کد خبر: ۹۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷

پیشنهاد بیمه سرمد برای خودروی‌تان را جدی بگیرید

طبق اعلام سخنگوی نیروی انتظامی تنها در ۴ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۱، بیش از ۲۰ هزار خودرو در کشور به سرقت رفته است.
پیشنهاد بیمه سرمد برای خودروی‌تان را جدی بگیرید

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه سرمد، آمار سرقت خودرو رو به افزایش است و بر اساس اعلام سردار مهدی حاجیان سخنگوی فراجا، آمار‌های پلیس نشان می‌دهد از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان تیر ماه، بیش از ۲۰ هزار خودرو در کشور به سرقت رفته است.

پیشنهاد بیمه سرمد برای خودروی‌تان را جدی بگیرید

آماری که تنها مربوط به سرقت کلی خودروهاست و باید آمار سرقت لوازم خودرو را به آن اضافه کرد که نشان از یک تهدید جدی برای مالکان خودرو‌ها دارد.

آمار سال ۱۳۹۸ نشان می‌دهد که بیش از ۸۲ درصد خودرو‌های به سرقت رفته، بیمه بدنه ندارد و این یعنی اگر پلیس خودرو مسروقه را پیدا نکند، سرمایه مالک خودرو از بین می‌رود. در صورت پیدا شدن خودرو نیز، به دلیل اینکه سارقان طبق اعلام سخنگوی فراجا، اقدام به جدا کردن قطعات خودرو می‌کنند، مالکان ضربه مالی شدیدی می‌خورند.

اما برای پوشش این خطرات، یک راهکار بیمه‌ای وجود دارد که می‌تواند تکیه‌گاه مطمئنی برای مالکان خودرو باشد. بیمه بدنه خودرو، پوشش‌های متنوعی دارد و در کنار پوشش‌های اصلی سرقت کلی، حادثه و آتش‌سوزی، لوازم فرعی خودرو را نیز تحت پوشش بیمه قرار می‌دهد و مالکان خودرو‌ها می‌توانند با استفاده از بیمه بدنه، علاوه بر خودروی خود، لوازم فرعی آن را هم بیمه کنند و از پوشش سرقت بیمه بدنه بهره‌مند شوند.

برای استفاده از خدمات بیمه بدنه سرمد، کافی است با هر یک از شعب استانی و نمایندگان بیمه سرمد در سراسر کشور تماس بگیرید. برای دسترسی به شعب و نمایندگان بیمه سرمد می‌توانید از طریق وب اپلیکیشن سرمد به آدرس webapp.sarmadins.ir و در بخش مراکز صدور، نزدیکترین نمایندگی‌های بیمه سرمد را جستجو و مسیریابی کنید و با مراجعه به نمایندگان سرمد در سراسر کشور این بیمه‌نامه را تهیه کنید.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر