کد خبر: ۱۰۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴

بازدید معاون منابع انسانی از واحد‌های مختلف بانک

حسن کاظمی معاون منابع انسانی و جمعی دیگر از مدیران ارشد بانک ملی ایران از اداره کل گزینش و اداره امور شعب جنوب تهران، بازدید کردند.
بازدید معاون منابع انسانی از واحد‌های مختلف بانک

بازدید معاون منابع انسانی از واحد‌های مختلف بانک

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛در این دیدارها، برگزاری جلسه برای چگونگی دستیابی به اهداف بانک، بازدید از ۴ شعبه باقر شهر، شهرک رضویه، کیان شهر و دولت آباد در جنوب تهران، دیدار و گفتگو با کارکنان، اهدای احکام تبدیل وضعیت استخدام رسمی به ۳ تن از همکاران شرکتی، تقدیر از همکاران ورزشکار و بحث و بررسی مشکلات و مباحث معیشتی، رفاهی و آموزشی همکاران برنامه ریزی شده بود.

معاون منابع انسانی بانک در بازید از بخش‌ها و واحد‌های مختلف اداره امور شعب جنوب تهران گفت: نگرشی که یک مدیر در سبک مدیریت و نوع برقراری ارتباط با کارکنان ایجاد می‌کند می‌تواند نتایج مثبتی را به دنبال داشته باشد.

وی نیز در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدا به ویژه سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی، از تلاش‌ها و اقدامات دکتر فرزین مدیر عامل سابق بانک در بهبود معیشت همکاران قدردانی کرد.

وی حس همدلی و همراهی کارکنان جنوب تهران را منحصر بفرد دانست و سبک مدیریتی این اداره امور شعب را قابل تقدیر توصیف کرد و تبدیل نیرو‌های شرکتی فرزند ایثارگران در سراسر کشور، اخذ مجوز استخدام ۱۷۳۴ نفر و برگزاری آزمون استخدامی در پایان سال جاری را از مهمترین اقدامات بانک به منظور بهبود کسر کادر برشمرد.

علیرضا جعفری رئیس اداره امور شعب جنوب تهران با اشاره به اهمیت کار تیمی و توجه به سرمایه‌های انسانی افزود: همکاران بانک ملی ایران شایسته بهترین‌ها هستند و با تغییر رویکرد می‌توان موفقیت‌ها را یکی پس از دیگری کسب کرد.

در ادامه همکاران این اداره نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مسائل معیشتی و رفاهی مطرح کردند.

همچنین معاون منابع انسانی بانک در ادامه بازدید‌های خود به مناسبت گرامیداشت سالروز تشکیل هسته گزینش، در اداره کل گزینش بانک حضور یافت و ضمن دیدار و تقدیر از زحمات و تلاش همکاران بخش‌های مختلف این اداره کل در محیطی صمیمی بر سر مسائل مختلف با آن‌ها گفتگو کرد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان
حالی برابر حکم کمیته انضباطی قرار است دیدار پرسپولیس و سپاهان تنها با حضور بانوان تماشاگر برگزار شود، تماشاگران مرد هم در جایگاه ویژه این مسابقه حضور دارند.
پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم
رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر اینکه ما حرکت خود را به گفت‌و‌گو‌ها گره نزدیم، گفت: اگر توافق حاصل نشد، این‌طور نیست که با مشکل مواجه شویم
نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: متقاضیان مجاز می‌توانند از روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
ادای دینِ سریال «تاسیان» به قیصر و بهروز وثوقی ادای دینِ سریال «تاسیان» به قیصر و بهروز وثوقی
ادای دین سریال تاسیان به قیصر و بهروز وثوقی تاسیان در جدیدترین قسمت خود به شخصیت قیصر بهروز وثوقی ادای دین کرد
تمدید قرارداد مرد سال آسیا با هزار میلیارد تومان! تمدید قرارداد مرد سال آسیا با هزار میلیارد تومان!
روزنامه معروف عربستانی از تمدید قرارداد سالم الدوسری با رقمی بیش از هزار میلیارد و یکصد میلیون تومان خبر داد
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
برگزیده
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر