کد خبر: ۹۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹

بارش جوایز میلیونی برای کاربران بانک‌پلاس ملت؛ برندگان مرحله دوم و سوم قرعه‌کشی پیش‌بینی و تراکنش معرفی شدند

پس از برگزاری مراسم قرعه کشی و معرفی نخستین برندگان پیش بینی مسابقات جام جهانی بانک پلاس، با برگزاری مراسم قرعه‌کشی، برندگان دومین و سومین مرحله این مسابقات با حضور نمایندگان بانک ملت برگزار شد.
مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بانک ملت، بر این اساس تعداد ۱۳۰ نفر برنده خوش‌شانس این مرحله به شرح ذیل مشخص گردیدند:
برندگان انجام تراکنش در سرویس‌های منتخب
تعداد ۲۰ نفر دارای بالاترین امتیاز انجام تراکنش به صورت مستقیم و تعداد ۵۰ نفر بر اساس شیوه قرعه‌کشی گوی‌و‌گردونه انتخاب شدند. تعداد برندگان از طریق این روش، در مرحله بعدی نیز ۵۰ نفر، و در مراحل سوم و چهارم به ۸۰  نفر خواهد رسید.
برندگان پیش‌بینی مسابقات
تعداد ۲۰ نفر دارای بالاترین امتیاز پیش‌بینی مسابقات جام‌جهانی به‌صورت مستقیم و تعداد ۴۰ نفر بر اساس شیوه قرعه‌کشی گوی‌و‌گردونه انتخاب شدند. تعداد برندگان از طریق این روش، در مرحله بعدی به ۵۰ نفر، مرحله چهارم ۶۰ نفر و تا زمان آخرین قرعه‌کشی به ۱۰۰ نفر خواهد رسید.
در همین راستا اطلاع‌رسانی به برندگان به منظور دریافت جوایز، از طریق شبکه اجتماعی سامانه بانک‌پلاس صورت پذیرفته و جوایز مربوطه به حساب‌های ایشان واریز خواهد شد. همچنین اسامی برندگان در هر مرحله، از طریق منوی جام جهانی- تب قرعه‌کشی قابل مشاهده است.
شایان توجه است تا پایان مسابقات جام‌جهانی فوتبال ۲۰۲۲، ۹ مرحله قرعه‌کشی دیگر نیز انجام می‌شود و در مجموع ۹۵۰ جایزه صدمیلیون ریالی و ۱۰ جایزه پانصدمیلیون ریالی به کاربران سامانه بانک‌پلاس اهدا خواهد شد.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به بخش قوانین و مقررات در منوی پیش‌بینی مسابقات جام‌جهانی سامانه بانک‌پلاس مراجعه کنند.
دریافت و نصب اپلیکیشن بانک پلاس:bplus.bankmellat.ir
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر