کد خبر: ۱۰۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۳

وزیر اقتصاد امضای طلایی خود را حذف کرد

وزیر اقتصاد امضای طلایی خود را حذف کرد

وزیر اقتصاد امضای طلایی خود را حذف کرد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :دکتر خاندوزی در حاشیه هفتاد و سومین جلسه هیات مقررات زدایی و درگفت و گو با خبرنگاران رسانه‌های کشور با اعلام خبر حذف امتیاز ویژه مدیران دولتی در زمینه عضویت در جامعه حسابداران رسمی کشور بدون گذراندن آزمون گفت: این روال در ۱۴ سال گذشته ادامه داشت که با پیشنهاد وزارت اقتصاد و تصویب هیات دولت از این به بعد مدیران دولتی نیز مثل سایر متقاضیان باید در آزمون شرکت کنند.

وی در ادامه گفت: یکی از مسائلی که منتقدین مطرح می‌کردند و به عنوان امتیاز ویژه و یا امضای طلایی در حوزه حسابرسی و حسابداری کشور مطرح بود، این بود که در آیین نامه تعیین صلاحیت حسابرسان رسمی کشور برای مدیران دولتی که ده سال و یا بیشتر سابقه فعالیت در این حوزه داشتند، این اختیار به وزارت امور اقتصادی و دارایی و هیئت تشخیص داده شده بود که این مدیران بتوانند بدون گذراندن آزمون حسابدار رسمی شوند.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه روند در تمام ۱۴ سال گذشته وجود داشت، افزود: وزارت اقتصاد و دولت بر این باور است که خود دولت باید برای رفع امتیاز‌های ویژه و رانت‌هایی که در اقتصاد وجود دارد، پیشگام باشد و شفافیت و دسترسی برابر را برای تمام فعالان اقتصادی در نظر بگیرد.

دکتر خاندوزی خاطرنشان‌کرد: بر همین اساس، وزارت اقتصاد این پیشنهاد را مطرح کرد که این امتیاز ویژه در آیین نامه دولت حذف شود و مدیران دولتی نیز همانند سایر فعالان اقتصادی برای عضویت در جامعه حسابداران رسمی کشور امتحان داده و قبول شوند.

وزیر اقتصاد افزود: این پیشنهاد وزارت اقتصاد از سوی هیئت دولت تایید و تصویب شد و امیدواریم این دسته از اقدامات که نشان دهنده شروع اصلاحات اقتصادی از داخل خود دولت و همچنین اختیارات دستگاه‌های دولتی است تداوم یافته و به حرکت در مسیر شفافیت و مبارزه با تعارض منافع مدیران و رانت‌هایی که در برخی دستگاه‌ها به عنوان امضای طلایی وجود دارد، کمک کند.

وزیر اقتصاد در پایان افزود:این قبیل رفع امتیازات و رانت‌ها هم به بازگشت اعتماد به جامعه فعالان اقتصادی کمک خواهد کرد و هم منجر به پایبندی بیشتر به معیار‌های واقعی و دقیق شده و از اعمال سلیقه و نفوذ از ناحیه مدیران دولتی نیز پیشگیری می‌کند.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر