کد خبر: ۹۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰

عاقبت کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + تصاویر

یک مدیر تلویزیون که برای فرار از هزینه عمل کاشت مو به کلینیک غیرمجاز مراجعه کرده بود به سرنوشت دردناک دچار شد.
عاقبت کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + تصاویر

مخاطب ۲۴- یک مرد ۳۰ ساله اهل هند پس از عمل کاشت مو جانش را از دست داد. " اطهر راشد " که مدیر یک تلویزیون محلی در دهلی نو بود سال گذشته پس از دریافت یک پیشنهاد ویژه تصمیم به انجام عمل کاشت مو گرفت. در حالی که هزینه کاشت مو در هند معمولا چند هزار روپیه است قربانی با پرداخت تنها ۱۵۰ روپیه تحت عمل کاشت قرار گرفت.

" آسیه بگوم "، مادر ۶۲ ساله قربانی به رسانه‌ها گفت که پسرش برای بالابردن اعتماد به نفش خود تحت عمل زیبایی قرار گرفت که طی این سال‌ها در سراسر جهان مرسوم شده است. با این حال این عمل زیبایی به خوبی پیش نرفت و راشد بر اثر سپسیس (مسمومیت عفونی) جانش را از دست داد. بنا به گفته مادر قربانی، راشد پس از کاشت مو، کلیه هایش را از دست داد و چند اندام حیاتی اش از کار افتادند و سرش متورم شد.

مرگ مدیر تلویزیون با انجام کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + عکس

آسیه به یکی از رسانه‌های محلی گفت: «مرگ پسرم بسیار دردناک بود. کلیه هایش از کار افتادند و چند اندام حیاتی اش نیز دچار آسیب شدند. من فرزندم را از دست دادم، اما نمی‌خواهم هیچ مادری بخاطر چند نفر متقلب به سرنوشت من دچار شوند.»

او با "گاوچران " نامیدن این کلینیک ضمن انتقاد از آنها افزود: « این چند گاوچران این صنعت را بدنام کردند. مردم فکر می کنند این عمل جزئی است، در حالی که عمل کاشت بین شش تا هشت ساعت زمان می برد.»

برا سینگ گفت: "مردم این افسانه را دارند که این یک روش جزئی است، در حالی که مدت زمان جراحی بسیار طولانی است و بین شش تا هشت ساعت طول می کشد.

مرگ مدیر تلویزیون با انجام کاشت مو در کلینیک غیرمجاز + عکس

هنوز رقم دقیقی که قربانی برای انجام کاشت مو به این کلینیک پرداخت کرده بود مشخص نشده، اما بنا به گزارش برخی منابع خبری محلی حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ روپیه بوده است. این در حالی است که هزینه کاشت مو در هند حدود ۵۰۰۰ روپیه است.

پس از ثبت شکایت علیه این کلینیک، چهار نفر از جمله دو نفر از افرادی که عمل کاشت مو توسط آن‌ها انجام شده بود توسط پلیس هند بازداشت شدند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر