کد خبر: ۴۹۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵

دلیل اخراج ۱۵۰ دانشجو و یک استاد از دانشگاه شیراز چیست؟

«رئیس دانشگاه شیراز در جمع اصحاب رسانه ضمن بیان اینکه دانشگاه شیراز جز دانشگاه‌هایی است که از کیفیت و استاندارهای آموزشی بالایی برخوردار است گفت: طی سه سال گذشته ۱۵۰ دانشجوی اخراجی و یک استاد اخراجی داشته ایم.
دلیل اخراج ۱۵۰ دانشجو و یک استاد از دانشگاه شیراز چیست؟

مخاطب۲۴- «رئیس دانشگاه شیراز در جمع اصحاب رسانه ضمن بیان اینکه دانشگاه شیراز جز دانشگاه‌هایی است که از کیفیت و استاندارهای آموزشی بالایی برخوردار است گفت: طی سه سال گذشته ۱۵۰ دانشجوی اخراجی و یک استاد اخراجی داشته ایم.

او تاکید نمود دانشگاه شیراز در رعایت استانداردهای آموزشی خود بسیار جدی است و دلایل اخراج دانشجویان را این طور توضیح داد: اگر دانشجویی سه ترم مشروط شود طبق قانون وزارت علوم چون استاندارهای آموزشی و معدل کامل را کسب ننموده ادامه تحصیل برای او امکان ندارد بنابراین اخراج این دانشجویان به معنای مباحث سیاسی و اخلاقی نبوده است.

رئیس دانشگاه شیراز در خصوص یک مورد استاد اخراجی نیز این طور گفت: اساتید بعد از پنج سال می بایست امتیازات آموزشی و پژوهشی رو بر اساس ضوابط و قوانین به حد نصاب برساند (حداقل ۵۰درصد) متاسفانه بر اساس ارزیابی های انجام شده و استاندارها امتیازات آموزشی و پژوهشی این استاد کمتر از بیست درصد بوده است. لذا بر اساس قوانین امکان حضور و همکاری وجود نداشته است

موذنی در ادامه به راه اندازی مرکز تعالی تدریس دانشگاه شیراز اشاره کرد و گفت : این مرکز با هدف افزایش کیفیت آموزشی راه اندازی شده است مفتخریم اعلام نماییم تا کنون ۶۲ دوره آموزشی و بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ نفر از اعضا هیات علمی کشور در دوره های این مرکز شرکت نموده اند.

 

به گفته رئیس دانشگاه شیراز در زمینه مهارت آموزی دانشجویان دانشگاه با نهادهای مختلفی تعاملات خوبی صورت گرفته است و همچنین ظرفیت آزمون های دانشگاه شیراز در حال حاضر ۱۱هزار نفر افزایش پیدا کرده است پیش از این ۵هزار و ۴۰۰ نفر بوده است.

او از دیگر دستاوردهای دانشگاه به موضوع پذیر دانشجوی استاد محور اشاره کرده و گفت در این راستا متناسب با نیازهای جامعه دانشگاه شیراز دانشجو جذب می کنند که دانشگاه شیراز با ۲۸۳ عنوان پایان نامه رتبه برتر در کشور را کسب نموده است.

برای نخستین بار در تاریخ دانشگاه شیراز یکی از دستاورد‌های پژوهشی منجر به تاسیس کارخانه دانش بنیان در زمینه تولید محصول انعقاد خون شده است که با افتخار باید گفت این محصول فعالیت صادراتی نیز دارد.

به گفته او برای اولین بار پردیس فناوری کشاورزی و دامپروری در دانشگاه شیراز تاسیس شده است، از فراهم شدن زمینه دسترسی رایگان به داده پایگاه‌های علمی دنیا برای اساتید این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشگاه شیراز، از اعزام مجدد اساتید به فرصت مطالعاتی خارج از کشور که به دلیل مشکلات ارزی تعطیل شده بود، خبر داد و گفت: امسال ۱۰ نفر از اساتید به دانشگاه‌های معتبر جهان اعزام خواهند شد.

