کد خبر: ۹۸۱۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵

اراده آهنین پدربزرگ چاق در تبدیل شدن به یک بدنساز! + تصاویر

مرد ۶۰ ساله چاق انگلیسی که از بیماری رنج می برد با یک تصمبم طوفانی، طی فقط یکسال تغییری محسوس در فرم بدنی و سلامتی اش ایجاد کرد.
اراده آهنین پدربزرگ چاق در تبدیل شدن به یک بدنساز! + تصاویر

به گزارش مخاطب ۲۴- یک پدربزرگ ۶۰ ساله اهل لیدز انگلیس پس از ایجاد یک دگرگونی بزرگ در فرم بدنی و سبک زندگی اش حالا به الگوی جوانان تبدیل شده است. شاید باورش سخت باشد، اما " استیو رامسدن " با یک تصمیم طوفانی در زندگی اش، ظرف مدت یک سال از یک آدم چاق و بیمار به ورزشکاری با بدن ورزیده تبدیل شد. او با پیروی از یک رژیم غذایی متناسب و برنامه ورزشی موفق شد در مدت تنها یک سال این تغییر شگرف را در زندگی اش ایجاد کند.

 

این در حالی بود که استیو، پیشتر به مرز دیابت رسیده بود و از اضافه وزن و کلسترول بالا رنج می ‌برد. استیو که امدادگر آمبولانس در یورک شایر انگلیس است کریسمس سال گذشته ۲۲۱ پوند (۱۰۰ کیلوگرم) وزن داشت و برای کنترل کلسترول بالای خود، قرص مصرف می‌کرد. اما او حالا ۱۵۹ پوند (۷۹ کیلوگرم) وزن دارد و هر روز برای حفظ آمادگی جسمانی خود ورزش می‌کند.

 ورزشکار ورزیده

اما شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که این تصمیم طوفانی استیو از چه زمانی آغاز شد؟ سال گذشته زمانی که استیو یک بیمار را روی پشت خود حمل می‌کرد زنگ هشدار برای او به صدار درآمد. این پدربزرگ ۶۰ ساله که پس از آن روز از کمردرد مداوم رنج می‌برد پس از صحبت با خانواده اش تصمیم گرفت تا حد توان یک تغییر اساسی در زندگی اش ایجاد کند.


بیشتر بخوانید


او بلافاصله در باشگاه ورزشی پسرش، " دن " ثبت نام کرد و برای رسیدن به هدفش از او مشورت و راهنمایی گرفت. دن در این باره به لیدز لایو گفت: «پدرم راهش را گم کرده بود و از عدم اعتماد به نفس رنج می‌برد. او یک دوره ۱۲ هفته‌ای تحول را سپری کرد و به طور منظم به راه خود ادامه داد. پدرم وزن زیادی را از دست داد و سپس نوشدنی و غذا‌های نامناسب را کنار گذاشت. سن، فقط یک عدد است و تغییر سبک زندگی پدرم یک دستاورد برای من بوده است.»

سبک زندگی سالم

استیو نیز به تغییر فرم بدنی اش افتخار می‌کند. او اکنون اعتماد به نفس بالایی دارد. به ندرت نوشیدنی الکلی می‌نوشد، عذا‌های سالم می‌خورد و ورزش را به طور منظم دنبال می‌کند.

این مرد ۶۰ ساله در این باره گفت: «من افرادی را سوار آمبولانس می‌کنم که با وجود آنکه جوان‌تر از من هستند، اما سالم نیستند، چون از خودشان مراقبت نمی‌کنند و به فکر سلامتی خود نیستند. از دست دادن آن مقدار اضافه وزن بسیار عالی بود. من به مراتب نسبت به گذشته در بدن، ذهن و سبک زندگی خود احساس بهتری دارم.»

گفتنی است؛ استیو در صفحه اینستاگرامش، تصاویری از خود را با دنبال کنندگانش به اشتراک می گذارد و آنها را نیز به ورزش کردن و داشتن یک سبک زندگی سالم تشویق می کند.

انتهای پیام/

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر