کد خبر: ۹۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰

عاقبت کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + تصاویر

یک مدیر تلویزیون که برای فرار از هزینه عمل کاشت مو به کلینیک غیرمجاز مراجعه کرده بود به سرنوشت دردناک دچار شد.
عاقبت کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + تصاویر

مخاطب ۲۴- یک مرد ۳۰ ساله اهل هند پس از عمل کاشت مو جانش را از دست داد. " اطهر راشد " که مدیر یک تلویزیون محلی در دهلی نو بود سال گذشته پس از دریافت یک پیشنهاد ویژه تصمیم به انجام عمل کاشت مو گرفت. در حالی که هزینه کاشت مو در هند معمولا چند هزار روپیه است قربانی با پرداخت تنها ۱۵۰ روپیه تحت عمل کاشت قرار گرفت.

" آسیه بگوم "، مادر ۶۲ ساله قربانی به رسانه‌ها گفت که پسرش برای بالابردن اعتماد به نفش خود تحت عمل زیبایی قرار گرفت که طی این سال‌ها در سراسر جهان مرسوم شده است. با این حال این عمل زیبایی به خوبی پیش نرفت و راشد بر اثر سپسیس (مسمومیت عفونی) جانش را از دست داد. بنا به گفته مادر قربانی، راشد پس از کاشت مو، کلیه هایش را از دست داد و چند اندام حیاتی اش از کار افتادند و سرش متورم شد.

مرگ مدیر تلویزیون با انجام کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + عکس

آسیه به یکی از رسانه‌های محلی گفت: «مرگ پسرم بسیار دردناک بود. کلیه هایش از کار افتادند و چند اندام حیاتی اش نیز دچار آسیب شدند. من فرزندم را از دست دادم، اما نمی‌خواهم هیچ مادری بخاطر چند نفر متقلب به سرنوشت من دچار شوند.»

او با "گاوچران " نامیدن این کلینیک ضمن انتقاد از آنها افزود: « این چند گاوچران این صنعت را بدنام کردند. مردم فکر می کنند این عمل جزئی است، در حالی که عمل کاشت بین شش تا هشت ساعت زمان می برد.»

برا سینگ گفت: "مردم این افسانه را دارند که این یک روش جزئی است، در حالی که مدت زمان جراحی بسیار طولانی است و بین شش تا هشت ساعت طول می کشد.

مرگ مدیر تلویزیون با انجام کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + عکس

هنوز رقم دقیقی که قربانی برای انجام کاشت مو به این کلینیک پرداخت کرده بود مشخص نشده، اما بنا به گزارش برخی منابع خبری محلی حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ روپیه بوده است. این در حالی است که هزینه کاشت مو در هند حدود ۵۰۰۰ روپیه است.

پس از ثبت شکایت علیه این کلینیک، چهار نفر از جمله دو نفر از افرادی که عمل کاشت مو توسط آن‌ها انجام شده بود توسط پلیس هند بازداشت شدند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر