کد خبر: ۵۰۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
قیمت جدید طلا امروز ۱۰ مهر ۱۴۰۳

قیمت طلا دوباره اوج گرفت

قیمت طلا با ۰.۲ درصد افزایش به ۳ هزار و ۶۴۰ دلار رسید.
قیمت طلا دوباره اوج گرفت

مخاطب۲۴- بررسی‌ها در باز جهانی نشان می‌دهد که قیمت طلا با رشد ۷ دلاری دوباره در مسیر صعودی قرار گرفت و به قیمت ۲ هزار و ۳۴۰ دلار رسید.

افزایش قیمت طلا در حالی است که در اولین روز معاملاتی هفته در بازار جهانی، کاهش ۲۶ دلاری قیمت را ثبت کرده بود.

هم‌اکنون قیمت اونس طلا در بازار جهانی ۲ هزار و ۳۴۰ دلار است.

براساس گزارش رویترز، قیمت طلا در روز دوشنبه کاهش یافت و به روند فزاینده‌ای که پس از کاهش نرخ بهره فدرال رزرو و تشدید تنش‌ها در خاورمیانه آغاز کرده بود پایان داد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای تابستان افزایش یافته که بهترین عملکرد فصلی آن از اوایل ۲۰۲۰ است. طلا در روز پنجشنبه به رکورد ۲۶۸۵ دلار و ۴۲ سنت رسید که می‌توان آن را نتیجه کاهش ۰.۵۰ درصدی نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و تشدید جنگ در خاورمیانه دانست.

تحلیلگران عقیده دارند تمایل سرمایه‌گذاران در حال حاضر از فلزات گرانبها به سمت بازار سهام تغییر کرده، اما بدون شک این تغییر موقتی خواهد بود.

وقتی ریسک‌پذیری افزایش می‌یابد سرمایه‌گذاران معمولا از طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن دوری می‌کنند. اما افزایش قیمت طلا اخیرا همراه با رونق بازار سهام بوده است، مخصوصا پس از کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا. پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر از سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را بالا می‌برد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز دوشنبه پیش‌بینی کرد روند آهسته شدن رشد تورم در این کشور همچنان ادامه داشته باشد که می‌تواند باعث پایین آمدن دوباره نرخ بهره بانک مرکزی شود و موانع فعالیت‌های اقتصادی را به مرور زمان از بین ببرد.

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساچز پیش‌بینی خود از قیمت طلا را تا ۲۹۰۰ دلار در هر اونس برای اوایل ۲۰۲۵ افزایش داده است. این رقم قبلا ۲۷۰۰ دلار اعلام شده بود.

برچسب ها: قیمت طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند مسئولین نباید همان راه مدیران زمان طاغوت را بروند
از نمایندگان مجلس برای ابلاغ و اجرای قوانین اسلام در کشور حمایت می‌کنیم.
احسان حدادی: همین الان اتاق‌های آفتاب انقلاب بهتر از اتاق‌های آمریکاست! احسان حدادی: همین الان اتاق‌های آفتاب انقلاب بهتر از اتاق‌های آمریکاست!
رییس فدراسیون دوومیدانی گفت: من یک فدراسیون را تحویل نگرفتم بلکه یک پارک را تحویل گرفتم که در آن تمرین و شادی می‌کردند و از آن مدال هم درنمی‌آمد.
تیزر رسمی سریال «پایتخت ۷» تیزر رسمی سریال «پایتخت ۷»
پایتخت ۷ از ۴ فروردین ۱۴۰۴ پخش می‌شود.
حامیان حجاب برای تجمع اجازه قانونی دارند؟ حامیان حجاب برای تجمع اجازه قانونی دارند؟
رییس جبهه اصلاحات به وزیر کشور: می‌خواهیم در حمایت از موضع رییس جمهور و در مخالفت با قانون حجاب تجمع برگزار کنیم؛ ما چنین حقی داریم؟
پوشیدن پیراهن رونالدو در تخت خواب چقدر درد سر دارد! پوشیدن پیراهن رونالدو در تخت خواب چقدر درد سر دارد!
مدیران استقلال به مهاجم قرقیزستانی این تیم بابت انتشار یک استوری و گرفتن پیراهن کریستیانو رونالدو تذکر دادند.
سرکرده غارت میراث فرهنگی ایران، معروف به پوآرو دستگیر شد! سرکرده غارت میراث فرهنگی ایران، معروف به پوآرو دستگیر شد!
اخیراً خبر دستگیری یکی از سرکرده‌های غارت میراث فرهنگی ایران در فضای مجازی منتشر شده و این گمانه را ایجاد کرده که آیا "پوآرو" از اربیل عراق به ایران منتقل خواهد شد یا خیر؟
مطالبات معلمان حق‌التدریس با حقوق اسفند پرداخت می‌شود مطالبات معلمان حق‌التدریس با حقوق اسفند پرداخت می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش درباره پرداخت مطالبات معلمان حق‌التدریس توضیحاتی را ارائه کرد.
برگزیده
پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد! پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد!
به حکم قانون بودجه سال ۱۴۰۴ طرحی در تهران به صورت آزمایشی آغاز شده که کارت سوخت صاحبان خودرو را به حساب بانکی آنها متصل می‌کند.
هشدار قوه قضاییه نسبت به خرید طلای آنلاین هشدار قوه قضاییه نسبت به خرید طلای آنلاین
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با صدور پیامک سراسری به همه شهروندان، نسبت به خرید طلای آنلاین و سوء استفاده کلاهبرداران هشدار داد.
اژه‌ای: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش از افتخارات نظام است اژه‌ای: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش از افتخارات نظام است
رئیس قوه قضاییه گفت: رسیدگی به پرونده فساد چای دبش، در زمره افتخارات نظام است؛ آن را به اغراض و تعلقات سیاسی و جناحی آلوده نکنیم؛ مقامات دولت قبل از جمله شهید رئیسی و آقای مخبر در این خصوص ورود مجدانه داشتند. البته اینکه افرادی بگویند درخصوص احکام صادره قانع نشدند، شاید درست باشد و ضرورت به تبیین‌گری بیشتر وجود داشته باشد؛ در هر صورت نکته مهم آن است که کاری که نتیجه همکاری قوه قضاییه و دولت سیزدهم است را خراب نکنیم؛ این جفا است.
صفحه خبر بالای تصاویر