کد خبر: ۹۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۸

تمرکز بر جذب منابع ارزان قیمت، تکمیل‌کننده پازل موفقیت‌ بانک است

مدیرعامل بانک دی با اشاره به عملکرد مطلوب بانک در حوزه‌های مختلف در یک سال اخیر، تمرکز شعب بر جذب منابع با تأکید بر منابع ارزان قیمت را تکمیل کننده پازل موفقیت این بانک دانست.
تمرکز بر جذب منابع ارزان قیمت، تکمیل‌کننده پازل موفقیت‌ بانک است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک دی؛ در نشست هم اندیشی با شعب تهران که با حضور مدیرعامل، معاون امور شعب، مدیران و روسای حوزه‌های سرپرستی و روسا، معاونین و مسئولان گروه‌های اعتباری و ارزی شعب تهران برگزار شد، علیرضا قیطاسی، مدیرعامل بانک، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به جان برکفان حوزه سلامت کشور، به تشریح روند حرکت رو به رشد بانک دی در یک سال اخیر و هدفگذاری شعب در ماه‌های آتی سال جاری پرداخت.

تمرکز بر جذب منابع ارزان قیمت، تکمیل‌کننده پازل موفقیت‌ بانک است
قیطاسی با اشاره به اقدامات مطلوب انجام شده طی یک سال اخیر گفت: بازگشایی نماد دی، تصویب صورت‌های مالی سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ و برگزاری موفق دو مجمع بانک طی کمتر از ۲ ماه، در کنار تعیین تکلیف و وصول مطالبات از شرکت‌های تابعه و اشخاص حقوقی و حقیقی بدهکار و همچنین برنامه ریزی موثر برای فروش املاک مازاد بانک تنها گوشه‌ای از عملکرد مثبت بانک دی در یک سال گذشته بوده است که نتیجه آن افزایش اعتماد سهامداران و مشتریان به عملکرد این بانک است.
وی افزود: امروز مشتریان و سهامداران بانک دی نتیجه تمامی اقدامات انجام شده را در کاهش ۵۰ درصدی نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات پرداختی (NPL) و رشد ۲۲ درصدی سپرده‌های ارزان قیمت و کاهش روزافزون زیان بانک شاهد هستند.
مدیرعامل بانک دی پیاده‌سازی استراتژی تمرکز بر اعطای تسهیلات خرد را از عوامل موفقیت بانک دانست و تصریح کرد: اعطای تسهیلات خرد به آحاد جامعه یکی از مهمترین استراتژی‌های بانک در مسیر کاهش ریسک نکول و معوقات بود که باعث بهبود چشمگیر شاخص‌های عملیاتی بانک شده است.
قیطاسی با اشاره به هدف برگزاری این نشست گفت: امروز با موفقیت‌های به دست آمده در حوزه‌های مختلف، می‌بایست نقطه تمرکز بانک را بر جذب منابع بگذاریم تا بتوانیم شاهد رشد متوازن شاخص‌های در تمامی حوزه‌ها باشیم.
وی ادامه داد: جذب منابع در گرو برنامه‌ریزی اثربخش شعب و ارائه خدمات مطلوب و تسریع در امور مشتریان است.
مدیرعامل بانک دی در پایان خاطر نشان کرد: پرستاری از مشتریان ارزشمند حقیقی و حقوقی نیازمند توجه ویژه روسا و کارکنان شعبه است و تمامی شعب باید با برنامه ریزی منظم در رسیدگی به امور مشتریان کوشا باشند.
در ادامه این نشست، امجد خضری، معاون امور شعب، با ارائه گزارشی از عملکرد شعب در تحقق شاخص‌های عملیاتی، به تشریح اهداف جلسه پرداخت و گفت: در طرح جدید امور شعب برای جذب منابع تا پایان آذرماه، مشارکت تمامی کادر مدیریتی شعبه در بازاریابی و تحقق اهداف مورد انتظار لحاظ شده است.

 
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.