کد خبر: ۹۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸

پاسخ دندان‌شکن یک فودبلاگر به مجری من و تو و واکنش سالومه

با شروع اغتشاشات دست‌اندرکاران رسانه‌های فارسی‌زبان انگلیسی و سعودی با هجوم گسترده به سلبریتی‌ها و صاحبان شناخته شده کسب‌وکارها که در فضای مجازی فعالیت دارند آنها را برای موضعگیری، اعتصاب و اجاره دادن صفحات خود تهدید یا تطمیع کرده‌اند.
پاسخ دندان‌شکن یک فودبلاگر به مجری من و تو و واکنش سالومه

مخاطب ۲۴- روزنامه ایران نوشت: یکی از فودبلاگر‌های مشهور اینستاگرام (تبلیغ‌کننده رستوران‌ها و...) در صفحه مجازی خود از حمله گسترده نیرو‌های رسانه‌ای خارج‌نشین برای تعطیل کردن کسب‌وکار خود به بهانه همراهی با اغتشاشات خبر داد. فودبلاگر‌ها که در ماه‌های اخیر فعالیت خود را تعلیق کرده بودند اکنون با بازگشت به فضای مجازی تلاش دارند تا کسب‌وکار خود را ادامه دهند.

یکی از این افراد که اکنون فعالیت خود را آغاز کرده و بیش از ۱.۵ میلیون دنبال‌کننده دارد مورد هجمه جریان رسانه‌ای حامی آشوب‌ها قرار گرفته و از این مسأله خبر داده است. سالومه سیدنیا مجری شبکه بهایی من‌وتو در پیامی به وی با توهین و فحاشی از او خواسته تا فعالیت خود را تعطیل کند. اما این فودبلاگر پاسخ جالبی به این توهین‌ها داده است. وی گفته است: «تو به پوند حقوق می‌گیری و در حاشیه امن نشستی و به ما میگی کار نکن؟... این خیلی بی‌شرفیه که از شبکه انگلیسی پول می‌گیری و شیک نشستی توی لندن و از حاشیه امن ما را قضاوت می‌کنی و توهین هم می‌کنی. بی‌شخصیت من نیستم. تویی که از لندن داری برای ما تعیین تکلیف می‌کنی و حقوقت را به دلار و پوند می‌گیری و از ما می‌خواهی کار نکنیم.

 

من هر چی هستم وسط تهرانم، کنار همین مردم، جونم را واسه این مملکت می‌دم، ولی خودمو به دلار‌های انگلیسی نمی‌فروشم. زمان همه چیز را روشن می‌کنه.»، اما مجری شبکه انگلیسی این پاسخ‌ها را تحمل نکرد و این فودبلاگر را پس از توهین‌های خود در صفحه اینستاگرام مسدود کرد.

گفتنی است با شروع اغتشاشات دست‌اندرکاران رسانه‌های فارسی‌زبان انگلیسی و سعودی با هجوم گسترده به سلبریتی‌ها و صاحبان شناخته شده کسب‌وکار‌ها که در فضای مجازی فعالیت دارند آن‌ها را برای موضعگیری، اعتصاب و اجاره دادن صفحات خود تهدید یا تطمیع کرده‌اند.

 

منبع: همشهری آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
برگزیده
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر