کد خبر: ۱۰۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳

آرامش خیال، ارمغان صنعت بیمه

سرپرست بیمه‌های مسئولیت و مهندسی بیمه تعاون، در یادداشتی به تشریح بیمه و بایسته‌های آن پرداخته است؛ امری که شاید سوال ذهنی بسیاری از افرادی باشد که برای افرادی که به چرایی و ضرورت بیمه می‌اندیشند.
آرامش خیال، ارمغان صنعت بیمه

آرامش خیال، ارمغان صنعت بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:عسل اشتری، سرپرست بیمه‌های مسئولیت و مهندسی بیمه تعاون در یادداشت خود با عنوان «آرامش خیال، ارمغان صنعت بیمه» آورده است:
درباره بیمه زیاد می‌شنویم و می‌خوانیم. در تبلیغ‌های تلویزیونی و بیلبورد‌های سطح شهر درباره بیمه تبلیغات بسیار است. با وجود تمام این حرف ها، همچنان بسیاری از افراد ارزش و اهمیت بیمه را درک نکرده اند و از نقش حمایت گرانه بیمه بی خبرند؛ در صورتی که بیمه مزایای بسیاری برای زندگی شخصی و حرفه‌ای مردم دارد.


به دلیل حس همبستگی، خانوار‌ها تمایل بیشتری به افزایش رفاه دارند؛ به همین علت به طور غیرقابل باوری بیمه‌ها اعم از بیمه‌های اجتماعی، اشخاص و اموال در سبد هزینه‌های خانوار‌ها جا گرفته اند.


این ضریب نفوذ به قدری بالا و نامحسوس است که گاهی بعضی از خانواده‌ها از وجود آن اطلاعی ندارند؛ به طور مثال یک خانواده سه نفره که در منزل استیجاری سکونت دارند در قبض آب، برق و گاز پرداختی به طور نامحسوس حق بیمه پرداخت می‌کنند.


رفاه خانواده معمولاً به دو دسته عوامل کمی و کیفی بستگی دارد. در دسته کمی، درآمد یالا و پایدار می‌تواند در افزایش رفاه خانوار نقش آفرینی کند و در دسته کیفی، «آسایش خاطر» از وضعیت آینده اقتصادی خانوار، بُعد رفاه را متأثر می‌سازد.


گرچه بیمه از هر دو جنبه می‌تواند رفاه خانوار را بهبود بخشد، اما مهم‌ترین نقش بیمه به جنبه کیفی افزایش رفاه یعنی برگرداندن آسایش خاطر به خانواده یا فرد نسبت داده می‌شود.


برای درک بهتر، کافی است صاحب زمین کشاورزی را تصور کنیم که به علت موقعیت جغرافیایی زمین خود مدام در معرض سیل است. پرواضح است که اگر صنعت بیمه‌ای نباشد که خسارت احتمالی را تضمین کند، نبود آسایش خاطر، رفاه او را متزلزل می‌کند.


در مثالی دیگر، امروزه هزینه‌های درمان، بخش چشمگیری از سبد هزنیه‌ای خانوار به ویژه در سطوح پایین جامعه را به خود اختصاص داده است. به همین علت، بیماری‌های احتمالی به شدت از زاویه عدم آسایش خاطر، رفاه چنین خانواده‌هایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، اما بیمه درمان با دریافت مبلغ اندک ماهانه، هزینه‌های درمان بیماری‌های احتمالی فرد را بیمه می‌کند و در اصل، آرامش خاطر مالی به بیمه خانواده در زمینه بیماری می‌دهد.


صنعت بیمه یکی از عمده‌ترین نهاد‌های اقتصادی و قوی‌ترین و غیرقابل انکارترین پشتیبانی کننده و تأمینی برای دیگر موسسات اقتصادی، اجتماعی و خانواده به شمار می‌رود.


اگر سرمایه گذار برای حفظ سرمایه و تداوم فعالیت‌های اقتصادی خویش از پوشش‌های بیمه‌ای حسب ضرورت برخوردار نباشد، چه بسا در معرض ورشکستگی و اضمحلال قرار گیرد.


بیمه می‌تواند در هنگام وقوع اتفاقات ناگوار، جلوی ضرر مالی شما را بگیرد. گرجه بیمه می‌تواند تا حدودی خیال شما را راحت کند، اما مانند یک حساب پس انداز نیست که هر پولی که در آن می‌گذارید، متعلق به خودتان باشد؛ پولی که می‌توانید از یک شرکت بیمه طلب کنید، به نوع قرارداد بیمه شما با شرکت بیمه گر بستگی دارد.


بیمه‌ها انواع مختلفی دارند و هرکدام از آن‌ها می‌توانند در زمان نیاز، بخشی از هزینه‌ها را پوشش دهند. بیمه سلامت، درمان و همچنین بیمه عمر از مهم‌ترین بیمه‌هایی هستند که نه تنها در هزینه‌ها به ما کمک می‌کنند، بلکه نوعی سرمایه گذاری محسوب می‌شوند؛ بر همین اساس است که اهمیت استفاده از بیمه در زندگی بالا است.


بیمه علاوه بر زندگی در کار و تجارت نیز مورد نیاز است. در اصل استفاده از بیمه نوعی آینده نگری محسوب می‌شود که می‌تواند به جبران هزینه‌ها در آینده کمک کند.


آرامش ذهنی از مهم‌ترین مزایای بیمه در زندگی افراد جامعه است. استرس‌ها و دغدغه‌های روزانه افراد در زندگی زیاد شده که احتمال وقوع اتفاقی که به موجب آن شخص متحمل خسارت شود نیز یکی از این استرس‌ها است؛ بنابراین داشتن بیمه در هر بخش از زندگی امری مفید و ضروری است.


اهمیت بیمه در بالا بردن رفاه فردی و گروهی به قدری بالا است که بسیاری از دولت‌ها برای جبران هزینه‌های ناشی از هرگونه خسارتی، برخی از بیمه نامه‌ها را اجباری کرده اند. به طور مثال هزینه بیمه درمان در اکثر کشور‌های اروپایی توسط دولت پرداخت می‌شود.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
سه عامل نوسان قیمت طلا و کاهش تولید مصنوعات طلا سه عامل نوسان قیمت طلا و کاهش تولید مصنوعات طلا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران نوسان شدید اونس جهانی، تغییرات نرخ ارز و ضعف نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین را سه عامل اصلی افزایش قیمت طلا معرفی کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر