کد خبر: ۹۶۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶

حمایت همتی از حکمرانی نو قالیباف

عبدالناصر همتی رئیس پیشین بانک مرکزی و نالمزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ به ایده تازه محمد باقر قالیباف واکنش نشان داد.

مخاطب ۲۴- به نقل از فرارو؛ عبدالناصر همتی در کانال تلگرام خود نوشت: رئیس مجلس از حکمرانی نو خبر داده است. هرچند قدری دیر است، ولی می‌تواند شروع خوبی باشد. بنابراین، ذکر نکاتی را ضروری می‌دانم: ۱- ریشه اصلی اوضاع کنونی، نبودِ یک حکمرانی صحیح در فراهم سازی رفاه و آسایش همسان با کشور‌های همتراز بوده است. راه حل آن تغییر اساسی در شیوه حکمرانی است.

حمایت همتی از حکمرانی نو قالیباف

 

۲-تغییر شیوه حکمرانی باید در محور اول، شامل تغییر و اصلاح روابط اجتماعی و سیاسی بین مردم، حکومت، توجه به مطالبات مردم و روابط درون‌سازمانی حاکمیت باشد.
۳- لازمه، تکمیل‌کننده و ضمانت اجرای یک حکمرانی خوب و انجام چنین اصلاحاتی، لغو یا اصلاح قوانین نامناسب در کنار اجرای بدون تبعیض قانون توسط قوه قضائیه و نیرو‌های رسمی امنیتی کشور است. پیچ پر‌خطر کشور در اوضاع کنونی، نیازمند به رسمیت شناختن شیوه‌ها و سبک‌های نگاه به زندگی خصوصا جوانان و زنان، تدبیر، گذشت و التزام به قانون در همه ابعاد آن است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر