کد خبر: ۱۰۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲

افرادی که شامل رتبه بندی معلمان نمی‌شوند حقوقشان زیاد می شود؟

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: مشکل ۴۳۰۰ نفر از نیروهای اداری آموزش و پرورش که مشمول طرح رتبه‌بندی معلمان نمی‌شوند، پیگیری می‌شود تا بتوانیم فوق‌العاده ویژه برای این افراد به صورت خاص در نظر بگیریم.
افرادی که شامل رتبه بندی معلمان نمی‌شوند حقوقشان زیاد می شود؟

رتبه بندی معلمان و فوق العاده ویژه

مخاطب ۲۴- به نقل از منیبان؛ قاسم احمدی لاشکی؛ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در تشریح سفر استانی به خراسان جنوبی گفت: در سه روز برپایی میز پاسخگویی حدود ۷۰۰ مراجعه‌کننده را ملاقات کردیم، نیروی انسانی چالش اول وزارت آموزش و پرورش است که برای حل این مشکل به دنبال راهکار‌های قانونی هستیم بیشترین مراجعات هم در این خصوص بود لذا با توجه به اینکه مشکل مشترک همه استان‌ها است به دنبال راهکاری قانونی برای حل این مشکل هستیم.

وی افزود: یکی از مطالبات، بحث تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های نهضت سوادآموزی، پیش‌دبستانی، خرید خدمات و حق‌التدریس است که با توجه به تکالیف قانونی برخی نیرو‌های تعیین تکلیف شده، اما راهکار‌های جدید قانونی هم دنبال می‌شود.

 

وی تسهیلات مدارس غیردولتی را از دیگر درخواست‌های مطرح شده در میز دیدار مردمی برشمرد و ادامه داد: پرداخت مطالبات نیرو‌های خرید خدماتی نیز از دیگر درخواست‌ها بود که در تماس تلفنی با وزیر مقرر شد با فوریت پرداخت شود.

احمدی لاشکی گفت: مشکل ۴۳۰۰ نفر از نیرو‌های اداری آموزش و پرورش که مشمول طرح رتبه بندی معلمان نمی‌شوند، نیز پیگیری می‌شود تا از محل بند ۱۰ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری بتوانیم فوق‌العاده ویژه برای این افراد به صورت خاص ببینیم تا قدری از این شکاف و فاصله‌ای که ایجاد شده را جبران کنیم.


بیشتر بخوانید:



معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش یکی از اهداف اصلی سفر را دیدار چهره به چهره عنوان کرد و افزود: در دور اول سفر رئیس‌جمهوری به استان خراسان جنوبی حدود ۹۲ میلیارد تومان اعتبار در حوزه آموزش و پرورش مصوب شده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر