کد خبر: ۱۰۶۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸
در آیین کلنگ زنی ساخت دو مدرسه دخترانه متوسطه دوره اول و دوم در کیش مطرح شد:

تقدیر امام جمعه از حمایت‌های مجدانه سازمان برای ساخت مدارس در کیش

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز از سازمان منطقه کیش برای اختصاص زمین و تسهیل فرایند صدور مجوز‌ها و حمایت‌های لازم برای احداث مدارس در راستای مسوولیت‌های اجتماعی، قدردانی کرد.
تقدیر امام جمعه از حمایت‌های مجدانه سازمان برای ساخت مدارس در کیش

تقدیر امام جمعه از حمایت‌های مجدانه سازمان برای ساخت مدارس در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش در آئین کلنگ زنی دو مدرسه ۱۲ کلاسه دخترانه متوسطه دوره اول و دوم که با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش جمعه ۲۳ دی در شهرک صدف فاز ۷ برگزار شد، با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، گفت: مدرسه سازی یک عمل خداپسندانه و ارزشمند است که ما در این روز مبارک به همت خیرین مدرسه ساز شاهد کلنگ زنی دو مدرسه در جزیره کیش هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز، در خصوص ظرفیت‌ها و امکانات جزیره کیش و تامین مدارس مورد انتظار این منطقه، اظهار داشت: امید است با درایت، تلاش و همراهی مسوولان سازمان و بخش خصوصی گام‌های موثری در راستای تقویت و ارتقاء سطح فضا‌های آموزشی جزیره کیش برداریم.

امام جمعه کیش در پایان سخنان خود به اهمیت نقش خیران مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: همت و اقدامات ارزشمند خیرین تا ابد جاری و ماندگار است.

لازم به ذکر است این دو مدرسه در زمینی به مساحت ۴۳۳۵ مترمربع همراه با یک زمین ورزشی سرپوشیده با امکاناتی نظیر نمازخانه، کتابخانه، آزمایشگاه به همت بانوی خیر مدرسه ساز حمیرا جهان خواه و عباس احمدی ساخته خواهد شد.

 
برچسب ها: کیش
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.