کد خبر: ۹۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۱

علیرضا یزدان‌دوست در یادداشتی به مناسبت روز بیمه تاکید کرد؛ بیمه ملت در مسیر شکوفایی

علیرضا یزدان‌دوست، مدیرعامل شرکت بیمه ملت با انتشار یادداشتی در آستانه ۱۳ آذر روز ملی بیمه، با تبریک این روز به همه فعالان این عرصه، تاکید کرد که شرکت بیمه ملت در دوره جدید از فعالیت‌ هیئت مدیره خود وارد مرحله‌ای شده که شکوفایی را برای آن به ارمغان خواهد آورد.
علیرضا یزدان‌دوست در یادداشتی به مناسبت روز بیمه تاکید کرد؛ بیمه ملت در مسیر شکوفایی

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط‌عمومی بیمه ملت؛ در متن یادداشت یزدان دوست آمده است.

علیرضا یزدان‌دوست در یادداشتی به مناسبت روز بیمه تاکید کرد؛ بیمه ملت در مسیر شکوفایی

بیمه در دنیای پر از مخاطره امروز، کسب‌وکاری است که حس مراقبت را به مردم هدیه می‌دهد تا بخش کوچکی از نگرانی هایشان را کم کند. هر قدر هم که به بیمه، به عنوان یک بنگاه اقتصادی نگاه کنیم، کسب و کار ما، یک حس قوی مسئولیت اجتماعی و مراقبت از جامعه را در دل خود مستتر دارد.

بیمه ملت نیز با کارنامه‌ای درخشان و با ارتقای رکورد‌های نسبت توانگری مالی در صنعت بیمه کشور و تولید محصولات نوآورانه، سعی دارد که به مشتریان خود اثبات کند که برای مراقبت و به عنوان تکیه گاهی مطمئن در کنار آن‌ها است.

ما گام‌های بزرگی برای شفافیت در فعالیت‌های بیمه‌گری خود نیز برداشته‌ایم تا سهامداران و بیمه‌گزاران بتوانند عملکرد ما را به راحتی رصد کنند و به ما قدرت اصلاح بدهند.

امروز بیمه ملت در دوره فعالیت هیئت مدیره جدید خود و با آرامش هرچه تمام‌تر در مسیری قدم گذاشته است که یقیناً شکوفایی ثمره آن خواهد بود.

روز بیمه، فرصتی برای قدردانی از همه اهالی صنعت بیمه کشور است. این روز را به تمامی همکاران پرتلاش و متخصص خود در شرکت بیمه ملت و صنعت بیمه، و به‌ویژه بیمه‌گزارانی که به بیمه ملت اعتماد کرده‌اند، تبریک می‌گویم.

امیدوارم بتوانیم در آینده، گام‌های بزرگتر وموثرتری برای ایجاد حس آرامش و مراقبت از مشتریان خود همچون گذشته برداریم

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.