کد خبر: ۹۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴

توییت جنجالی رائفی‌پور درباره اعتراضات خیابانی + عکس

علی اکبر رائفی پور فعال سیاسی اصولگرا با انتشار توئیتی، دوباره در فضای مجازی جنجال برانگیز شد.
توییت جنجالی رائفی‌پور درباره اعتراضات خیابانی + عکس

مخاطب ۲۴-  به نقل از فرارو؛ منتقدان، معتقدند او، معترضان و بویژه، خوش سیما‌ها را تهدید کرده است.

علی اکبر رائفی پور، فعال سیاسی اصولگرا نوشت: هرکسی بود تا الان فهمیده بود هروقت سوژه کم میاد دوباره فراخوان میدن برای پروژه کشته سازی
اگر از جونتون سیر شدید به اعتراضات خیابانی بپیوندید مخصوصا اگر چهره زیبایی دارید!

 

توئیتی که برای رائفی‌پور دردسرساز شد

توییتر سه اکانت علی اکبر رائفی‌پور را معلق کرد.
توییتر پس از گزارش کاربران، سه اکانت علی اکبر رائفی‌پور را معلق کرد. این توئیت با واکنش‌های تندی در فضای مجازی روبه‌رو شد و بسیاری از کاربران محتوای خشونت آمیز توئیت رائفی‌پور را به توئیتر گزارش دادند.

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
0
0
comments icon چنین تهدیدی بنظر نمی رسد عطف به بروز حوادثی در جریان اعتراضات باشد و ظاهرا بعد از اعتراضات یعنی دستگیری افراد است.
از طرف دیگر، رائفی پور گفته می شود ایدئولوگ طیف وسیعی از افراد در حاکمیت است. بنابراین می تواند نوعی تهدید به تعرضات سیستماتیک در زمان دستگیری افراد باشد. باتوجه به اینکه این فعل (تعرض به افراد)، جرم محسوب می شود اظهارات وی شروع به جرم خواهد بود و اگر راسا در این زمینه دخیل نباشد تشویق به انجام جرم است که هردو حالت عنوان جزایی دارد. آیا دستگاه قضایی قصد دارد بررسی در این مورد انجام دهد؟
محمدرضا کیانفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
0
2
comments icon .
علی اکبر رائفی‌پور اصولگرا نوشت: اگر از جانتان سیر شدید به اعتراضات خیابانی بپیوندید مخصوصاً اگر چهره‌ی زیبایی دارید.

آقای رائفی‌پور،
رهنمودتان خردمندانه نیست به نظر من منطقی‌تر است از جمهوری اسلامی بخواهیم طبق قانون اساسی به مخالفانش مجوز تأسیس حزب بدهد تا اعتراضات را بطور قانونی و علنی و مسالمت‌آمیز سازماندهی کند اگر بزرگواری نمایید مناظره‌ای برگزار کنیم قطعاً به توافق خواهیم رسید.
بعد جوی از نفس سگ گر قرب جان می‌بایدت، ترک کن این چاه و زندان گر جهان می‌بایدت.
باز عرشی گر سر جبریل داری پر برآر، ورنه در گلخن نشین گر استخوان می‌بایدت.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
محمد مهدی بارآرده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۳
0
0
comments icon داداشان، این سخن تقطیعه!!

سخن اصلی:
《هرکسی بود تا الان فهمیده بود هروقت سوژه کم میاد دوباره فراخوان میدن برای پروژه کشته سازی

اگر از جونتون سیر شدید به اعتراضات خیابانی بپیوندید مخصوصا اگر چهره زیبایی دارید! 》
محمدرضا کیانفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
0
1
comments icon .
حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی گفت: آقای رائفی‌پور هرچه به دهانتان می‌آید می‌گویید در هر زمینه‌ای اظهار نظر می‌کنید از اندیشه‌ی اسلامی تا علوم نظامی و سینما و مهدویت و یهودیت و جامعه شناسی و غیره و ذالک.

آقای علوی،
عیب دوستمان علی‌اکبر این نیست که در هر زمینه‌ای نظر می‌دهد زیرا اظهار نظر در هر زمینه حق همه‌ی انسانهاست بلکه اشکال در طرز بیان موهن ایشان می‌باشد که جرم است مجازات دارد.
یاد باد آن عهد کم بندی به پای اندر نبود، جز می اندر دست و غیر از عشقم اندر سر نبود.
دشمنی‌ها این‌چنین پر حدت و وحشت نبود، دوستی‌ها نیز اینسان ناقص و ابتر نبود.
تهمت و توهین و هوکردن نبود اینقدر باب، ور کسی می‌‎گفت زشتی خلق را باور نبود.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی.
2- به رسمیت شناختن حق آزادی بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی.
با تشکر از توجه شما.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قالیباف قانون پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان دولت را ابلاغ کرد قالیباف قانون پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان دولت را ابلاغ کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی، قانون مربوط به پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان دولت را ابلاغ کرد.
برنامه مخابرات توسعه ارتباطات بر بستر فیبرنوری است برنامه مخابرات توسعه ارتباطات بر بستر فیبرنوری است
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌و‌گو با شبکه خبر، بر شتاب در توسعه فیبر نوری با هدف عدالت ارتباطی؛ جمع آوری شبکه مسی و توسعه در مسیر اجرای برنامه هفتم تاکید کرد.
چرا کودکان به راحتی می‌میرند؟ چرا کودکان به راحتی می‌میرند؟
آمار‌ها نشان می‌دهد که تصادفات رانندگی، علت حدود ۴۰ درصد از مرگ‌های کودکان زیر ۶ سال است.
کاخ سفید هم از تحریم ایران خسته شد؟ کاخ سفید هم از تحریم ایران خسته شد؟
رسانه آمریکایی گزارش داد، با صدور دستور توقف تحریم‌های جدید علیه ایران، کاخ سفید سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری را فعلاً متوقف کرده است. این چرخش ناگهانی، نشانه‌ای از پذیرش ناکارآمدی تحریم‌ها تلقی می‌شود.
چه نکاتی در خصوص تخلیه مورد اجاره از سوی مستأجر باید رعایت شود؟ چه نکاتی در خصوص تخلیه مورد اجاره از سوی مستأجر باید رعایت شود؟
قرارداد‌های اجاره اگرچه ساده به نظر می‌رسند، اما در اجرا ممکن است با چالش‌های حقوقی متعددی رو‌به‌رو شوند؛ از فوت طرفین تا عیب ملک که هرکدام نیازمند شناخت دقیق قوانین است.
دلربا و فریبا اما سمی! دلربا و فریبا اما سمی!
در حالی تعداد زیادی از شهروندان این روز‌ها برای تصویر برداری از منظره زیبای گل‌های سنبل یا همان شیطان آبی در آب بندان ۴۰ هکتاری بابل حضور پیدا می‌کنند که کارشناسان محیط زیست با توجه به سرعت انتقال این گونه تهاجمی، این دور دور‌ها و برداشت گیاه را تهدیدی جدی برای دیگر آب بندان‌ها و تالاب‌های شمال می‌دانند.
قبر رایگان نداریم! قبر رایگان نداریم!
«اگر خانواده‌ای هزینه خرید قبر نداشته باشند و راستی‌آزمایی انجام شود، میت آنها به صورت رایگان در قبر سه طبقه دفن می‌شود. ولی آنها دیگر نمی‌توانند ادعا یا دخل و تصرفی درخصوص دو قبر دیگر داشته باشند.»
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر