کد خبر: ۱۰۷۴۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

نشست خبری نخستین اجلاس و نمایشگاه بین المللی شهر پایدار در کیش

نخستین اجلاس و نمایشگاه بین المللی شهر پایدار با حضور ۲۸۰ شرکت کننده داخلی و خارجی با محوریت مدیریت شهری هوشمند از ششم بهمن به مدت سه روز در کیش برگزار می‌شود.
نشست خبری نخستین اجلاس و نمایشگاه بین المللی شهر پایدار در کیش

نشست خبری نخستین اجلاس و نمایشگاه بین المللی شهر پایدار در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :نشست خبری با حضور مرتضی رمضانی گالشی معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش و محمدرضا قادری دبیر علمی نمایشگاه بین المللی شهر پایدار امروز پنجشنبه ۲۲ دی در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.

مرتضی رمضانی گالشی، گفت: پوستر‌ها و اطلاعات این رویداد به نحو شایسته توسط روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش پیش از برگزاری نمایشگاه اطلاع رسانی خواهد شد از این رو رسانه‌های محلی نیز در این رویداد نقش مهم و ارزشمندی را در حوزه اطلاع رسانی بر عهده دارند.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، عنوان کرد: با توجه به استقبال گردشگران و مسافران برای سفر به جزیره کیش برنامه ریزی‌هایی در راستای افزایش پرواز‌ها و تسهیل سفر به جزیره در ماه‌های پایانی سال در نظر گرفته خواهد شد.

محمدرضا قادری دبیر علمی نمایشگاه و رئیس مرکز نوآوری پست، گفت: محور‌های اصلی این رویداد مدیریت شهری هوشمند، اقتصاد پایدار، انرژی‌های سبز، حمل و نقل پایدار، محیط زیست حوزه‌های ساختمان پایدار و هوشمند، تجهیزات و زیر ساخت‌های مخابرات و اطلاعات، پژوهش، اقتصاد پایدار و امنیت در شهر‌های هوشمند خواهد بود.

وی آخرین دستاورد‌های فناوری روز در حوزه شهر‌های پایدار و هوشمند، بررسی نقش مدیریت ساخت و ساز در توانمندسازی، بهینه سازی و ارائه مدل‌های مناسب در توسعه شهر پایدار، آشنایی با مفاهیم جدید حوزه سازه و طراحی و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در راستای هوشمند سازی، ایجاد بستر برای حضور شرکت‌های دانش بنیان، حفظ سلامت محیط زیست و زمین را بخشی از اهداف کلان برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.

دبیرعلمی نمایشگاهبین المللی شهر پایدار، همچنین معرفی دستاوردها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت ها، نهاد‌ها و سازمان‌های داخلی و خارجی در زمینه حمل و‌نقل عمومی پایدار و صنایع وابسته، بررسی مصرف بهینه انرژی، توسعه بازار شهری هوشمند، برقراری ارتباط موثر بین نهاد‌های علمی و اجرایی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی حوزه شهری را از دیگر اهداف برپایی نخستین نمایشگاه بین المللی شهر پایدار برشمرد.

محمدرضا قادری گفت: عقد قرار داد‌های بازرگانی در حوزه شهر هوشمند، گسترش تعاملات موثر با دیگر کشور‌ها و استفاده از تجربیات و دستاورد‌های آنها، ایجاد انگیزه سرمایه گذاری خصوصی و دولتی در این زمینه و جذب و هدایت سرمایه‌های داخلی و خارجی جهت ورود به طرح‌های شهر پایدار و توسعه آن از جمله موارد پیش بینی شده در این نمایشگاه است.

قادری اظهار داشت: بیش از ۲۸۰ شرکت کننده از جمله وزارتخانه ها، دانشگاه ها، استانداری‌ها و شهرداری کلان شهر‌ها همچنین مراکز استان ها، مناطق آزاد، شهر‌های جدید، بانک و بیمه، صنایع سبز، خودرو سازها، اپراتور‌های تلفن همراه، شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های زیرساختی و تجهیزات هوشمند در نخستین دوره برگزاری این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

 
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر