کد خبر: ۱۰۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۴

روسیه فرمانده نیرو‌های خود در اوکراین را جایگزین کرد

برخی از بلاگر‌های نظامی جنگ‌طلب روسیه، که از جنگ حمایت می‌کنند، اما اغلب به نحوه اجرای آن انتقاد دارند، از فرماندهی نظامی روسیه از جمله ژنرال گراسیموف فرمانده جدید عملیات ویژه به شدت انتقاد کرده‌اند.
روسیه فرمانده نیرو‌های خود در اوکراین را جایگزین کرد

روسیه فرمانده نیرو‌های خود در اوکراین را جایگزین کرد

مخاطب ۲۴، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه فرمانده ارشد نظامی این کشور در اوکراین را درست سه ماه بعد از انتصاب جایگزین کرده است. والری گراسیموف، دبیر ستاد مشترک ارتش، اکنون هدایت آنچه پوتین «عملیات ویژه نظامی» می‌خواند را به عهده خواهد گرفت.

ژنرال گراسیموف جایگزین سرگی سورویکین می‌شود که حملات بی‌رحمانه اخیر به زیرساخت‌های انرژی اوکراین زیر نظر او انجام شد.

 


به فاصله کوتاهی بعد از انتصاب او برای هدایت عملیات روسیه در ماه اکتبر، ارتش این کشور کارزاری را برای تخریب زیرساخت‌های انرژی اوکراین شروع کرد که باعث قطع برق و آب میلیون‌ها غیرنظامی اوکراینی برای مدت‌های طولانی در عمق زمستان شد. او همچنین بر عقب‌نشینی روسیه از شهر خرسون در جنوب - که پیروزی مهمی برای اوکراین بود - نظارت داشت.

وزارت دفاع روسیه گفت تصمیم برای جایگزینی ژنرال سورویکین با هدف سازمان دادن «ارتباط نزدیکتر میان شاخه‌های مختلف نیرو‌های مسلح و بهبود کیفیت و کارآیی مدیریت نیرو‌های روسیه» اتخاذ شد.

اما برخی این حرکت را نشانه تلاشی برای جلوگیری از قدرت گرفتن بیشتر او دانستند.

راب لی تحلیلگر نظامی در توییتی نوشت: «سورویکین به عنوان فرمانده واحد نیرو‌های مختلف در اوکراین، بیش از حد قدرت می‌گرفت و احتمال داشت که سرگی شویگو (وزیر دفاع) و گراسیموف را هنگام تماس با پوتین دور بزند.»
منبع بی بی سی

برچسب ها: اوکراین روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر