کد خبر: ۹۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸

هواشناسی امروز و روزهای آینده / شهرهای برفی و بارانی کدامند؟

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ابرناکی و بارش پراکنده در برخی نقاط کشور، بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر و تداوم آلودگی هوا در شش شهر صنعتی خبر داد.
هواشناسی امروز و روزهای آینده / شهرهای برفی و بارانی کدامند؟

هواشناسی امروز

مخاطب ۲۴- به نقل از ایسنا؛ صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۲۳ آذر) در برخی مناطق شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی، شمال خوزستان، لرستان و شمال کهگیلویه و بویراحمد ابرناکی و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش به‌صورت برف و درشمال خوزستان رعدوبرق دور از انتظار نیست.

وی افزود: پنجشنبه (۲۴ آذر) در جنوب غرب کشور و مناطقی از اصفهان، شمال فارس و بوشهر بارش پراکنده ادامه خواهد داشت. بعد از ظهر جمعه (۲۵ آذر) در استان‌های بوشهر، فارس، غرب کرمان و یزد، غرب اصفهان و شرق چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد رگبار‌های پراکنده و خفیف انتظار می‌رود همچنین در سواحل گیلان و غرب مازندران ابرناکی و بارش پیش‌بینی می‌شود.

 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: شنبه (۲۶ آذر) بارندگی در این مناطق ادامه خواهد داشت همچنین در استان هرمزگان و تنگه هرمز ابرناکی، رگبار باران و گاهی رعدوبرق و در گیلان و مازندران بارش باران و در ارتفاعات البرز مرکزی و استان زنجان و قزوین باران و برف رخ می‌دهد.

وی افزود: یکشنبه (۲۷ آذر) در شرق کرمان و هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

ضیاییان در ادامه گفت: طی دو روز آینده با توجه به پایداری و سکون نسبی هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت به‌یژه کرج، تهران، تبریز، اراک، اصفهان و مشهد آلودگی و کاهش کیفیت هوا ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲۴ آذر) قسمتی ابری، غبارآلود و به‌تدریج افزایش ابر با حداقل دمای۶ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و روز جمعه (۲۵ آذر) قسمتی ابری تا نیمه‌ابری همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ آذر) بندرعباس با دمای ۲۷ و ۲۸ درجه سانتیگراد گرمترین و طی امروز (۲۳ آذر) زاهدان با دمای ۲- درجه سانتیگراد و فردا (۲۴ آذر) شهرکرد با دمای ۳- سردترین مرکز استان کشور است.

برچسب ها: هواشناسی بارش
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر