کد خبر: ۱۰۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۱

چرا احکام قطعی رتبه‌ بندی معلمان صادر نشد؟ / معلمان بخوانند

تاکنون رتبه آموزشیارمعلم برای تمام فرهنگیان صادر شده است؛ در این مطلب به این موضوع پرداخته‌ایم که چرا احکام قطعی رتبه‌ بندی معلمان صادر نشده است.
چرا احکام قطعی رتبه‌ بندی معلمان صادر نشد؟ / معلمان بخوانند

احکام رتبه بندی معلمان

مخاطب ۲۴- به نقل از تسنیم؛ فرآیند رتبه‌ بندی معلمان در حال اجراست و تا کنون رتبه آموزشیارمعلم و مزایای آن به تمام فرهنگیان تعلق گرفته است.

با این حال هنوز احکام نهایی معلمان صادر نشده است، یوسف نوری؛ وزیر آموزش و پرورش به‌تازگی در دیدار با فرهنگیان شهرستان کنگاور استان کرمانشاه گفته است: اجرای کامل این قانون زمان‌بر است، لذا از فرهنگیان انتظار داریم برای اجرای کامل آن صبور باشند. در حال رتبه‌بندی ۹۰۰ هزار معلم سراسر کشور در یک بازه زمانی چندماهه هستیم که کار خیلی سخت و زمان‌بری است.

 

همچنین محسن زارع؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اینکه چرا احکام نهایی رتبه‌بندی معلمان صادر نمی‌شود، اظهار کرد: نیاز است اعضای هیئت‌های ممیزه، رتبه افراد را تعیین کنند و پس از آن احکام صادر شود.
وی افزود: برای تعیین رتبه افراد باید هیئت‌های ممیزه تشکیل شود.


بیشتر بخوانید:



زارعی درباره اینکه چرا هیئت‌های ممیزه تشکیل نشده است، گفت: هیئت‌های ممیزه در برخی از مناطق تشکیل شده است، اما اینکه چرا به‌شکل کشوری انجام نشده است در جلسات مربوطه این موضوع بررسی و مقرر شد سریعتر هیئت‌های ممیزه کشوری تشکیل و کار تعیین رتبه‌ها انجام شود.

 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
0
0
comments icon با سلام ایکاش به جای این همه طول و تفصیل دادن به قانون درست عمل می شد نمونه آن افزایش 50درصدی حقوق سال98 برای کارکنان دولت که با تخلف از قانون برای معلمان اجرا نشد و نیز افزایش فوق العاده ویژه کارکنان دولت که ظاهرا برای معلمان به فراموشی سپرده خواهدشد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر