کد خبر: ۱۰۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱

خودوری نو بعد از سه ماه به تعمیر نیاز دارد

اسلام پناه گفت: خودروی نویی که از کارخانه بیرون می‌آید، دو تا سه ماه بعد به هر دلیلی نیاز به تعمیر و تغییر دارد. این قطعه از کجا تأمین می‌شود؟ تولید کننده این قطعات کجاست؟
خودوری نو بعد از سه ماه به تعمیر نیاز دارد

مخاطب ۲۴، به گزارش ایسنا، مهدی اسلام پناه در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به مصوبات صد و شانزدهمین اجلاسیه شورای عالی استاندارد، اظهار کرد: سازمان ملی استاندارد تکالیفی در قانون هوای پاک داشت که جا دارد بابت تکالیف عقب مانده‌ای که باید اجرایی می‌شد و نشده است، حداقل در سازمانی که بنده مسئولیت آن را دارم، از مردم عذرخواهی کنم. از جمله این مصوبات، موضوع فراورده‌های پالایشی، استاندارد اجباری حوزه تجهیزات معاینات فنی و ... بوده که قانون باید عمل شود، نظارت بر اجرا در حوزه محیط زیستی را به سازمان ملی استاندارد ایران تفویض کرده است.


این مقام مسئول در ادامه درباره موضوع کم فروشی اظهار کرد: سازمان از ماه‌ها قبل یعنی از اوایل سال ۱۴۰۱ کار روی کم‌فروشی را شروع کرده و مصوبه برچسب گذاری و پیش بسته بندی که در بند ۲ مصوبات شورای عالی استاندارد تصویب شده نیز مصوباتی بود که استاندارد ملی داشت، اما استاندارد اجباری نداشت. بررسی در گروه کالا‌ها و گروه صنعت‌های مختلف بر مبنای مراکز تولیدی، مراکز توزیعی و زنجیره و همچنین بر مبنای نام نشان (برند) در اوایل امسال نشان می‌داد که حدود ۴۱.۳۷ درصد کم فروشی داریم، اما آخرین عددی که در هفته گذشته در داده کاوی روی ۱۸۷ نام نشان (برند) کالا در گروه صنعتی مشخص انجام شد نشان می‌دهد این عدد به ۳۶.۷ درصد کاهش پیدا کرده است.

 


اسلام پناه از تشکیل بیش از ۱۳ پرونده قضایی در این بخش خبر داد و ابراز امیدواری کرد که در آینده بسیار نزدیک شاهد استاندارد شدن وزن فروش کالا‌ها باشیم و گفت: نیت در گام اول بازدارندگی از این عمل بود. با فرایند، دستورالعمل و روش اجرایی که تدوین شده، بنا بر این است که خالص وزن به طور دقیق درج شود و این نظارت هم از سطح بازار، مراکز تولیدی و زنجیره به طور کامل و واضحی روی کالا‌ها انجام شود. پایش این محصولات به طور دقیق در رصد کارشناسان و بدنه استانی و زنجیره سازمان ملی استاندارد است، سازمان ملی استاندارد همان طور که سلامت، ایمنی و بهداشت محصولات را پایش می‌کند، اهتمام دارد وزن را هم پایش کند.

وی با بیان اینکه باید بسته‌بندی‌ها خوانا باشد، از زیر تلسکوپ بیرون بیاید و اعداد و وزن کشی‌ها مشخص شود، تصریح کرد: برنامه جامعی در نظام استانداردسازی از اعتبارسنجی در نشان ملی استاندارد تا کم فروشی و علائم دیگر در نظر گرفته شده که مصرف کننده نسبت به این موضوع آگاه شود؛ چراکه مصرف کننده حق دارد اطلاع داشته باشد. بدنامی کم فروختن از گران فروختن بدتر است.
منبع ایسنا

برچسب ها: استاندارد خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر