کد خبر: ۹۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۲

ترفندی برای ساخت قوی‌ترین پسورد جهان

در این مطلب علاوه بر مرور محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین رمزهای عبور در کشورهای مختلف، به آموزش ساخت قوی ترین پسورد جهان می‌پردازیم. درباره ساخت رمز عبور چه می دانید؟
ترفندی برای ساخت قوی‌ترین پسورد جهان

اگر نگران امنیت خود هستید، ممکن است رمز‌های عبور بلند و عجیب و غریبی مانند “ZXxA ۶۴ RTEGHYRTZZX ۲۲” را برای سیستم خود ایجاد کنید که شکستن آن برای هکر‌ها چندان آسان نباشد. اما اغلب مردم هنوز هم ترجیح می‌دهند که از پسورد‌های ساده، سرراست و قابل یادآوری استفاده کنند. اخیرا شرکت مدیریت رمز عبور NordPaass فاش کرده که عبارت “samsung” یکی از پرکاربردترین پسورد‌ها در میان حداقل ۳۰ کشور جهان بوده است. با این حال، چه باور کنید یا خیر، محبوب‌ترین رمز عبور در جهان، چیزی نیست جز واژه “password”!

ترفندی برای ساخت قوی‌ترین پسورد جهان

مخاطب ۲۴- به نقل از تابناک باتو؛ استفاده از نام شرکت سازنده گوشی در دست شما به عنوان رمز عبور، قطعا ایده خوبی نیست. اما طی چند سال گذشته، پسورد «سامسونگ» محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در سال ۲۰۱۹، این عبارت به عنوان صدوهشتادونهمین رمز عبور محبوب شناسایی شد و تا سال ۲۰۲۱ به رتبه ۷۸ رسید.

اما قسمت جالب ماجرا، استفاده از عبارت “password” به عنوان پراستفاده‌ترین رمزعبور در جهان است. ظاهرا ۵ میلیون نفری که این واژه را انتخاب کرده‌اند، بر این باورند که این کار می‌تواند باعث سردرگمی هکر‌ها شود. سایر رمز‌های عبور پرکاربرد نیز عبارتند از ۱۲۳۴۵۶، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ و guest که همواره محبوبیت داشته‌اند. با این حال، اشخاصی که از گذرواژه‌هایی مانند موارد ذکر شده استفاده می‌کنند، بهتر است در مورد کمبود امنیت تلفن و دستگاه هوشمند خود گلایه نکنند!
پسورد «سامسونگ» یکی از چندین نام تجاری است که به عنوان رمز عبور حساب کاربری استفاده می‌شود. سایر نام‌ها عبارتند از آدیداس، نایک و تیفانی که آن‌ها نیز متداول هستند. کشور‌های مختلف بر اساس تفاوت‌های فرهنگی و عوامل دیگر، رمز‌های عبور برگزیده خاص خود را دارند. در انگستان که مردم عاشق فوتبال هستند، لیورپول به عنوان چهارمین پسورد محبوب استفاده می‌شود و آرسنال نیز در رتبه ششم و چلسی نیز یازدهمین پسورد پرکاربرد است. هم‌چنین در ایتالیا نیز عبارت “Ciao” (به معنی سلام) در رتبه چهارم قرار دارد.

چگونه قوی‌ترین پسورد جهان را بسازیم؟

رمز‌های عبور کوتاه یا ساده به راحتی قابل هک هستند. بر اساس آزمایش CNBC، پسورد‌های حاوی ۴ تا ۱۱ کاراکتر به راحتی قابل کشف هستند. هم‌چنین شکستن رمز عبوری که از ۱۲ کاراکتر تشکیل شده، دو ثانیه طول می‌کشد و رمز عبور ۱۳ کاراکتری نیز ۱۹ ثانیه دوام دارد. حتی ترکیب حروف بزرگ، کوچک و اعداد نیز از شکسته شدن در امان نیست. این دسته از پسورد‌ها که معمولا از ۴ تا ۶ کاراکتر تشکیل شده را نیز می‌توان بلافاصله کشف کرد.

در این میان، استفاده از پسورد‌های ترکیبی با ۷ کاراکتر، هفت ثانیه و ۸ کاراکتری ۷ دقیقه طول می‌کشد. قوی‌ترین پسورد‌های جهان، ترکیبی از حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نماد‌ها هستند. کشف رمز عبور ۷ تا ۱۰ کاراکتری از این دسته، تا پنج ماه طول خواهد کشید. در واقع، اگر از این ترکیب با ۱۱ کاراکتر رمز عبور بسازید، رمزگشایی آن به ۳۴ سال کار نیاز دارد. در نهایت، از جمله قوی‌ترین پسورد‌های جهان با ۱۲ کاراکتر که حاوی تمامی ترکیب‌های فوق باشد، ۳۰۰ سال طول خواهد کشید تا توسط هکر‌ها کشف شود.

۱۰ پسورد پرکاربرد جهان

اما برای اثبات اینکه طول یک رمز عبور تا چه حد برای امنیت دیجیتال شما مهم است، باید بگوییم که حتی اگر رمز عبوری متشکل از حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و نماد‌ها ایجاد کنید و صرفا شامل ۴ تا ۶ کاراکتر باشد، هکر‌ها هم‌چنان می‌توانند بلافاصله آن‌را کشف کنند. به نقل از NordPass، اغلب رمز‌های عبور محبوب را می‌توان در عرض ۱ ثانیه شناسایی کرد، به همین دلیل باید سعی کنید پسوردی متشکل از ۱۲ کاراکتر که شامل حروف بزرگ، کوچک، اعداد و نماد‌ها هستند را ایجاد کنید.

از میان ۱۰ پسورد محبوب جهان بر اساس اعلام سایت Nordpass، تنها دو مورد وجود دارند که کشف آن‌ها بیش از یک ثانیه طول می‌کشد که عبارتند از “guest” و “col ۱۲۳۴۵۶”. این دو را می‌توان به ترتیب در عرض ۱۰ و ۱۱ ثانیه شناسایی کرد.

هم‌چنین به گفته NordPass، هرگز از رمز عبور یکسان در برنامه‌های مختلف استفاده نکنید و حتی در صورت ایجاد قوی‌ترین پسورد جهان نیز هر از چندگاهی باید آن‌را تغییر دهید. در صورتی که نمی‌توانید رمز‌های عبور پیچیده برنامه‌های خود را به خاطر بسپارید، از برنامه‌های مدیریت پسورد منتخب که در دو فروشگاه اپ استور و گوگل پلی استور قرار دارند، استفاده کنید.

برچسب ها: رمز عبور گوشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر