کد خبر: ۹۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸

پاسخ دندان‌شکن یک فودبلاگر به مجری من و تو و واکنش سالومه

با شروع اغتشاشات دست‌اندرکاران رسانه‌های فارسی‌زبان انگلیسی و سعودی با هجوم گسترده به سلبریتی‌ها و صاحبان شناخته شده کسب‌وکارها که در فضای مجازی فعالیت دارند آنها را برای موضعگیری، اعتصاب و اجاره دادن صفحات خود تهدید یا تطمیع کرده‌اند.
پاسخ دندان‌شکن یک فودبلاگر به مجری من و تو و واکنش سالومه

مخاطب ۲۴- روزنامه ایران نوشت: یکی از فودبلاگر‌های مشهور اینستاگرام (تبلیغ‌کننده رستوران‌ها و...) در صفحه مجازی خود از حمله گسترده نیرو‌های رسانه‌ای خارج‌نشین برای تعطیل کردن کسب‌وکار خود به بهانه همراهی با اغتشاشات خبر داد. فودبلاگر‌ها که در ماه‌های اخیر فعالیت خود را تعلیق کرده بودند اکنون با بازگشت به فضای مجازی تلاش دارند تا کسب‌وکار خود را ادامه دهند.

یکی از این افراد که اکنون فعالیت خود را آغاز کرده و بیش از ۱.۵ میلیون دنبال‌کننده دارد مورد هجمه جریان رسانه‌ای حامی آشوب‌ها قرار گرفته و از این مسأله خبر داده است. سالومه سیدنیا مجری شبکه بهایی من‌وتو در پیامی به وی با توهین و فحاشی از او خواسته تا فعالیت خود را تعطیل کند. اما این فودبلاگر پاسخ جالبی به این توهین‌ها داده است. وی گفته است: «تو به پوند حقوق می‌گیری و در حاشیه امن نشستی و به ما میگی کار نکن؟... این خیلی بی‌شرفیه که از شبکه انگلیسی پول می‌گیری و شیک نشستی توی لندن و از حاشیه امن ما را قضاوت می‌کنی و توهین هم می‌کنی. بی‌شخصیت من نیستم. تویی که از لندن داری برای ما تعیین تکلیف می‌کنی و حقوقت را به دلار و پوند می‌گیری و از ما می‌خواهی کار نکنیم.

 

من هر چی هستم وسط تهرانم، کنار همین مردم، جونم را واسه این مملکت می‌دم، ولی خودمو به دلار‌های انگلیسی نمی‌فروشم. زمان همه چیز را روشن می‌کنه.»، اما مجری شبکه انگلیسی این پاسخ‌ها را تحمل نکرد و این فودبلاگر را پس از توهین‌های خود در صفحه اینستاگرام مسدود کرد.

گفتنی است با شروع اغتشاشات دست‌اندرکاران رسانه‌های فارسی‌زبان انگلیسی و سعودی با هجوم گسترده به سلبریتی‌ها و صاحبان شناخته شده کسب‌وکار‌ها که در فضای مجازی فعالیت دارند آن‌ها را برای موضعگیری، اعتصاب و اجاره دادن صفحات خود تهدید یا تطمیع کرده‌اند.

 

منبع: همشهری آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر