کد خبر: ۹۴۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱

بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران: هر قدمی که همکاران بانک بر می‌دارند، گام یک بسیجی برای خدمت به محرومان جامعه است

بهزاد شیری مدیرعامل بانک در دیدار صمیمی با فرمانده بسیج و فرماندهان پایگاه‌های مناطق تهران، رده‌های استانی و بسیجیان پست بانک ایران که به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج عصر روز سه شنبه هشتم آذرماه برگزار شد، با اشاره به اینکه بسیج در پست بانک ایران یک سازمان دیوانسالار نیست بلکه یک تفکر برای پیاده‌سازی، اراده خدمت به جامعه و خدمت رسانی به مردم و محرومان در کشور است، گفت: این تفکر محدود به زمان و مکان نیست، بلکه اصالت تفکر از ابتدا تا انتها صادق است و هر قدمی که همکاران ما در بانک بر می‌دارند، گام یک بسیجی برای خدمت به محرومان جامعه است.

مخاطب ۲۴- به گزارش اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، شیری در این جلسه، با اشاره به اینکه بسیج یک نهاد مردمی و انقلابی است و با دیدگاه همه مجاهدت‌های خود را تفسیر کرده است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب، بخش ویژه‌ای را به حوزه اقتصاد اختصاص داده‌اند و مسئولیت اصلی انجام آن بانک‌ها هستند.

بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران: هر قدمی که همکاران بانک بر می‌دارند، گام یک بسیجی برای خدمت به محرومان جامعه است
مدیرعامل بانک با تاکید بر اینکه بر طبق نظر رهبر، در گام دوم انقلاب، باید درونگرایی اقتصادی داشته باشیم، ادامه داد: تفسیر این جمله یعنی ما باید از همه منابع و ظرفیت‌های خود به صورت کامل استفاده کنیم.

 

شیری با اشاره به اینکه در برونگرایی اقتصادی مجموعه بانک باید زمینه صادرات تولیدات به کشور‌های دیگر را فراهم و به ارز آوری کمک کند تا زنجیره‌های بعدی اقتصاد شکل بگیرد، تصریح کرد: امسال به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است و تشکیل کارگروه‌های حمایت از تولید و اشتغال در استان‌ها با تفکر بسیجی شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه بخش دیگری از بیانیه گام دوم انقلاب که در سیستم تحول ایجاد می‌کند، استفاده از نیروی جوان، دانا و باتجربه است، افزود: از سال ۱۳۹۸ تاکنون، برای انتخاب مدیران میانی، فراخوان عمومی در بانک اعلام می‌کنیم تا همه کارکنان، فرصت برابر برای بروز استعداد‌ها و توانمندی‌های خود داشته باشند و در سال‌های آتی، این افراد تبدیل به مدیران ارشد بانک خواهند شد.
شیری با تاکید بر اینکه تفکر بسیجی خود را در بستر زمان محدود نمی‌کند، اظهار کرد: تفکر بسیجی یعنی مسئولیت‌پذیری و عملگرایی بدون محدودیت زمانی که نتیجه این تفکر امروز در پست بانک ایران دیده می‌شود.
بالاترین مقام اجرایی بانک با اشاره به کسب رتبه‌های برتر پست بانک ایران در سه سال گذشته در بین بانک‌های کشور و دستگاه‌های اجرایی وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و امور اقتصادی و دارایی، گفت: کسب موفقیت اتفاقی نیست و بر اساس برنامه‌های پیاده شده و تفکر بسیجی این برتری رقم خورده است.
وی افزود: زمانی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند «جهاد تبیین» مصداق آن می‌تواند پست بانک ایران باشد که در شرایط تحریم و تورم اقتصادی با تفکر بسیجی که عملگرایی و پشتکار است، دستاورد‌های بزرگی در شبکه بانکی کشور داشته و همکاران ما می‌توانند آنچه را که بدست آورده‌اند به دیگران تببین کنند.
شیری با اشاره به اینکه بسیج در پست بانک ایران یک سازمان دیوا نسالار نیست بلکه یک تفکر برای پیاده‌سازی، اراده خدمت به جامعه و خدمت رسانی به مردم و محرومان در کشور است، گفت: این تفکر محدود به زمان و مکان نیست، بلکه اصالت تفکر از ابتدا تا انتها صادق است و هر قدمی که همکاران ما در بانک بر می‌دارند، گام یک بسیجی برای خدمت به محرومان جامعه است.
مدیرعامل بانک با تاکید بر اینکه در ابتدای سال ۱۳۹۸، مجموعه تراکنش‌های روستایی ۳۲۰ هزار فقره بود و امروز به بیش از دو میلیون و ۷۰۰ تراکنش در روز رسیده است، تصریح کرد: این آمار نشان می‌دهد که پست بانک ایران، بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار سفر روستا به شهر را مدیریت کرده است که در اقتصاد ملی تاثیر بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه خدمات پست بانک ایران در مناطق روستایی و محروم بخشی از نمود عینی تفکر بسیج است، خاطرنشان کرد: امروز وظیفه ما در پست بانک ایران تببین دستاورد‌ها است، زیرا تک‌تک کارمندان بانک، مسئولیت خود را به بهترین نحو انجام داده‌اند و باید با انتشار آن‌ها به جامعه امید تزریق کنیم.
بالاترین مقام اجرایی بانک با اعلام اینکه با تمام محدودیت‌ها، در هشت ماهه گذشته سال ۱۴۰۱، بانک توانسته است ۲۰ درصد بیشتر از کل سال گذشته، سود کسب کند، گفت: تسهیلات تکلیفی بانک امسال، شش برابر نسبت به سال گذشته بیشتر است و در هشت ماه گذشته بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت کرده‌ایم و باید وظیفه خود را در هر شرایطی در قبال مردم انجام دهیم.
شیری با اشاره به اینکه کار‌های زیادی در بانک بر زمین مانده است که باید انجام دهیم، ادامه داد: باید با برنامه‌ریزی، پیوستگی و انسجام پیش برویم تا این کار‌ها انجام شود.
در ادامه این جلسه، حجت الاسلام عبدالرحمان آقایی فرمانده حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران، با تبریک هفته بسیج و تقدیر از حضور بسیجیان به تشریح جایگاه بسیج، اهداف، وظایف و دستاورد‌های بسیج پرداخت و تصریح کرد: بسیج همواره از نظام و ارزش‌های انقلاب حراست می‌کند.
حجت الاسلام آقایی بر تقویت تفکر بسیجی درسطح بانک و ارائه عملکرد حوزه مقاومت بسیج بانک تاکید کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر