کد خبر: ۱۰۶۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵

پیام مدیرعامل بانک دی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)

همزمان با فرارسیدن روز میلاد دخت گرامی پیامبر اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام مادر و زن، مدیرعامل بانک دی پیام تبریکی صادر کرد.
پیام مدیرعامل بانک دی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)

پیام مدیرعامل بانک دی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :متن پیام علیرضا قیطاسی به این شرح است:

فاطمه پاره تن من است. (پیامبر اسلام (ص))

سالروز ولادت با سعادت دخت مکرم پیامبر عظیم الشان اسلام و همسر گرامی امیرالمومنین علی (ع)، حضرت فاطمه زهرا (س) به درستی روز بزرگداشت مقام زن و مادر نام گرفته است.


شخصیت چند وجهی آن حضرت در مقام همسری و مادری، نمونه کاملی از حقیقت «زن» در اسلام را به نمایش گذاشت. سیره عملی حضرت فاطمه زهرا (س)، الگویی مطلوب برای همه زنان عالم است و ما نیز مفتخریم که پیرو راه آن معصوم بزرگواریم.


اینجانب به نمایندگی از بانک دی، فرارسیدن روز زن و مادر را به همه مادران و همسران بزرگوار شهدا و نیز همکاران خانم در بانک دی که نقش مهمی در تحقق اهداف این سازمان بزرگ بر عهده دارند، تبریک عرض نموده و توفیق همگان را از خدای متعال خواستارم.

 
برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل
گونور هشدار داده است که توقف خرید دارایی‌های خارجی لوک‌اویل می‌تواند عرضه سوخت در اروپا را مختل کرده و هزاران شغل را تهدید کند، آن هم در زمانی که تحریم‌ها و تنش‌های انرژی فشار بی‌سابقه‌ای بر بازارهای اروپایی وارد کرده‌اند.
سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن! سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن!
سعید اسماعیلی با یک بازگشت باورنکردنی و اجرای فن تماشایی دوکت‌سالتو، فینال وزن ۶۷ کیلوگرم را به نفع خود تمام کرد و نخستین طلای کشتی فرنگی ایران در ریاض را گرفت.
تصادف وحشتناک اتوبوس و تریلی در محور سبزوار–داورزن تصادف وحشتناک اتوبوس و تریلی در محور سبزوار–داورزن
بر اثر برخورد یک اتوبوس مسافربری با تریلی در محور سبزوار–داورزن، ۲۸ نفر دچار مصدومیت شدند. نیرو‌های اورژانس بلافاصله به محل اعزام و مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.
عطوان: قطعنامه ۲۸۰۳ تکرار ۱۹۴۸ و مشروعیت‌بخش اشغال غزه عطوان: قطعنامه ۲۸۰۳ تکرار ۱۹۴۸ و مشروعیت‌بخش اشغال غزه
عبدالباری عطوان تصویب قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت درباره غزه را تکرار قطعنامه سال ۱۹۴۸ دانست و گفت این مصوبه بدون محکوم‌کردن کشتارها، عملاً مشروعیتی تازه برای اشغال و تضعیف مقاومت فلسطین ایجاد می‌کند.
پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است پاپ لئو: رفتار دولت ترامپ با مهاجران غیرمحترمانه است
پاپ لئو با انتقاد از سیاست‌های ضدمهاجرتی دولت ترامپ اعلام کرد بسیاری از مهاجران در آمریکا با رفتاری «بسیار غیرمحترمانه» مواجه‌اند و خواستار توجه جامعه آمریکا به درخواست اسقف‌های کاتولیک برای اصلاحات مهاجرتی شد.
تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران تخت‌روانچی: تقویت روابط با همسایگان اولویت قطعی ایران
معاون سیاسی وزیر خارجه با تشریح سفر‌های خود به قطر و پاکستان تأکید کرد ارتقای روابط با همه همسایگان سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است و تهران برای گسترش همکاری‌ها عزم جدی دارد.
تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است تحلیلگر اسرائیلی: نگاه ترامپ به خاورمیانه تجاری است
یک تحلیلگر اسرائیلی با اشاره به رویکرد دونالد ترامپ در منطقه تأکید کرد رئیس‌جمهور آمریکا براساس منطق یک تاجر عمل می‌کند و به دنبال ثبات برای توسعه مسیر‌های اقتصادی از هند تا اسرائیل است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر