کد خبر: ۹۷۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۴

ولودیمیر زلنسکی به عنوان «شخصیت سال ۲۰۲۲ مجله تایم» برگزیده شد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین که از وی به عنوان مظهر مقاومت کشورش در برابر تهاجم نظامی روسیه نام برده می‌شود از سوی مجله تایم به عنوان «شخصیت سال ۲۰۲۲» انتخاب شد.
ولودیمیر زلنسکی به عنوان «شخصیت سال ۲۰۲۲ مجله تایم» برگزیده شد

نام رئیس‌جمهوری اوکراین که از دنیای هنر و بازیگری به عرصه سیاست پا گذاشته و سکان هدایت دستگاه اجرایی کشورش را در دست گرفته، از ۲۴ فوریه یعنی زمان آغاز تهاجم نظامی روسیه به اوکراین بیش از هر زمان دیگری بر سر زبان‌ها افتاده است.

ولودیمیر زلنسکی به عنوان «شخصیت سال ۲۰۲۲ مجله تایم» برگزیده شد

وی در طول سال جاری با برگزاری یک کارزار گسترده ارتباطی، اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی با هدف اطلاع‌رسانی دربارۀ جنگ اوکراین و دریافت کمک‌های نظامی از سوی متحدان غربی همچنین با ارائه گزارش روزانه به مردم اوکراین در خصوص حملات نیرو‌های متجاوز و دستاور‌های حاصل از مقاومت، به شهرت و محبوبیت رسید.

عزم و اراده او به همراه مقاومت مردم اوکراین در طول این مناقشه برای بسیاری الهام‌بخش بوده است، زیرا مردم سراسر جهان از ۲۴ فوریه گذشته تاکنون شاهد مقاومت شجاعانه اوکراین در برابر تجاوز ارتش روسیه بوده‌اند.

آقای زلنسکی در مراحل مختلف یورش نظامی روسیه، از آغاز تهاجم همه‌جانبه تا این اواخر که حملات اغلب با هدف تخریب زیرساخت‌های حیاتی در اوکراین صورت گرفته، بدون وقفه و با تسلط کامل از پیشرفت تحولات برای مردم کشورش سخن گفته است.

مجله تایم در مطلبی که به انتخاب ولودیمیر زلنسکی به عنوان شخصیت برتر سال ۲۰۲۲ اختصاص یافته، ضمن یاد کردن از او تحت عناوینی، چون «رئیس جمهوری و روح اوکراین» آورده است: «برای اثبات اینکه شجاعت می‌تواند به اندازه ترس مسری باشد، برای الهام بخشیدن به مردم و ملت‌ها جهت متحد شدن در دفاع از آزادی، برای یادآوری شکنندگی دموکراسی و صلح به جهان» آقای زلنسکی به این عنوان برگزیده شده است.

سردبیر مجله تایم در این مطلب می‌افزاید: «تصمیم ولودیمیر زلنسکی برای فرار نکردن و ماندن به منظور مقاومت و جلب حمایت در هفته‌های پس از شروع حملات روسیه در ۲۴ فوریه بسیار مهم بود. از اولین پیام ویدیویی ۴۰ ثانیه‌ای او در اینستاگرام یک روز پس از آغاز حمله که نشان می‌داد دولت و جامعه مدنی اوکراین پا برجا است تا سخنرانی‌های روزانه آنلاین برای نهاد‌هایی همچون پارلمان‌ها، بانک جهانی و مراسم اعطای جوایز گرمی، حکایت از حضور دائم رئیس جمهوری اوکراین در همه جا داشت.»
ولودیمیر زلنسکی در زمانی که اوکراین هنوز بخشی از اتحاد جماهیر شوروی سابق بود، در «کریفیی ریه» واقع در استان «دنیپروپتروفسک» از مناطق جنوب شرقی روس‌زبان این کشور به دنیا آمد؛ او در زمان فروپاشی بلوک شرق ۱۲ ساله بود.

پیروزی انتخاباتی آقای زلنسکی در سال ۲۰۱۹ میلادی جهان را شوکه کرد. این بازیگر سریال‌های تلویزیونی پس از ارائه برنامه‌های خود در یک پلتفرم مبارزه با فساد موفق شد در در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری اوکراین با کسب ۷۳ درصد آرا به قدرت برسد.

شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین و لیز چنی، سیاستمدار آمریکایی از دیگر رقبای آقای زلنسکی برای دریافت عنوان شخصیت برتر سال ۲۰۲۲ از سوی مجله تایم بودند.

این نشریه آمریکایی سال ۲۰۲۱ میلادی ایلان ماسک، کارآفرینِ میلیاردر و مالک «اسپیس‌ایکس» و «تسلا» را که به‌تازگی شبکه اجتماعی توییتر را نیز خریداری کرده به عنوان شخصیت برگزیده سال معرفی کرده بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
صفحه خبر بالای تصاویر