کد خبر: ۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸

ارزيابي کاردار انگلیس از آینده روابط دو کشور

لندن - ایرنا - «نیکولاس هاپتون» کاردار انگلیس در تهران روز جمعه ضمن ابراز خرسندی از سفر محمد جواد ظریف وزیرخارجه کشورمان به لندن، آینده روابط ایران و انگلیس را مثبت ارزیابی کرد.

سایت تدابیر به نقل از ایرنا، نیکولاس هاپتون، به خبرنگار ایرنا در لندن گفت: سفر آقای ظریف به انگلیس در این برهه زمانی که به دنبال سفر فیلیپ هاموند در آگوست سال گذشته میلادی برای بازگشایی سفارت انگلیس در تهران صورت می‌گیرد گامی مثبت است.

وی افزود: این اقدام گامی دیگر در جریان عادی سازی روابط میان ایران و انگلیس به شمار می‌رود.

کاردار انگلیس نیز تایید کرد که صدور ویزا در سفارت این کشور در تهران در اولین زمان ممکن شروع خواهد شد
ظریف و فیلیپ هاموند وزیران خارجه ایران و انگلیس روز جمعه در لندن تایید کردند که صدور ویزای سفارتخانه‌های دو کشور در تهران و لندن در آینده نزدیک آغاز می‌شود.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای حضور در اجلاس بین المللی کمک به سوریه به لندن سفر کرده بود، شامگاه جمعه پس از دو روز کاری بسیار فشرده، لندن را به مقصد تهران ترک کرد.

ظریف در دو روز گذشته علاوه بر شرکت در نشست یک روزه سوریه و انجام دیدار‌هایی در حاشیه این اجلاس و نیز دیدار‌هایی با مقامات انگلیس، در دو مرکز تحقیقاتی در لندن نیز حضور یافت و به تشریح مواضع تهران در قبال مسایل منطقه‌ای و بین المللی و نیز ابعاد مساله برجام پرداخت.
ظریف روز جمعه نیز با استفاده از فرصت ایجاد شده، با مقامات انگلیس دیدار‌ها و گفتگو‌های متعددی داشت که محور آن‌ها مسایل دوجانبه، مسایل منطقه‌ای و اجرایی شدن برجام از جمله رفع موانع همکاری‌های بانکی بود.

نیکولاس هاپتون سفیر سابق انگلیس در یمن و قطر، آذر ماه گذشته به عنوان جانشین آجی شارما، کارش را به عنوان کاردار انگلیس در تهران آغازکرد.

هاپتون پس از انتصاب به عنوان کاردار ثابت انگلیس در صفحه توییتری اش عنوان کرد که به دنبال تقویت روحیه همکاری میان ایران و انگلیس است و افزود: امید است که به زودی دو کشور سفیرهایشان را معرفی کنند.

هاپتون پیش از ورود به تهران گفته بود: «از این که به عنوان کاردار در جمهوری اسلامی ایران مشغول به فعالیت می‌شوم، خوشحال هستم. امیدوارم برای دو کشور ایران و انگلیس این امکان فراهم شود که روابط به سطح سفرا ارتقا یابد و من از این مسئله خرسند خواهم شد. '

هاپتون افزود: ما امیدواریم به دنبال بازگشایی سفارتخانه‌ها ارتقا مثبت این روابط را تداوم بخشیم. من بی صبرانه در پی مشارکت دو کشور در شکل گیری دور جدیدی از همکاری‌ها هستم.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند معما‌های عجیب مصر باستان که بالاخره حل شدند
تمدن مصر باستان مملو از شگفتی‌های خاص است که هنوز هم باستان شناسان را حیرت‌زده می‌کنند. هرچند امروز می‌خواهیم نگاهی به معما‌های مصر باستان داشته باشیم که پس از مدتی طولانی حل شدند.
نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟ نحوه اجرای طرح ترافیک تهران امسال تغییر می‌کند؟
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: این طرح هنوز در شورای ترافیک تهران تصویب نشده است، اما بعد از تصویب باید نسبت به آماده سازی زیرساخت‌های اجرای این طرح اقدام شود البته با توجه به اینکه هوش مصنوعی و علوم داده به نحوی پیشرفت کرده که امکان رهگیری خودرو‌ها وجود دارد تأمین و ایجاد زیرساخت‌ها کار سختی نیست.
وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله! وضعیت وخیم گوگوش ۷۴ ساله!
ویدیویی از مصاحبه گوگوش با شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر شده که نشان می‌دهد این خواننده ۷۴ ساله وضعیت جسمی وخیمی دارد، اما نکته قابل تامل آنکه با این وضعیت کنسرت خداحافظی گذاشته است!
هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟! هنوز هم دختران را زنده به گور می‌کنند؟!
جسد گروهی از دختران نوجوان در یک گور دسته جمعی در ترکیه کشف شده است. این افراد به‌شکلی بی‌رحمانه به‌خاطر باور‌های اشتباه عده‌ای متعصب قربانی شده بودند.
شجاعی‌مهر: برای ازدواج با آزاده نامداری بین خیلی‌ها رقابت بود شجاعی‌مهر: برای ازدواج با آزاده نامداری بین خیلی‌ها رقابت بود
هرمز شجاعی‌مهر، مجری سابق تلویزیون در برنامه «ای کاش» درخصوص ازدواج مرحوم آزاده نامداری توضیحاتی داد.
مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد همتای روسی خود را جهت تشکیل دولت یا حاکمیتی موقت در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل و چندین کشور دیگر رد کرده است.
برگزیده
مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین مخالفت ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد همتای روسی خود را جهت تشکیل دولت یا حاکمیتی موقت در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل و چندین کشور دیگر رد کرده است.
پوتین چگونه به قدرت رسید؟ پوتین چگونه به قدرت رسید؟
پوتین، چهره‌ای نسبتاً ناشناخته در سیاست روسیه، در مدتی کوتاه به یکی از قدرتمندترین افراد این کشور تبدیل شد. داستان محبوبیت او از زمانی آغاز می‌شود که به‌عنوان نخست‌وزیر، با موجی از بمب‌گذاری‌های مرگبار در ساختمان‌های مسکونی مواجه شد. ترور‌هایی که بلافاصله به چچنی‌ها نسبت داده شدند و بهانه‌ای شدند برای آغاز جنگ دوم چچن.
تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار تمرین هوایی قطر و اسرائیل برای اولین بار
تلویزیون اسرائیل مدعی شد قطر در یک تمرین هوایی مشترک در کشور یونان که رژیم صهیونیستی نیز در آن حضور داشته، شرکت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر