کد خبر: ۱۰۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۴

مراسم معارفه ابوالفضل نجار زاده سرپرست بانک ملی ایران برگزار شد

مراسم معارفه ابوالفضل نجارزاده سرپرست بانک ملی ایران با حضور سید عباس حسینی، معاون بانک و بیمه وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.
مراسم معارفه ابوالفضل نجار زاده سرپرست بانک ملی ایران برگزار شد

مراسم معارفه ابوالفضل نجار زاده سرپرست بانک ملی ایران برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛حسینی در این مراسم که قربان اسکندری مدیرکل دفتر امور بانکی و بیمه و اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک نیز حضور داشتند، با اشاره به توانمندی‌های ابوالفضل نجارزاده گفت: انتصاب یک فرد از درون خانواده بانک ملی ایران که بر برنامه‌ها و اهداف بانک اشراف کامل دارد، این نوید را می‌دهد که کار‌ها بی وقفه ادامه پیدا می‌کند.

وی با تاکید بر شرایط مهم شبکه بانکی در ایام پایان سال، افزود: انتظار مردم برای ارائه خدمات بهتر و همچنین انتظار‌های دولت و مجلس، بار مسئولیت بیشتری را متوجه بانک ملی ایران می‌کند؛ بنابراین باید مراقبت کرد تا به نیاز‌های مردم خدشه‌ای وارد نشود.

معاون بانک و بیمه وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: اگر مجموعه‌ای از قوانین و مقررات مثلا در بخش بازار ارز نیاز به اصلاح دارد، این اصلاح را باید خود شبکه بانکی برای تصمیم سازی در شورای پول و اعتبار، مطرح کند.

حسینی ادامه داد: با مباحث مطرح شده در شورای پول و اعتبار، اختیارات رئیس کل بانک مرکزی در راستای اجرای هر چه بهتر نظارت بر شبکه بانکی، افزایش می‌یابد.

معاون بانک و بیمه وزیر امور اقتصادی و دارایی بر اجرای مصوبات قبلی هیات مدیره بانک ملی ایران به خصوص در بخش واگذاری‌ها تاکید کرد.

اهتمام به اجرای راهبرد‌های ابلاغی از سوی وزارت اقتصاد

ابوالفضل نجارزاده سرپرست بانک ملی ایران نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حسن اعتماد وزارت امور اقتصادی و دارایی، گفت: بانک ملی ایران بر اجرای راهبرد‌ها و سیاست‌های ابلاغی بخش بانکی از سوی وزارت اقتصاد در محور‌های هدایت اعتبار، راهبرد فناورانه، انضباط مالی و خودتنظیمی، اهتمام جدی دارد و در جهت آن حرکت خواهد کرد.

نجارزاده تاکید کرد: برنامه استراتژیک بانک ملی ایران که در سال جاری مورد بازبینی قرار گرفته است، هم راستا با راهبرد‌های ابلاغی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی است که با قوت پیگری خواهد شد.

وی افزود: امیدوارم با همکاری هیات مدیره و هیات عامل بتوانیم در راستای اهداف تعیین شده برای بانک ملی ایران، حرکت کنیم.

نجار زاده بیان کرد: واگذاری دارایی‌ها در برنامه هیات مدیره بانک ملی ایران قرار دارد. این بانک به دنبال بنگاهداری نیست و سیاست خلق بنگاه و خروج از آن را دنبال می‌کند تا از این راه دغدغه کسری نقدینگی نیز بر طرف شود.

وی ادامه داد: تخصص گرایی و مشتری مداری از دیگر مقولاتی است که با تشکیل معاونت بانکداری جامع مورد توجه قرار گرفته است و امیدوارم نتایج مناسبی را هم در خصوص تجهیز منابع و هم تخصیص هدفمند منابع شاهد باشیم.

سرپرست جدید بانک ملی ایران با اشاره به برنامه ریزی برای واگذاری ۵۰ همتی، در سال جاری گفت: با اجرایی شدن واگذاری پتروشیمی شازند بیش از ۳۰ همت این میزان محقق می‌شود.

وی ضمن تقدیر از فعالیت‌های دکتر محمد رضا فرزین مدیر عامل پیشین بانک ملی ایران، گفت: توسعه فعالیت ارزی و بین المللی بانک مانند دوره قبل ادامه می‌یابد.

اعضای هیات مدیره نیز ضمن تقدیر از وزارت امور اقتصادی و دارایی برای انتصاب سرپرست جدید بانک ملی ایران، بر به کار بستن همه توان بانک برای پیشبرد برنامه‌ها در جهت تحقق اهداف عالیه تاکید کردند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر