کد خبر: ۱۰۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶

سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری: نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه ارتباطات زیرساختی بی بدیل است

دکتر روحانی نژاد سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری دربازدید از مرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه تخصیص امکانات بهتر از رگولاتوری به اپراتور‌ها برای توسعه بازار ارتباطات ضروری است، اظهار داشت: نقش شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور ارتباطی کشور نقش بی بدیلی به ویژه در توسعه بخش‌های ثابت، دیتا و برنامه‌های فیبر نوری است.
سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری: نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه ارتباطات زیرساختی بی بدیل است

سرپرست معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری: نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه ارتباطات زیرساختی بی بدیل است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران : وی افزود: امیدواریم شرکت مخابرات ایران با استفاده از ظرفیت گسترده ارتباطی خود با تعامل و همکاری با بخش‌های هم عرض و بالادستی بتواند تحولی قابل توجه در حوزه خدمت رسانی با فیبر برای مشترکین به ارمغان بیاورد.

دکتر روحانی نژاد با بیان اینکه از سوی رگولاتوری امکانات بیشتری اختصاص می‌دهیم تا توسعه ارتباطات در کشور با عدالت ارتباطی همگام شود، اظهار داشت: بهتر است شرکت مخابرات ایران بخش بزرگی از جریان درآمدی و همچنین، ارائه خدمات خود را به لایه عمده فروشی انتقال دهد و البته تعرفه این بخش‌ها نیز به صورت عادلانه اصلاح شود تا تمام بازیگران این حوزه و خود شرکت مخابرات ایران بتوانند از صرفه اقتصادی و توسعه همه جانبه در بازار ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور برخوردار شوند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر