کد خبر: ۹۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۲

فراخوان شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر در حوزه «فناوری‌های نوین بیمه»

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، در راستای مأموریت خود مبنی بر تأمین مالی طرح‌های نوآورانه و نیز سرمایه‌گذاری جسورانه در استارت‌آپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر، همکاری خود را در قالب «هم‌سرمایه‌گذاری» با عاملین سرمایه گذاری و همچنین شتاب‏دهنده‌های دانش ‏بنیان آغاز کرده است.
فراخوان شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر در حوزه «فناوری‌های نوین بیمه»

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی بیمه "ما" به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، به ‏منظور نوآوری در صنعت بیمه، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با همکاری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد برنامه جامعی را که در برگیرنده رویداد دوشنبه ‏های استارت‌آپی و رویداد پیوند باشد، توسط کارگزاران باتجربه بخش خصوصی برگزار کند. این رویداد شامل گام‌های اجرایی به شرح زیر است:

فراخوان شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر در حوزه «فناوری‌های نوین بیمه»
انتشار فراخوان و شناسایی و ارزیابی افراد و تیم‌های صاحب ایده، هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها
برگزاری کارگاه‌های آموزشی و جلسات منتورینگ برای توانمندسازی هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها
برگزاری رویداد و معرفی هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها به شتاب‏دهنده‌ها و سرمایه‌گذاران جسورانه
تأمین مالی هسته‌های فناور و استارت‌آپ‌ها در قالب تسهیلات یا هم‌سرمایه‌گذاری با شتاب‏دهنده‌ها یا صندوق‌های عامل
شرکت‌کنندگان در رویداد:
۱. سرمایه‌پذیران: استارت‌آپ‌ها و دارندگان طرح‌های سرمایه‌پذیر و طرح‏های نوآورانه در حوزه فناوری‌های نوین بیمه
۲. شتاب‏دهنده‌های دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان
۳. سرمایه‌گذاران: سرمایه‌گذاران خطرپذیر، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه بورسی، سرمایه‌گذاران شرکتی، سایر صندوق‌ها و سرمایه‌گذاران علاقه‏مند به سرمایه‌گذاری جسورانه، نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، شتاب‏دهنده‌ها، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری
۴. سایر علاقه‏ مندان: خریداران و مشتریان بالقوه محصولات و خدمات استارت ‏آپی، سازمان‌ها و نهاد‌های حامی و سیاست‏گذار، فناوران، پژوهشگران، دانشجویان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، مخترعان و یا تیم‌های تحقیقاتی علاقه‏‌مند به کارآفرینی، سایر افراد و یا استارت‌آپ‌های علاقه‏مند که با هدف یادگیری در این رویداد شرکت می‌کنند.
استارت‌آپ‌ها و دارندگان طرح‌های سرمایه‌پذیر و طرح‏‌های نوآورانه در دو سطح می‌توانند وارد این فرآیند توانمندسازی شوند:
• متقاضیان شرکت در دوشنبه ‏های استارت‌آپی: استارت‌آپ‌ها و دارندگان طرح‌های سرمایه ‏پذیر و دارندگان نمونه اولیه (MVP) که به دنبال جذب سرمایه سرمایه‌گذاران خطرپذیر، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه بورسی، سرمایه‌گذاران شرکتی، نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، شتاب‏دهنده‌ها و ... هستند.
محور‌های رویداد:
۱. کاربرد فناوری‌های نظیر بلاک چین Blockchain، اینترنت اشیا (IOT)، هوش مصنوعی (AI)، و کلان داده (Big data) در صنعت بیمه
۲. طراحی ابزار‌های بیمه مانند اپلیکشن‌ها، بسته‌های و نرم افزار‌های موبایلی
۳. مدیریت ریسک مبتنی بر فناوری‌های نوین بیمه
۴. طراحی محصولات و ابزار‌های نوین بیمه‌ای با هدف پوشش أنواع ریسک‌های نوظهور از قبیل ریسک‌های سایبری
۵. نظارت هوشمند، شناسایی و مقابله با تقلبات بیمه‌ای
۶. حاکمیت داده و راهبری سازمان‌های بیمه‌ای
۷. یکپارچه سازی شبکه ارتباطات و اطلاعات صنعت بیمه

