کد خبر: ۹۷۳۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵

خبر خوب برای بازنشستگانی که پاداش پایان خدمت نگرفته اند / مهمترین خواسته معلمان بازنشسته

معاون امور مجلس سازمان برنامه و بودجه گفت: برای پرداخت مطالبات بازنشستگان کشوری و لشکری، ۳۸ هزار میلیارد تومان اختصاص می‌یابد.
خبر خوب برای بازنشستگانی که پاداش پایان خدمت نگرفته اند /  مهمترین خواسته معلمان بازنشسته

مخاطب ۲۴- به نقل از فارس؛ بابک افقهی در یک برنامه خبری اعلام کرد: برای پرداخت مطالبات بازنشستگان صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری، رقم ۳۸ هزار میلیارد تومان اختصاص پیدا می‌کند.

خبر خوب برای بازنشستگانی که پاداش پایان خدمت نگرفته اند

 

وی افزود: دستگاه‌های اجرایی مشخصات همه بازنشستگانی که تا پایان سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده و پاداش بازنشستگی خود را دریافت نکرده‌اند را هر چه سریع‌تر به سازمان برنامه و بودجه اعلام کنند.

براساس این گزارش یکی از مهمترین مطالبات بازنشستگان مربوط به پاداش پایان خدمت بازنشستگان به ویژه معلمان بعد از ۳۰ سال خدمت است که صندوق‌های بازنشستگی تاکنون قادر به پرداخت به موقع نبوده‌اند.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۹
0
0
comments icon مطلب شما اسمش خبر خوب نیست بعد از پانزده ماه میخان پولی که در این سی سال از بازنشسته کم کردند رو بهش برگردونن این خبر رو با عرض پوزش و معذرت خواهی رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و کلیه روسای مربوطه باید تیتر میزدید
اسم خبرتون رو به عذرخواهی مسئولین تغییر بدید
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر