کد خبر: ۹۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸

هشدار به شهروندان درباره این ۲ خطر جدی و مرگبار!

سرد شدن هوا در نقاط مختلف کشور باعث افزایش حوادث مربوط به گازگرفتگی و انفجار شده است. در تازه‌ترین حادثه‌ها در خوزستان و استان مرکزی ۴ نفر به‌دلیل انفجار گاز و ۳ نفر به‌دلیل گازگرفتگی جان خود را از دست دادند و چند نفر نیز که تا یک قدمی مرگ پیش رفته بودند با حضور به موقع گروه‌های امدادی نجات یافتند.
هشدار به شهروندان درباره این ۲ خطر جدی و مرگبار!

گازگرفتگی با وسایل گرمایشی

مخاطب ۲۴- به نقل از روزنامه همشهری؛ با وجود اینکه کمتر از ۱۰ روز تا فرا رسیدن زمستان باقی مانده، اما سرما بیشتر مناطق کشور را دربر گرفته و شهروندان را برای استفاده از وسایل گرمایشی به تکاپو انداخته است. هرچند در این سال‌ها ضریب ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی و گازسوز بالا رفته، اما همچنان بی‌احتیاطی و استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد ۲ عاملی هستند که زمستان را به کام خانواده‌های زیادی تلخ می‌کند.

یکی از تازه‌ترین نمونه‌های آن بامداد دیروز (یکشنبه) در خانه در روستای سرله میداوود از توابع شهرستان باغملک واقع در استان خوزستان اتفاق افتاد. عقربه‌های ساعت ۴:۵۳ دقیقه را نشان می‌داد و ساکنان این خانواده شامل: مردی ۳۵ ساله، ۲ زن ۳۰ و ۶۵ ساله و کودکی ۵ ساله مشغول استراحت بودند که ناگهان انفجار مهیبی اتفاق افتاد. شدت انفجار به حدی بود که این خانه بر سر ساکنانش آوار و موجب ترس و وحشت همسایه‌ها شد.

 

ساکنان روستا که هنوز نمی‌دانستند چه اتفاقی افتاده سراسیمه از خانه‌های‌شان بیرون آمدند و خانه هم‌ولایتی‌شان را دیدند که به تلی از خاک تبدیل شده بود و هیچ‌کس از سرنوشت ساکنان آنجا اطلاعی نداشت. دقایقی از این حادثه می‌گذشت که با اطلاع روستاییان نخستین گروه‌های امدادی خود را به روستای سرله رساندند و تلاش‌ها برای نجات حادثه دیدگان آغاز شد.

امدادگران یکی پس از دیگری پیکر‌های ساکنان خانه را بیرون کشیدند و در همان بررسی‌های اولیه مشخص شد که هر ۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

عارف شرهانی، سخنگوی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این‌باره گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که نشت گاز باعث وقوع این انفجار شده است و در این حادثه این خانه به‌طور کامل تخریب شده بود. او ادامه داد: ۴ قربانی حادثه همگی اعضای یک خانواده بودند که پیکرهای‌شان به پزشکی قانونی منتقل شد. به‌گفته او علت نشت گاز از سوی کارشناسان در دست بررسی است.

۳ قربانی قاتل خاموش

در حادثه‌ای دیگر که در منطقه خنداب واقع در استان مرکزی اتفاق افتاد ۲ پسر جوان به‌دلیل بی‌احتیاطی و استفاده از زغال برای گرم شدن جان خود را از دست دادند. این حادثه ساعت ۱۲:۱۵ دقیقه ظهر روز شنبه به پلیس گزارش شد و به‌دنبال آن گروهی از مأموران همراه با امدادگران اورژانس خود را به محل حادثه رساندند. آنجا خانه باغی کوچک بود که ۲ پسر ۱۹ و ۲۵ ساله برای استراحت به آنجا رفته بودند. آن‌ها شب قبل برای گرم شدن در اتاقکی که آنجا قرار داشت از زغال استفاده کرده بودند که همین اشتباه بزرگ موجب گازگرفتگی هر دو نفر شد و وقتی امدادگران اورژانس بالای سرشان رسیدند دیگر کار از کار گذشته و هر دو نفر جان باخته بودند. همچنین شواهد نشان می‌داد که چند ساعتی از فوت آن‌ها گذشته و پیکرهای‌شان بدون اینکه کسی از حادثه تلخی که اتفاق افتاده با خبر باشد در اتاقک باغ مانده بود.

قربانی دیگر قاتل خاموش، مردی میانسال از اهالی روستای موت‌آباد شهرستان اراک بود. او نیز در خانه مشغول استراحت بود که نشت گاز منواکسیدکربن از بخاری باعث مسمومیت شدید او شد و زمانی امدادگران اورژانس به محل حادثه رسیدند که ساعتی از فوتش می‌گذشت.

دکتر محمد پروهان، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با اعلام جزئیات این دو حادثه گازگرفتگی مرگبار گفت: ۳ نفر دیگر نیز شامل یک زن و ۲ کودک در شهرستان محلات با گاز مونواکسیدکربن دچار مسمومیت شدند که بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند و از مرگ نجات یافتند. به‌گفته او وضعیت این افراد مطلوب گزارش شده است.

برچسب ها: گازگرفتگی حادثه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه حمله به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
نیرو‌های آمریکایی مستقر در پایگاه قصرک، در شمال غربی حسکه، صبح امروز مستقیماً هدف گلوله خمپاره‌ای قرار گرفتند که از منبعی ناشناس شلیک شد
استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه استفاده اسرائیل از بمب ممنوعه به یک قهوه‌خانه
تحقیقات گاردین نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر اسرائیل از بمب ممنوعه در حمله به یک قهوه‌خانه در غرب غزه استفاده کرده است.
دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم دبیرکل حزب الله: هرگز سلاحمان را تسلیم دشمن نمی‌کنیم
دبیر کل حزب‌الله با بیان اینکه اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی خطری راهبردی برای کل جهان است و باید مقابل آن ایستاد، تاکید کرد این رژیم حق دخالت در امور لبنان را ندارد و ما هرگز سلاح خود را تسلیم دشمن صهیونیستی نمی‌کنیم.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
برگزیده
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور تشریح شد.
صفحه خبر بالای تصاویر