کد خبر: ۱۰۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵

اپلیکیشن بله، بستری برای تجارت اجتماعی

اپلیکیشن «بله» بانک ملی ایران با ۱۴ هزار فروشگاه و امکانات مالی و پیام‌رسانی خود، بستری مناسب برای حمایت از کسب‌وکار‌های خرد و گسترش تجارت اجتماعی است.
اپلیکیشن بله، بستری برای تجارت اجتماعی

اپلیکیشن بله، بستری برای تجارت اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛اپلیکیشن بله با چشم‌انداز تسهیل ارتباطات مالی و اجتماعی، بستری را برای کسب‌وکار‌های خرد و فروشگاه‌ها فراهم آورده تا بتوانند با شرایط بهتری فعالیت کنند.

از آنجا که ایجاد کسب‌وکار جدید همواره با دشواری‌های فراوانی روبه‌رو بوده و هست، این کسب‌وکار‌ها به بستر‌هایی مطمئن برای پرداخت و انجام کار‌های مالی و محیطی تعاملی برای ارتباط با کاربر و عرضۀ محصولات خود نیاز دارند. از این رو، بله به عنوان پلتفرمی مالی و اجتماعی با پشتوانۀ بانک ملّی ایران توانسته این بستر را برای کسب‌وکار‌های خرد فراهم آورد.

کاظم کیال مدیرعامل اپلیکیشن «بله» درباره حمایت از کسب‌وکار‌های خرد گفت: بله با توجه به ویژگی پیام‌رسانی خود می‌تواند هم برای فروشگاه‌داران و هم برای خریداران فضای تعاملی و متفاوت ایجاد کند، به‌علاوه که با پشتوانه بانک ملی ایران و امکان‌های پرداختی موجود در آن، تمام فرآیند خرید به صورت یک جا صورت می‌گیرد. همین موضوع موجب آسان و کوتاه‌شدن فرآیند خرید شده و در نهایت به نفع هر دو طرف فروشگاه‌دار و خریدار است.

تاکنون ۱۴ هزار فروشگاه در بله فعال است که به تازگی در نسخه‌های جدید نیز با ظاهری متفاوت نمایش داده می‌شوند. برای استفاده از بخش فروشگاه کافی است به زبانۀ فروشگاه در پایین اپلیکیشن بله رفته و هر بار که به این قسمت وارد شوید، فروشگاه‌های تازه‌ای را مشاهده کنید. ضمنا برای هر فروشگاه نیز می‌توانید سه پست آخر آن را ببینید، بین فروشگاه‌ها بگردید و انتخاب کنید.

برای حمایت از کسب‌وکار‌های خرد، طرح‌هایی همانند وام‌دهی، بسته‌های آموزشی و... در نظر گرفته شده و مد و لباس، مواد خوراکی، لوازم منزل، کتاب و فرهنگ و کودک و نوجوان از جمله زمینه‌های فعالیت کسب و کار‌های اینترنتی بر بستر فروشگاه بله است.

از دیگر سو، برای خریداران نیز امکاناتی برای تجربه کاربری بهتر در انتخاب محصولات موردنظر، تعامل راحت‌تر با فروشنده و سهولت در خرید پیش‌بینی و اجرا شده است.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان حضور غیر قانونی تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس و سپاهان
حالی برابر حکم کمیته انضباطی قرار است دیدار پرسپولیس و سپاهان تنها با حضور بانوان تماشاگر برگزار شود، تماشاگران مرد هم در جایگاه ویژه این مسابقه حضور دارند.
پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم پزشکیان: توافق نشود، به مشکل برنمی‌خوریم
رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر اینکه ما حرکت خود را به گفت‌و‌گو‌ها گره نزدیم، گفت: اگر توافق حاصل نشد، این‌طور نیست که با مشکل مواجه شویم
نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: متقاضیان مجاز می‌توانند از روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
ادای دینِ سریال «تاسیان» به قیصر و بهروز وثوقی ادای دینِ سریال «تاسیان» به قیصر و بهروز وثوقی
ادای دین سریال تاسیان به قیصر و بهروز وثوقی تاسیان در جدیدترین قسمت خود به شخصیت قیصر بهروز وثوقی ادای دین کرد
تمدید قرارداد مرد سال آسیا با هزار میلیارد تومان! تمدید قرارداد مرد سال آسیا با هزار میلیارد تومان!
روزنامه معروف عربستانی از تمدید قرارداد سالم الدوسری با رقمی بیش از هزار میلیارد و یکصد میلیون تومان خبر داد
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
برگزیده
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر