کد خبر: ۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸

ارزيابي کاردار انگلیس از آینده روابط دو کشور

لندن - ایرنا - «نیکولاس هاپتون» کاردار انگلیس در تهران روز جمعه ضمن ابراز خرسندی از سفر محمد جواد ظریف وزیرخارجه کشورمان به لندن، آینده روابط ایران و انگلیس را مثبت ارزیابی کرد.

src="/files/fa/news/ر به نقل از ایرنا، نیکولاس هاپتون، به خبرنگار ایرنا در لندن گفت: سفر آقای ظریف به انگلیس در این برهه زمانی که به دنبال سفر فیلیپ هاموند در آگوست سال گذشته میلادی برای بازگشایی سفارت انگلیس در تهران صورت می‌گیرد گامی مثبت است.

وی افزود: این اقدام گامی دیگر در جریان عادی سازی روابط میان ایران و انگلیس به شمار می‌رود.

کاردار انگلیس نیز تایید کرد که صدور ویزا در سفارت این کشور در تهران در اولین زمان ممکن شروع خواهد شد
ظریف و فیلیپ هاموند وزیران خارجه ایران و انگلیس روز جمعه در لندن تایید کردند که صدور ویزای سفارتخانه‌های دو کشور در تهران و لندن در آینده نزدیک آغاز می‌شود.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای حضور در اجلاس بین المللی کمک به سوریه به لندن سفر کرده بود، شامگاه جمعه پس از دو روز کاری بسیار فشرده، لندن را به مقصد تهران ترک کرد.

ظریف در دو روز گذشته علاوه بر شرکت در نشست یک روزه سوریه و انجام دیدار‌هایی در حاشیه این اجلاس و نیز دیدار‌هایی با مقامات انگلیس، در دو مرکز تحقیقاتی در لندن نیز حضور یافت و به تشریح مواضع تهران در قبال مسایل منطقه‌ای و بین المللی و نیز ابعاد مساله برجام پرداخت.
ظریف روز جمعه نیز با استفاده از فرصت ایجاد شده، با مقامات انگلیس دیدار‌ها و گفتگو‌های متعددی داشت که محور آن‌ها مسایل دوجانبه، مسایل منطقه‌ای و اجرایی شدن برجام از جمله رفع موانع همکاری‌های بانکی بود.

نیکولاس هاپتون سفیر سابق انگلیس در یمن و قطر، آذر ماه گذشته به عنوان جانشین آجی شارما، کارش را به عنوان کاردار انگلیس در تهران آغازکرد.

هاپتون پس از انتصاب به عنوان کاردار ثابت انگلیس در صفحه توییتری اش عنوان کرد که به دنبال تقویت روحیه همکاری میان ایران و انگلیس است و افزود: امید است که به زودی دو کشور سفیرهایشان را معرفی کنند.

هاپتون پیش از ورود به تهران گفته بود: «از این که به عنوان کاردار در جمهوری اسلامی ایران مشغول به فعالیت می‌شوم، خوشحال هستم. امیدوارم برای دو کشور ایران و انگلیس این امکان فراهم شود که روابط به سطح سفرا ارتقا یابد و من از این مسئله خرسند خواهم شد. '

هاپتون افزود: ما امیدواریم به دنبال بازگشایی سفارتخانه‌ها ارتقا مثبت این روابط را تداوم بخشیم. من بی صبرانه در پی مشارکت دو کشور در شکل گیری دور جدیدی از همکاری‌ها هستم.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر