کد خبر: ۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵

تشکیل کمیسیون کارگری ویژه پارس جنوبی در وزارت کشور

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: با پیگیری های مستمر یک کمیسیون کارگری ویژه پارس جنوبی در وزارت کشور تشکیل شد که امیدواریم بتواند مشکلات حقوق کارگران را برطرف کند.
src="/files/fa/news/سايت تدابير به نقل از عصر ايران، فتح الله حقیقی روز پنجشنبه در نشست کمیسیون کارگری استان بوشهر با اشاره به ضرورت تکریم جوانان جویای کار افزود: در بخش‌های تخصصی و کارگری فازهای پارس جنوبی اولویت جذب و استخدام نیرو با جوانان بومی این استان است.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور در مراسم افتتاح فاز 12 پارس جنوبی بر لزوم اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در پارس ‌جنوبی تاکید داشت، یادآورشد: تحقق مصوبه 50 درصدی اشتغال نیروهای بومی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس حق مردم استان و حداقل میزان اشتغال برای نیروهای بومی در این منطقه است.

وی گفت: باید وضعیت کنونی ارتباط بین پیمانکار، کارفرما و کارگران بهبود یابد که لازمه آن تهیه طرحی مناسب است.

حقیقی افزود: سال 93 در راستای پیگیری حقوق و مشکلات قشر کارگری استان، 44 کمیسیون کارگری تشکیل شد که در سال 94 نیز 76 نشست برگزار شد.

معاون استانداری بوشهر گفت: هیچ‌ کس نباید به خودش اجازه دهد تحت عناوین مختلف اقدام به تشکیل تجمع کند از طرف دیگر مسئولان ذیربط پارس جنوبی و دیگر صنایع با اقدام مناسب خود نباید زمینه چنین شرایطی را فراهم کنند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
صفحه خبر بالای تصاویر