علاقه‌مندان به حضور در این رویداد از طریق این لینک اقدام به ثبت نام کرده و در صورت داشتن ایده، طرح و یا محصول و علاقه مندی جهت ارائه، در یکی از قسمت‌های زیر عملیات ثبت نام را انجام دهید.
۱. رویداد دمودی (دوشنبه‌های استارتاپی)
صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف کاهش چالش جذب سرمایه برای کسب و کارها، اقدام به برگزاری رویداد «دوشنبه‌های استارت‏ آپی» نموده است. مخاطبان این رویداد استارت ‏آپ‏‌های مستقر در شتاب‏دهنده‌ها و مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌بنیان، کارآفرینان و فناورانی هستند که موفق به ایجاد نمونه اولیه محصول خود (MVP) شده‌اند و نیاز به جذب سرمایه برای رشد کسب و کار خود دارند.
مجموعه رویداد‌های دوشنبه‌های استارت ‏آپی برای برقراری ارتباط میان تیم‌های استارت‌‏آپی و طرح‌های سرمایه‌پذیر و سرمایه‌گذاران فعال در حوزه زیست‌بوم استارتاپی کشور تدارک دیده شده است و تا به حال تیم‌های متعددی، طرح‌های خود را در این سلسله رویداد، به سرمایه‌گذاران معرفی کرده‌اند.
در رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی از بین استارت‏آپ‌های متقاضی حضور در رویداد، تعدادی براساس داوری انتخاب و در یک فرآیند آموزشی کوتاه مدت برای ارائه به سرمایه‏‌گذار آماده می‌شوند. در روز برگزاری رویداد، این استارت ‏آپ‌ها، محصولات و خدمات خود را به سرمایه‌گذاران، صندوق‌های پژوهش و فناوری، صندوق‌های جسورانه و صاحبان صنایع ارائه می‌دهند. پس از ارائه تیم‌ها، مجموعه‌های علاقه ‏مند به سرمایه‌گذاری با استارت ‏آپ‌های مورد نظر ارتباط برقرار می ‏نمایند و فرآیند سرمایه‌گذاری طی می‌شود.
در صورتی‌که یکی از عاملان سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، پس از ارزیابی و تأیید طرح و مدل کسب‌وکار، تصمیم به سرمایه‌گذاری جسورانه روی آن طرح بگیرد، صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند تا ۸۰ درصد سرمایه جسورانه مورد نیاز آن استارت‌آپ یا طرح سرمایه‌پذیر را تأمین کند.
به عبارت دیگر، در این برنامه، صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری بیمه مرکزی ایران، تلاش می‌کند در تأمین سرمایه جسورانه به عاملان خود کمک کند. عاملان صندوق نوآوری و شکوفایی دراین برنامه صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق‌های جسورانه بورسی هستند.
۲. رویداد پیوند
رویداد پیوند در راستای تکمیل چرخه ایده تا بازار و کمک به استارت ‏آپ‌ها و ایده‌پردزان برای توانمندسازی آن‌ها تدارک دیده شده است. هدف از برگزاری این رویداد، شناسایی استارت‏ آپ‌ها و طرح‌های جذاب و توانمند در حوزه‌های راهبردی کشور و معرفی آن‌ها به شتاب‏دهنده‌ها (اعم از دانش‌بنیان یا غیردانش‌بنیان) و سایر سرمایه‌گذاران و فعالان اکوسیستم نوآوری به همراه اعطای تسهیلات به شتاب‏دهنده‌های دانش‌بنیان و عاملین سرمایه‌گذاری صندوق است.
از دیگر اهداف این رویداد می‌توان به معرفی و بومی‌سازی پیشرفت‌ها و دست‏آورد‌های حوز‌های مختلف با هدف ثروت‌آفرینی و بسترسازی برای ایجاد کسب‌وکار‌های بر پایه فناوری‌های نوین به ‏همراه برگزاری دوره‌های آموزشی برای تیم‌ها و استارت ‏آپ‌ها، اشاره کرد.
لینک ثبت‌نام در رویداد:
https://forms.inif.ir/web/guest/bimeh
همکاران برگزاری:
این رویداد با حضور بیمه مرکزی و دعوت از شرکت‌های بیمه، انجمن حرفه‌ای صنعت بیمه، سندیکای بیمه گران ایران و مراکز دانشگاهی مرتبط با صنعت بیمه برگزار می‌شود.

فراخوان شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر در حوزه «فناوری‌های نوین بیمه»

برچسب ها: بیمه ما استارتاپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر