کد خبر: ۹۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۳

بمب خبری فوتبال آسیا در روسیه می‌ترکد!

احتمال پیوستن روسیه به کنفدراسیون فوتبال آسیا در نشست کمیته اجرایی فدراسیون روسیه بررسی می‌شود.

الکساندر دیوکوف، رییس فدراسیون فوتبال روسیه، اعلام کرد که این کشور تصمیم دارد به کنفدراسیون فوتبال آسیا ملحق شود.

بمب خبری فوتبال آسیا در روسیه می‌ترکد!

مخاطب ۲۴- به نقل از ورزش سه؛ تلاش‌های فدراسیون فوتبال روسیه برای تغییر رای صادره از سوی فیفا و بازگشت به مسابقات رسمی فوتبال جهان همچنان ادامه دارد. به نظر می‌رسد که مشکلات این سازمان با یوفا باعث شده که حالا آن‌ها به فکر راه حل جدیدی برای حل مشکل محرومیت روسیه از حضور در مسابقات جهانی باشند.
دیوکوف در گفتگو با خبرنگاران به این موضوع اشاره کرد و مدعی شد که شاید پیوستن به کنفدراسیون فوتبال آسیا راه حل مناسبی برای حل مشکل آن‌ها باشد.

-آیا هیچ مذاکره‌ای در قطر برای بازگشت تیم ملی روسیه به مسابقات انتخابی صورت گرفت؟
دیوکوف: من به همین دلیل به قطر رفتم. من عضوی از هیئت نمایندگان روسی نبودم، من به دعوت فیفا به این کشور سفر کردم و در مسابقه افتتاحیه حضور داشتم. اما مهم‌ترین اتفاق ملاقات با روسای فدراسیون‎‌های فوتبال کشور‌های مختلف بود. بازگشت تیم ملی ما و حضور در مسابقات رسمی یکی از مسائل مورد بحث بود.
-نظر فیفا در این باره چیست؟ آیا دیگر احتمالی برای حضور روسیه در مسابقات یورو ۲۰۲۴ وجود ندارد؟
دیوکوف: از نظر تئوری هنوز شانس داریم که در مسابقات انتخابی جام ملت‌های اروپای ۲۰۲۴ حضور پیدا کنیم. اما این شانس خیلی جدی نیست.
-واکنش جهانی که از نمایندگان یوفا و فیفا دریافت کردید چه بود؟
دیوکوف: وقتی فیفا و یوفا این تصمیم را در اواخر ماه فوریه سال جاری میلادی اتخاد کردند، انگیزه و دلیل آن‌ها این بود که نمی‌توان امنیت مسابقات را تامین کرد و درعین حال شرایط را بر خلاف روح رقابت‌ها می‌دانستند. از نظر ما این تصمیم سیاسی بود. در این باره حتی با دادگاه عالی ورزش نیز تماس گرفتیم. دادخواست ما در دادگاه عالی ورزش تایید نشد. متاسفانه این تصمیم فقط اعلام شد و دلیل اصلی آن به صورت رسمی مشخص نشد. در نهایت ما نیز نتوانستیم از طریق اقدامات قانونی به نتیجه برسیم. با این حال ما تمام تلاش‌مان را به کار گرفتیم تا به چیزی که حق‌مان بود برسیم. این بخشی از کار ماست که برای دفاعی از ورزشکاران در دادگاه‌ها دادخواست ارائه کنیم.
من با روسای بسیاری از فدراسیون‌های فوتبال اروپا دیدار کردم. همه مشتاق بازگشت سریع تیم ما به تورنمنت‌های رسمی یوفا هستند. اما در عین حال، همه می‌گویند که فشار زیادی از سوی سیاستمداران، دولت‌ها و رسانه‌ها وجود دارد. این موضوع نیز باید به خوبی در نظر گرفته شود. در حال حاضر ما بحث بازگشت تیم‌های جوانان را آغاز کردیم و شاید تیم‌های زنان ما نیز بتوانند بار دیگر به مسابقات برگردند. این قدم اول به سمت بازگشت تیم‌های ما به مسابقات برگزار شده از سوی یوفا است.
-آیا شما هم اظهارات جامعه فوتبال روسیه را شنیده‌اید که ما نباید صبر کنیم، این شرایط ممکن است به طول بیانجامد و بهتر است که به کنفدراسیون فوتبال آسیا ملحق شویم؟
دیوکوف: چند ماه پیش مطرح کردن این موضوع شاید کمی ناپخته و در زمانبندی نامناسبی به نظر می‌رسید، اما در حال حاضر این موقعیتی است که می‌توانیم آن را در نظر داشته باشیم. ما در نشست بعدی کمیته اجرایی قرار است احتمال پیوستن به فوتبال آسیا را بررسی کنیم.
-آیا پیش از جام جهانی صحبتی با رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا در این باره داشتید؟
دیوکوف: نه، صحبتی نداشتیم. این کار نادرست است، چون ما هنوز عضو یوفا هستیم. یوفا ما را عضوی از خانواده اروپایی می‌داند. با وجود عدم برگزاری مسابقات رسمی، ارتباط ما ادامه دارد. ما هنوز در بسیاری از برنامه‌ها از جمله تامین مالی پروژه‌ها و برنامه‌های تحصیلی دخیل هستیم. در این مورد درست نبود که بخواهیم مذاکراتی را دور از چشم آن‌ها آغاز کنیم، اما من در این سفر سعی کردم موضع کامل خودمان را مشخص کنم و بسیار مهم است که بتوانیم مذاکرات درباره مسابقات رسمی را در آینده نزدیک آغاز کنیم، چون ما دو سال به خاطر کرونا و حالا به خاطر این محرومیت از مسابقات دور ماندیم. سن فوتبال بازیکنان زیاد نیست. ما دوست داریم ورزشکاران روس فرصت بازی در مسابقات رسمی را داشته باشند.
-والری کارپین اخیرا گفت که بهتر است به آسیا ملحق شویم تا دیدار‌های دوستانه برگزار کنیم. واکنش شما به این صحبت‌ها چیست؟
دیوکوف: همه ما این موضوع را درک می‌کنیم. البته که حضور در مسابقات رسمی بهتر است. این موضع بسیاری از اعضای کمیته اجرایی است.

برچسب ها: روسیه فوتبال فیفا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
صفحه خبر بالای تصاویر