: کیفیت شبکه فروش در کلیت صنعت بیمه و مخصوصا در حوزه بیمه‌های باربری اهمیت ویژه‌ای دارد. هرچقدر این شبکه توانمندتر باشد کیفیت و کمیت تولید حق بیمه نیز به مراتب بهتر و بیشتر و ارتباط بین بیمه گر و بیمه گذار که توسط این شبکه شکل می‌گیرد نیز مطلوب‌تر خواهد بود.

شرفی با تاکید بر امکان توسعه بین‌المللی بیمه‌های باربری اظهار کرد: علیرغم تحریم‌های ظالمانه، توسعه بیمه‌های باربری به دلیل وجود مراودات و ارتباطات بین‌المللی توسط شبکه فروش امکان وقوع دارد. این مساله به کلیت فعالیت شبکه فروش، آموزش صنعت بیمه و مخصوصا کارگزاران بیمه‌ای بستگی دارد.

وی ادامه داد: کارگزاران بیمه‌ای به دلیل نوع و مدل فعالیت و ارتباطات گسترده‌تر در ابعاد مختلف از جمله ارتباطات بین المللی و حقوقی و غیره، ساختار فعالیت متفاوت‌تری دارند و می‌توانند در سطوح مختلفی مانند عرصه‌های بین‌المللی به گسترش فعالیت موفق‌تر و بیشتر بپردازند. دربخش نمایندگی‌های بیمه نیز به نظر می‌رسد شرکت‌ها می‌بایست بر مبحث آموزش تمرکز ویژه‌ای داشته باشند، زیرا نمایندگی‌ها بخش قابل توجهی از شبکه فروش را تشکیل می‌دهند که سهم قابل توجهی از فروش را نیز به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیمای بیمه تعاون تاکید کرد: بنابراین هر چه شبکه فروش توانمند‌تر باشد کیفیت فروش بیمه‌نامه‌ها به همان میزان بهتر خواهد بود و این موضوع یعنی فروش بیمه‌نامه‌های فنی‌تر، رضایت بیشتر بیمه‌گذاران و بیمه‌گران که قطعا سبب پاسخگویی بهتر در زمان خسارت نیز خواهد شد.

دبیر کارگروه بیمه‌های باربری سندیکای بیمه‌گران ایران اضافه کرد: باربری به دلیل تخصصی بودن و نیاز به استفاده از زبان انگلیسی وتنوع نوع کالا و نوع خسارات و... پیچیدگی بیشتری نسبت به سایر حوزه‌های بیمه‌ای دارد، با این حال اگر علاقمندی و آموزش مناسب وجود داشته باشد عملکرد موفق خواهد بود.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر