کد خبر: ۹۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰

بازدید مدیرعامل بیمه میهن از سرپرستی استان یزد

سیدهادی شیخ الاسلامی از سرپرستی بیمه میهن استان یزد بازدید و با همکاران و نمایندگان دیدار و گفتگو کرد.

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه میهن؛ سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل در جریان این بازدید از نزدیک در جریان فرایند امور و ارائه خدمات به بیمه شدگان قرار گرفت.

بازدید مدیرعامل بیمه میهن از سرپرستی استان یزد
در این سفر که محسن مقدم مدیر سرمایه انسانی و پشتیبانی و سیدمجتبی کریمی مدیر امور شعب و نمایندگان نیز حضور داشتند، مدیر عامل بیمه میهن ضمن قدردانی و تشکر از تلاش‌های کارکنان و نمایندگان تحت سرپرستی شعبه یزد از روند رو به رشد عملکرد شعبه اظهار رضایت و بر افزایش رضایتمندی بیمه شدگان تاکید کرد. وی افزود: چالش‌ها و مشکلات شعب شناسایی و احصاء شده و ما بدنبال رفع آن‌ها هستیم و برای رسیدن به جایگاه مطلوب شرکت از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
شیخ الاسلامی همچنین سیاست‌ها و برنامه‌های بیمه میهن را در دوره جدید مورد توجه قرار داد و تلاش و مساعی همگان را برای تحقق اهداف راهبردی و اعتلای شرکت خواستار شد.
در جریان این بازدید، رستگارمقدم رئیس شعبه یزد نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد، از اقدام مدیرعامل در بازدید از شعبه و گفتگو با همکاران و نمایندگان، تشکر و قدردانی کرد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر