کد خبر: ۹۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۲

ترفندی برای ساخت قوی‌ترین پسورد جهان

در این مطلب علاوه بر مرور محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین رمزهای عبور در کشورهای مختلف، به آموزش ساخت قوی ترین پسورد جهان می‌پردازیم. درباره ساخت رمز عبور چه می دانید؟
ترفندی برای ساخت قوی‌ترین پسورد جهان

اگر نگران امنیت خود هستید، ممکن است رمز‌های عبور بلند و عجیب و غریبی مانند “ZXxA ۶۴ RTEGHYRTZZX ۲۲” را برای سیستم خود ایجاد کنید که شکستن آن برای هکر‌ها چندان آسان نباشد. اما اغلب مردم هنوز هم ترجیح می‌دهند که از پسورد‌های ساده، سرراست و قابل یادآوری استفاده کنند. اخیرا شرکت مدیریت رمز عبور NordPaass فاش کرده که عبارت “samsung” یکی از پرکاربردترین پسورد‌ها در میان حداقل ۳۰ کشور جهان بوده است. با این حال، چه باور کنید یا خیر، محبوب‌ترین رمز عبور در جهان، چیزی نیست جز واژه “password”!

ترفندی برای ساخت قوی‌ترین پسورد جهان

مخاطب ۲۴- به نقل از تابناک باتو؛ استفاده از نام شرکت سازنده گوشی در دست شما به عنوان رمز عبور، قطعا ایده خوبی نیست. اما طی چند سال گذشته، پسورد «سامسونگ» محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در سال ۲۰۱۹، این عبارت به عنوان صدوهشتادونهمین رمز عبور محبوب شناسایی شد و تا سال ۲۰۲۱ به رتبه ۷۸ رسید.

اما قسمت جالب ماجرا، استفاده از عبارت “password” به عنوان پراستفاده‌ترین رمزعبور در جهان است. ظاهرا ۵ میلیون نفری که این واژه را انتخاب کرده‌اند، بر این باورند که این کار می‌تواند باعث سردرگمی هکر‌ها شود. سایر رمز‌های عبور پرکاربرد نیز عبارتند از ۱۲۳۴۵۶، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ و guest که همواره محبوبیت داشته‌اند. با این حال، اشخاصی که از گذرواژه‌هایی مانند موارد ذکر شده استفاده می‌کنند، بهتر است در مورد کمبود امنیت تلفن و دستگاه هوشمند خود گلایه نکنند!
پسورد «سامسونگ» یکی از چندین نام تجاری است که به عنوان رمز عبور حساب کاربری استفاده می‌شود. سایر نام‌ها عبارتند از آدیداس، نایک و تیفانی که آن‌ها نیز متداول هستند. کشور‌های مختلف بر اساس تفاوت‌های فرهنگی و عوامل دیگر، رمز‌های عبور برگزیده خاص خود را دارند. در انگستان که مردم عاشق فوتبال هستند، لیورپول به عنوان چهارمین پسورد محبوب استفاده می‌شود و آرسنال نیز در رتبه ششم و چلسی نیز یازدهمین پسورد پرکاربرد است. هم‌چنین در ایتالیا نیز عبارت “Ciao” (به معنی سلام) در رتبه چهارم قرار دارد.

چگونه قوی‌ترین پسورد جهان را بسازیم؟

رمز‌های عبور کوتاه یا ساده به راحتی قابل هک هستند. بر اساس آزمایش CNBC، پسورد‌های حاوی ۴ تا ۱۱ کاراکتر به راحتی قابل کشف هستند. هم‌چنین شکستن رمز عبوری که از ۱۲ کاراکتر تشکیل شده، دو ثانیه طول می‌کشد و رمز عبور ۱۳ کاراکتری نیز ۱۹ ثانیه دوام دارد. حتی ترکیب حروف بزرگ، کوچک و اعداد نیز از شکسته شدن در امان نیست. این دسته از پسورد‌ها که معمولا از ۴ تا ۶ کاراکتر تشکیل شده را نیز می‌توان بلافاصله کشف کرد.