موذنی همچنین راه‌اندازی مجدد کتابفروشی دانشگاه پس از چند سال وقفه، برپایی ۶۳ کرسی نظریه پردازی و تاسیس ۳۰ شرکت دانش‌بنیان با مشارکت اساتید را از دیگر اقدامات این دانشگاه در حوزه پژوهشی عنوان کرد.

او در بخش دیگری از سخنانش به حوزه اداری و مالی این دانشگاه هم گریزی زد و افزود: بودجه دانشگاه تنزل پیدا کرده بود و اکنون دو پله ارتقا و به رتبه چهارم بین دانشگاه‌های کشور رسیده است.

رئیس دانشگاه شیراز همچنین از افزایش درآمد اختصاصی این دانشگاه از ۶۴ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود بودجه امسال به بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برسد.

مؤذنی گفت: طی سه سال اخیر ۶۰ هزار مترمربع فضای کاربردی دانشگاه شیراز یا ساخته یا بازسازی و مرمت شده است. در حوزه دانشجویی نیز یکی از خوابگاه‌های دخترانه خیرساز با ۲۳۰۰ مترمربع زیربنا به بهره‌برداری رسید و دو بلوک خوابگاه مفتح هم بازسازی شد.

او به بهسازی خوابگاه متاهلین دانشگاه و چند خوابگاه دیگر نیز و ساخت سالن ورزشی در محوطه خوابگاه دختران خبر داد.»

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟ آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟
آیا انسان با مرگ، همه تجربه‌ها را با خود از بین خواهد برد یا دانشمندان راهی برای بازیابی خاطره و تجربه از مغز انسان مرده پیدا کرده‌اند؟
مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟ مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟
رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد شرایط نگهداری مسواک، توضیحاتی داد.
ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی! ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی!
لاکچری‌فروشی حتی به بازار جوراب روز پدر هم کشیده شده است؛ باور نمی‌کنید؟
اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟ اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟
نهنگ به‌عنوان بزرگترین جانور زمین شناخته می‌شود و ابعاد حیرت‌انگیزی دارد. اگر انسان توسط یک نهنگ بلعیده شود، چه اتفافی رخ می‌دهد؛ آیا امکان زنده ماندن وجود دارد؟
بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟ بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟
چای یکی از نوشیدنی‌هایی است که تقریبا در همه دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد
شماری از بیمارستان‌های خصوصی در کابل و هرات گفتند که حکومت طالبان از یک ماه به این سو عمل پیوند کلیه را در بیمارستان‌های افغانستان ممنوع کرده است.
بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟ بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟
متخصص اطفال با حصور در برنامه مادر و کودک در مورد سن بلوغ نکاتی را بیان کرد.
برگزیده
همسران غریب:با هم و تنها همسران غریب:با هم و  تنها
از بین رفتن رابطه زوجیت، مثل مرگ یک موجود زنده ناراحت‌کننده است. رابطه‌ها با امید آغاز می‌شوند و وقتی از واقعیت شکست می‌خورند تمام می‌شوند، حتی اگر هیچ وقت مرگ‌شان روی کاغذ اعلام نشود.
آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین
«قریب به اتفاق خانواده‏ قربانیان که بالای ۱۰۰ خانواده بودند، شکایت کرده بودند، اما دو جلسه مانده به آخرین جلسه دادگاه، بیشترشان از روی ناامیدی به رسیدگی منصفانه، شکایت‏شان را پس گرفتند و تنها ۷ تا ۸ خانواده باقی ماندند.»
ایران چندمین کشور باهوش جهان؟ ایران چندمین کشور باهوش جهان؟
تا چند هفته پیش و براساس اطلاعات منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ایرانی‌ها به‌عنوان سومین کشور باهوش جهان شناخته می‌شدند اما در به‌روزرسانی سال جدید میلادی (۲۰۲۵) رتبه‌بندی آی‌کیو کشورها با تغییرات اندکی همراه شد و ایرانی‌ها هم با یک پله جهش به رتبه دوم دست پیدا کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر