کد خبر: ۴۷۸۱۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹

سربازان اوکراینی از مرز روسیه عبور کردند

سربازان اوکراینی از مرز روسیه عبور کردند. اما پس این حمله روز گذشته به گفته وزارت دفاع در مسکو، اوضاع در منطقه کورسک تحت کنترل است. اما وبلاگ‌نویسان نظامی روسیه این ادعا را رد می‌کنند و می‌گویند سربازان روس به عقب رانده و بخشی محاصره شده‌اند.
سربازان اوکراینی از مرز روسیه عبور کردند

مخاطب ۲۴- سربازان اوکراینی از مرز روسیه عبور کردند. اما پس این حمله روز گذشته به گفته وزارت دفاع در مسکو، اوضاع در منطقه کورسک تحت کنترل است. اما وبلاگ‌نویسان نظامی روسیه این ادعا را رد می‌کنند و می‌گویند سربازان روس به عقب رانده و بخشی محاصره شده‌اند.

به گفته مقامات، یک روز پس از حملات اوکراین به کورسک در غرب روسیه با چندین کشته، این منطقه بار دیگر هدف حملات هوایی اوکراین قرار گرفته است.

الکسی اسمیرنوف، فرماندار روس منطقه در تلگرام نوشت که دو موشک اوکراینی توسط سامانه‌های پدافندهوایی در منطقه هم مرز با اوکراین سرنگون شده‌اند. علاوه بر این، سه پهپاد اوکراینی نیز دفع شدند.

روسیه می‌گوید، روز قبل تلاش‌هایی برای حمله از سوی نیرو‌های مسلح اوکراین در کورسک صورت گرفته بود. به گفته وزارت دفاع روسیه، حدود ۳۰۰ سرباز، ۱۱ تانک و حدود ۲۰ خودروی زرهی اوکراین در این حمله شرکت داشتند. این وزارتخانه گفت که ۱۶ خودرو را منهدم کرده است. گفته می‌شود، در این حملات در مجموع پنج نفر کشته و ۲۸ تن زخمی شدند و دست‌کم شش کودک در میان مجروحان هستند.

وزارت دفاع روسیه مدعی شد که این حمله را به طور کامل دفع کرده است. در بیانیه‌ای که دیروز سه‌شنبه ۶ اوت (۱۶ مرداد) منتشر شد، آمده است: «پس از متحمل شدن صدمات قابل توجه به خاک اوکراین، بقایای گروه خرابکاران عقب‌نشینی کردند.»

وبلاگ‌نویسان روس چیز دیگری می‌گویند

با این حال، اطلاعات وبلاگ‌نویسان نظامی روسیه تصویر متفاوتی را ارائه می‌دهند. بر اساس این اطلاعات، سربازان روس شبانه از منطقه "سوردلیکوو" عقب رانده شده‌اند. گفته می‌شود در شهر مرزی اولشنیا، در ده کیلومتری جنوب، نیرو‌های روسی محاصره شده‌اند. گزارش‌های تایید نشده‌ای از تسلیم شدن سربازان روسی وجود دارد. دیروز سه‌شنبه ویدئو‌هایی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که سربازان اسیر روسی را نشان می‌دادند.

وبلاگ‌نویسان نظامی: حدود ۲هزار اوکراینی یورش آوردند

وبلاگ‌نویسان نظامی روسیه ادعا می‌کنند که جنگجویان چچنی پیش از این امنیت این منطقه مرزی روسیه را تامین می‌کردند. اما با حمله نظامیان اوکراینی مواضع خود را رها کرده و دست به عقب‌نشینی زدند.

وبلاگ نظامی Rybar که در روسیه بسیار محبوب است گزارش داد که سربازان اوکراینی حتی توانسته‌اند خود را در خاک روسیه مستقر کنند. ساکنان شهر "سوجا" واقع در حدود ده کیلومتری پشت مرز، به مکانی امن انتقال یافته‌اند. بر اساس اطلاعات تایید نشده، سربازان اوکراینی در حال حاضر وارد یازده شهرک روسیه شده‌اند. انتظار می‌رود پیشروی آن‌ها به عمق ۱۵ کیلومتری برسد و به پهنای حدود ۱۱ کیلومتر گسترش یابد. بر اساس برآورد‌های روسیه، بین ۹۰۰ تا ۲هزار سرباز اوکراینی در این حمله شرکت داشته‌اند.

پوتین شخصا کنترل این منطقه را به دست گرفت

آلکسی اسمیرنوف، سرپرست فرمانداری روسیه در منطقه نیز روز چهارشنبه ۷ اوت از هشدار موشکی و وضعیت متشنج خبر داد. وی از مردم خواست تا خود را به محل امن برسانند. او گفت: «چند هزار نفر با کمک ما منطقه مورد حمله را ترک کرده‌اند.» اسمیرنوف افزود که برخی از شهروندان با وسایل نقلیه شخصی خانه‌های خود را ترک کرده‌اند. علاوه بر این ۲۰۰ نفر با وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی و اتوبوس از شهر‌هایی که زیر آتش بودند به محلی امن منتقل شدند. پناهگاه‌های اضطراری با ظرفیت ۲۵۰۰ نفر نیز راه‌اندازی شده است. روان‌شناسان نیز در آنجا مشغول خدمت هستند.

اسمیرنوف در کانال تلگرامی خود، با توجه به حملات شدید اوکراین و مجروحان بسیار، از شهروندان خواست تا خون اهدا کنند.

این سرپرست فرمانداری روس گفت که شب گذشته با ولادیمیر پوتین، رهبر کرملین تلفنی صحبت کرده است. رئیس‌جمهور کنترل اوضاع این منطقه را شخصا به دست گرفته است

برچسب ها: اوکراین روسیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد
طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد.
برگزیده
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند! ترامپ می‌خواهد با ایران گفت‌و‌گو کند!
ترامپ مدعی تلاش برای ارتباط با طرف ایرانی شد و گفت: اگر لازم باشد با طرف ایرانی دیدار کنم، این کار را خواهم کرد.
پیام ظریف به آمریکا پیام ظریف به آمریکا
در روز ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، ناو آمریکایی «وینسنس»، یک فروند هواپیمای مسافربری ‏ایران را در خلیج فارس هدف قرار داد و همه ۲۹۰ سرنشین آن را به شهادت رساند.
صفحه خبر بالای تصاویر