کد خبر: ۱۰۶۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۵

شاهزاده هری: کامیلا با پدرم رابطه داشت؛ من را قربانی کرد!

هری ادعا کرد که کامیلا پس از رابطه طولانی‌مدتی که با پدرش داشته، مجبور شده تصویری را که مردم بریتانیا از او در ذهن خود ساخته‌اند بازسازی کند
شاهزاده هری: کامیلا با پدرم رابطه داشت؛ من را قربانی کرد!

شاهزاده هری: کامیلا با پدرم رابطه داشت؛ من را قربانی کرد!

مخاطب ۲۴، هری در کتاب خاطراتش با عنوان «Spare» (یدک، یدکی) که به‌تازگی منتشر شده از مشاجرات و حتی درگیری فیزیکی با برادرش پرده برداشته، به اولین رابطه نامشروعش با زنی مسن در یک مزرعه اشاره کرده و همچنین از مصرف کوکائین و حشیش از سوی برادرش سخن گفته است. اما افشاگری‌های او به این موارد محدود نمی‌شود.

 


به گزارش شهروند؛ یکی از جنجالی‌ترین اعترافات هری مربوط به قتل ۲۵ سرباز طالبانی است. او این افراد را زمانی که خلبان یک هلیکوپتر آپاچی در افغانستان بوده، حین خدمت ۷۷ روزه‌اش در خط مقدم ارتش بریتانیا کشته است. این ادعا به شدت از سوی کهنه‌سربازان ارتش بریتانیا و حتی طالبان مورد انتقاد قرار گرفته است.
یکی از ترسناک‌ترین تصاویر قرن بیستم، تصویر دو شاهزاده جوانِ اندوهگین و وحشت‌زده است که در ولز به دنبال تابوت مادرشان، پرنسس دایانا، در مقابل نگاه جهانیان به راه افتاده‌اند. میلیارد‌ها نفر به این فکر می‌کردند که این دو شاهزاده اکنون چه احساسی دارند و از این به بعد چه سرنوشتی در انتظارشان خواهد بود. «Spare» (یدک یا یدکی) همان کتابی است که قرار است این ماجرا را شرح دهد.

جدایی از خاندان سلطنتی

شاهزاده هری، پسر کوچک چارلز سوم (پادشاه بریتانیا) و دایانا (شاهدخت ولز) و همچنین نوه ملکه الیزابت دوم است. هری پس از برادر بزرگ‌ترش، ویلیام، و برادرزاده‌هایش، پنجمین نفر در فهرست سلطنتی بریتانیا به شمار می‌رود. او در سال ۲۰۱۸ با مگان مارکل، هنرپیشه آمریکایی، ازدواج کرد و از او صاحب یک دختر و یک پسر شد.

این زوج در ژانویه ۲۰۲۰ اعلام کردند به دلیل استقلال مالی و دوری از فشار شدید ناشی از توجه رسانه‌ای بسیار زیاد در مورد زندگی شخصی‌شان تصمیم به جدایی از خانواده سلطنتی گرفته‌اند. تصمیمی که ابتدا با مخالفت شدید خانواده سلطنتی روبه‌رو شد.


نگران رنگ پوست بچه‌ام بودند!

 

 


در ماه‌های اخیر، اما شاهزاده هری از تصمیم خود برای افشای خاطراتی خبر داد که گفته می‌شد ممکن است شکاف‌های آشکاری در خانواده سلطنتی بریتانیا ایجاد کند. او گفته بود که این کتاب تلاشی است برای بیان «داستان خودم» آن هم پس از ۳۸ سال که آن را تحریف کرده و تغییر داده‌اند. هری در مصاحبه‌ای تلویزیونی با شبکه خبری CBC به جزییات خصوصی از آشفتگی‌های عاطفی و اختلافات خانوادگی اشاره کرد.

او اعضای خانواده سلطنتی را متهم کرد که برای به دست آوردن نوعی از پوشش خبری که تصویری مطلوب از آن‌ها به جهانیان عرضه کند با شیطان همدست شده‌اند. همچنین ادعا کرد که کامیلا، نامادری‌اش، مکالمات خصوصی با ملکه را در اختیار رسانه‌ها گذاشته و گفت که خانواده سلطنتی در آزار و اذیت همسرش «مگان» با یکدیگر همدست شده بودند.

هری ادعا کرد که کامیلا پس از رابطه طولانی‌مدتی که با پدرش داشته، مجبور شده تصویری را که مردم بریتانیا از او در ذهن خود ساخته‌اند بازسازی کند و هری را قربانی پوشش‌های خبری رسانه‌ای قرار داده که به نفع خودش کار می‌کردند و به دلیل ارتباطاتی که با مطبوعات بریتانیایی ایجاد کرده به آدم خطرناکی تبدیل شده است.

از آنجا که خانواده سلطنتی سلسله مراتب خاص خود را دارد، کامیلا حاضر است هر کاری انجام دهد تا بتواند به مقام ملکه دست پیدا کند. هری این ادعا را نیز در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی مطرح کرد که خانواده سلطنتی پس از ازدواجش با مگان مارکل که یک بازیگر آمریکایی دورگه است، نگران «رنگ پوست» فرزندی بودند که هنوز متولد نشده بود و به این طریق از نگرش‌های نژادی خانواده سلطنتی بریتانیا انتقاد کرد.

او در این مصاحبه به خانواده سلطنتی توصیه کرد که بهتر است رشد کنند و یاد بگیرند به جای اینکه بخشی از مشکل باشند، بخشی از راه حل مشکلات باشند. در غیر این صورت تبدیل شدن این تعصب ناخودآگاه به نژادپرستی دور از ذهن نخواهد بود.
نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که هم‌اکنون اشتیاق فراوانی برای خریدن این کتاب به وجود آمده و در حال حاضر هم رکورد فروش در بریتانیا را شکسته است. بهمنی از پوشش مطبوعاتی رسانه‌ای نیز در راه است که منجر به فروش چندین میلیون نسخه از این کتاب خواهد شد.

«یدکی» می‌تواند تفرقه‌انگیزترین خاطره‌نگاری جهان از زبان یک سلبریتی باشد. البته پیش از این، مستندی ۶ قسمتی از سوی نتفلیکس به نام «هری و مگان» منتشر شده بود که در آن هری اتهامات تحریک‌آمیزی علیه خانواده‌اش مطرح کرده بود و بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های لندن داشت.

گرچه شاهزاده هری اعلام کرده که عواید حاصل از فروش کتاب را به موسسات خیریه تحت نظارت خانواده سلطنتی اعطا خواهد کرد، اما به نظر می‌رسد این فقط یک هیستری مطبوعاتی برای کشاندن مردم به کتابفروشی‌ها باشد.
منبع شهروند

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان صدور به موقع احکام ارتقای رتبه معلمان
وزیر آموزش و پرورش، در کارگروه سند تحول بنیادین، با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارتقای معدل دانش آموزان در دوره متوسطه، گفت: کاهش تنوع مدارس باید در اولویت‌های شورای عالی آموزش و پرورش قرار بگیرد.