کد خبر: ۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰

آیت‌الله دری نجف‌آبادی: بدون شک انتشار فیش‌های حقوقی در فضای مجازی پشتوانه سیاسی داشته است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: نظام پرداخت حقوق در همه دستگاه ها و بنگاه های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی باید اصلاح شود و کارکنان بر اساس ضوابط قانونمند دستمزد دریافت کنند.
سايت تدابير، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در این باره گفت: تعدد نظام های پرداختی در کشور یکی از مشکلات ریشه ای است و تجمیع قوانین پرداختی باید در دستور کار مجلس شورای اسلامی و هیات وزیران قرار گیرد.

وی ادامه داد: قوای سه گانه در برابر فیش های حقوقی نجومی برخی مدیران دستگاه های دولتی و خصوصی مسئول هستند و باید با جدییت هر چه تمامتر این مسئله مهم را پیگیری کنند.

امام جمعه اراک اظهار کرد: بدون شک انتشار فیش های حقوقی نجومی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پشتوانه سیاسی داشته و باید در اسرع وقت این مهم برای مردم شفاف سازی شود.

وی افزود: هم اکنون هم دولت و هم بسیاری از اقشار مردم در شرایط سخت اقتصادی به سر می برند و در این شرایط پرداختی های نجومی به برخی افراد، بی عدالتی محض بوده و باید این مهم پیگیری شده و متخلفان به سزای اعمال ناشایست خود برسند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: مسئله فیش‌های حقوقی باید در مسیر قانونی خود از طریق قوه قضاییه و پیگیری های قوه مجریه و مقننه پیگیری شود و برای جلوگیری از خدشه دار شدن امید و انگیزه در جامعه از طریق رسانه ها به مردم گزارش شود.

وی اضافه کرد: انتشار فیش های حقوقی نجومی از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در جامعه باعث شده تا مردم گمان کنند، تمامی مدیران دولتی حقوق‌های چند صد میلیونی دریافت می‌کنند که این بازتاب موجب از میان رفتن اعتماد مردم نسبت به دولت می‌شود.

آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: ارائه حقوق به کارکنان دستگاه های دولتی و خصوصی از مدیران بلندپایه گرفته تا کارمندان جزء باید بر اساس امکانات کشور باشد چرا که در این شرایط پرداخت حقوق های نا متعارف به شکاف طبقاتی در جامعه دامن می زند.

در چند روز گذشته چندین فیش حقوقی با دریافت های نامتعارف از مدیران دستگاه های دولتی، نیمه دولتی و خصوصی به ویژه برخی از مدیران عامل بانک ها در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر شد که بازتاب اجتماعی گسترده ای را به دنبال داشت. 

منبع: عصر ايران به نقل از ايرنا
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.