در این میان، استفاده از پسورد‌های ترکیبی با ۷ کاراکتر، هفت ثانیه و ۸ کاراکتری ۷ دقیقه طول می‌کشد. قوی‌ترین پسورد‌های جهان، ترکیبی از حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نماد‌ها هستند. کشف رمز عبور ۷ تا ۱۰ کاراکتری از این دسته، تا پنج ماه طول خواهد کشید. در واقع، اگر از این ترکیب با ۱۱ کاراکتر رمز عبور بسازید، رمزگشایی آن به ۳۴ سال کار نیاز دارد. در نهایت، از جمله قوی‌ترین پسورد‌های جهان با ۱۲ کاراکتر که حاوی تمامی ترکیب‌های فوق باشد، ۳۰۰ سال طول خواهد کشید تا توسط هکر‌ها کشف شود.

۱۰ پسورد پرکاربرد جهان

اما برای اثبات اینکه طول یک رمز عبور تا چه حد برای امنیت دیجیتال شما مهم است، باید بگوییم که حتی اگر رمز عبوری متشکل از حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نماد‌ها ایجاد کنید و صرفا شامل ۴ تا ۶ کاراکتر باشد، هکر‌ها هم‌چنان می‌توانند بلافاصله آن‌را کشف کنند. به نقل از NordPass، اغلب رمز‌های عبور محبوب را می‌توان در عرض ۱ ثانیه شناسایی کرد، به همین دلیل باید سعی کنید پسوردی متشکل از ۱۲ کاراکتر که شامل حروف بزرگ، کوچک، اعداد و نماد‌ها هستند را ایجاد کنید.

از میان ۱۰ پسورد محبوب جهان بر اساس اعلام سایت Nordpass، تنها دو مورد وجود دارند که کشف آن‌ها بیش از یک ثانیه طول می‌کشد که عبارتند از “guest” و “col ۱۲۳۴۵۶”. این دو را می‌توان به ترتیب در عرض ۱۰ و ۱۱ ثانیه شناسایی کرد.

هم‌چنین به گفته NordPass، هرگز از رمز عبور یکسان در برنامه‌های مختلف استفاده نکنید و حتی در صورت ایجاد قوی‌ترین پسورد جهان نیز هر از چندگاهی باید آن‌را تغییر دهید. در صورتی که نمی‌توانید رمز‌های عبور پیچیده برنامه‌های خود را به خاطر بسپارید، از برنامه‌های مدیریت پسورد منتخب که در دو فروشگاه اپ استور و گوگل پلی استور قرار دارند، استفاده کنید.

برچسب ها: رمز عبور گوشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی هدف قرار گرفتن میدان تجریش توسط موشک اسرائیلی
در روز‌های گذشته ویدیویی از حمله اسرائیل و اصابت موشک به میدان تجریش در روز یکشنبه ۲۵ خرداد در رسانه‌ها منتشر شده است.
راه‌های درمان معده درد عصبی راه‌های درمان معده درد عصبی
با انتخاب مواد غذایی مناسب، می‌توانید علائم معده درد عصبی ناشی از استرس و اضطراب را کاهش دهید و به بهبود کیفیت زندگی خود کمک کنید. در این مطلب ۷ ماده غذایی موثر برای آرامش معده معرفی شده است.
دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟! دو آخوند به جان هم افتاده‌اند؟!
تولیت مسجد جامع یا مجتمع بزرگ امیرالمؤمنین در غرب تهران گفت: «نمی دانم درست است یا نه، اما شنیده‌ام به این آقایان گفته‌اند بروید جلو "بروید جلو تا محراب". امیدوارم آقای خاموشی این نقل قول‌ها و ادعا‌ها را تکذیب کند. کار به جایی رسیده که اینترنشنال می‌گفت دو آخوند به جان هم افتاده‌اند. (اشرفی اصفهانی و پناهیان). یعنی رفتارشان باعث سوء استفاده آنها شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر