کد خبر: ۹۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱

ایران خودرو به روسیه می‌رود؟!

ایران خودرو در روسیه؟ خودروسازان ایرانی قصد دارند پس از خروج برند‌های خارجی، خودرو‌هایی را در مسکو عرضه کنند.
ایران خودرو به روسیه می‌رود؟!

مخاطب ۲۴- به نقل از تحریریه؛ تارنمای شبکه خبری «راشا تودی» به نقل از «محمدرضا نجفی منش» رئیس انجمن قطعه‌سازان ایران عنوان داشت: مسکو و تهران تفاهم‌نامه‌ای برای صادرات خودروی ایرانی به روسیه به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار امضا کردند.

ایران خودرو به روسیه می‌رود؟!

ایران خودرو، بزرگترین خودروساز خاورمیانه، به دنبال خروج برند‌های اروپایی، آمریکایی و ژاپنی به بازار روسیه چشم دوخته است.

بسیاری از خودروسازان خارجی به دلیل تحریم‌های غرب، تحویل خودرو‌ها و قطعات یدکی به روسیه را متوقف کردند، زیرا فشار‌های آمریکا و اروپا ادامه فعالیت شرکت‌ها در این کشور را با مشکل مواجه ساخته است.
این خودروساز ایرانی مدل‌های اصلاح شده برند‌های چینی هایما و دانگ فنگ را مونتاژ می‌کند. سال گذشته، این کشور سدان تارا را بر اساس خط تولید پژو ۳۰۱ روانه بازار کرد، در حالی که مدل‌های جدید دیگری از پژو و سیتروئن به عنوان نمونه اولیه در راه هستند.

بر اساس اطلاعات آژانس اتواستات روسیه، تا جولای ۲۰۲۲ بیش از ۱۰ هزار خودروی ایران خودرو در

 

روسیه وجود داشته است که بیشتر آن‌ها مدل سمند (سدان کلاس C) بودند که خودرویی مبتنی بر پژو ۴۰۵ فرانسه می‌باشد.

ایران ده‌ها سال است که تحت تحریم‌های غرب قرار دارد و از اینرو توانسته است صنعت خودروسازی خود را توسعه دهد تا نیاز داخلی خودش را پاسخگو باشد.

تهران همچنین پس از توقف مجدد عرضه قطعات و اعمال دوباره تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی در سال ۲۰۱۸، مجبور شد اتکای خود به واردات خودرو‌های خارجی را قطع کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر