کد خبر: ۱۰۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲

یک پیش‌بینی از ریزش شدید قیمت ربع‌سکه

محمد صادق‌الحسینی، کارشناس اقتصادی در یادداشتی در فضای مجازی نوشت: حباب قیمتی شدید حباب سکه باعث شده که حتی نسبت قیمت تمام سکه به ربع‌سکه به پایین‌ترین حد خود برسد. اگر خواستید طلا بخرید، هر چه می‌خرید، ربع‌سکه نخرید.
یک پیش‌بینی از ریزش شدید قیمت ربع‌سکه

یک پیش‌بینی از ریزش شدید قیمت ربع‌سکه

مخاطب ۲۴ به نقل از خبرآنلاین، گزارش‌ها نشان می‌دهد که در حال حاضر حباب سکه امامی در حال حاضر به ۲ میلیون و ۹۱۵ هزار تومان رسیده است. این عدد در رابطه با سکه بهارآزادی یک میلیون و ۸۱۶ هزار تومان تومان و نیم‌سکه ۳ میلیون و ۱۰۶ هزار تومان است.

اما نکته مهم در مشاهده حباب انواع سکه، بزرگ بودن حباب ربع‌سکه است که رقمی در حدود ۳ میلیون و ۸۵۱ هزار تومان گزارش شده است.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی، این حباب به حدی زیاد است که نباید خریداران به سمت خرید ربع‌سکه بروند.

محمد صادق‌الحسینی، کارشناس اقتصادی در یادداشتی در این خصوص در فضای مجازی نوشت: حباب قیمتی شدید حباب سکه باعث شده که حتی نسبت قیمت تمام سکه به ربع‌سکه به پایین‌ترین حد خود برسد.

وی تاکید کرد: اگر خواستید طلا بخرید، هر چه می‌خرید، ربع‌سکه نخرید.

با توجه به چنین شرایط، حال بانک مرکزی از عرضه ربع سکه در بورس کالا خبر داده است. طبق اعلام بانک مرکزی، عرضه گسترده ربع سکه بهار آزادی از روز شنبه ۲۴ دی ماه به مدت سه روز کاری در قالب فروش سکه در بورس کالای ایران انجام می‌شود.

 


خریداران می‌توانند پنج روز کاری بعد از خرید سکه در بورس، به خزانه بانک‌های عامل مراجعه کرده و با ارائه اسناد مربوط به بورس، به صورت فیزیکی، معادل سکه‌های خریداری شده را تحویل بگیرند.

کارشناسان اعتقاد دارند با این سیاست، احتمالا باید شاهد ریزش قیمت سکه در بازار باشیم. محمد صادق‌الحسینی در یادداشت جدیدی در فضای مجازی پیش‌بینی کرد: با این اقدام، قیمت ربع‌سکه یک افت جدی خواهد داشت.

به باور او، با توجه به این‌که قیمت سکه به قیمت بازار عرضه می‌شود، در آن رانتی وجود نخواهد داشت، اما شاهد افت جدی قیمت ربع‌سکه در بازار خواهیم بود.

بنا به این گزارش، در حال حاضر هر قطعه سکه امامی در بازار ۲۰ میلیون و ۹۲۴ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۱۹ میلیون و ۸۳۵ میلیون تومان، نیم‌سکه ۱۲ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۸ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و سکه گرمی ۴ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان قیمت دارد.

برچسب ها: سکه حباب سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر