کد خبر: ۹۳۷۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱

استقبال سازمان از ظرفیت سرمایه گذاران متقاضی ایجاد کمپ ها و هتل های ورزشی

سیاست و اقدامات سازمان منطقه آزاد کیش در بحث ایجاد زیر ساخت های ورزشی، با استقبال سرمایه گذاران مشتاق در زمینه ایجاد کمپ های ورزشی، اقامتی و هتل المپیک روبرو شده است.
استقبال سازمان از ظرفیت سرمایه گذاران متقاضی ایجاد کمپ ها و هتل های ورزشی

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی کشاورز رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به همراه سعید پورزادی معاون عمرانی و زیربنایی، امیر ترکاشوند سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل، شهرام جودت سرپرست مدیریت جغرافیایی سازمان منطقه آزاد کیش و کارشناسان حوزه شهر سازی و بخش ورزشی عصر یکشنبه ششم آذر از محوطه مجموعه ورزشی المپیک کیش بازدید کرد.

استقبال سازمان از ظرفیت سرمایه گذاران متقاضی ایجاد کمپ ها و هتل های ورزشی
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش در این بازدید با ارائه گزارشی از روند جذب سرمایه گذاری در زمینه گردشگری ورزشی و استقبال سرمایه گذاران از این مهم پرداخت و اراضی در نظر گرفته شده از سوی مدیریت جغرافیایی سازمان برای ایجاد کمپ­‌ها و هتل‌های ورزشی را در محوطه مجموعه المپیک کیش، به رویت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش رساند.
سعید پورزادی در حاشیه این بازدید با بیان این که بهسازی مراکز ورزشی و جذب سرمایه گذار در بخش ورزشی دو سیاست سازمان منطقه آزاد کیش برای تبدیل کیش به خاستگاه گردشگری ورزشی است؛ افزود: ساخت سه زمین فوتبال به همراه یک زمین هیبریدی، بهسازی کورت اصلی تنیس، بهسازی و بازسازی سالن میر مهنا، بهسازی و بازسازی سالن اسکواش، بهسازی و بازسازی ۹ تا زمین تنیس و ایجاد سیستم روشنایی استاندارد از جمله اقداماتی است که از ابتدای امسال تا کنون انجام شده است.
وی از بهسازی و بازسازی سایت مجموعه ورزشی تیر وکمان از یک ماه آینده با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال و بهسازی و بازسازی سایت مجموعه زمین فوتبال چمن مصنوعی بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال خبر داد و افزود: کمپ فوتبال ما مجهز به کمپ تمرینی و سالن‌های بدنسازی و سالن‌های رختکن و پیست دو میدانی شده که نوید بخش شتاب بخش روند تکمیل زیر ساخت‌های ورزشی در کیش است.
پورزادی با بیان این که جذب سرمایه گذاری در بخش گردشگری ورزشی یکی دیگر از برنامه‌های سازمان است؛ اظهار داشت: با توجه به زیرساخت‌های ایجاد شده در کیش علاقه‌مندان و سرمایه گذاران زیادی برای سرمایه گذاری در زمینه ایجاد کمپ، اقامتگاه و هتل المپیک که بتواند به کمپ‌های ورزشی خدمات ارائه نماید؛ ابراز تمایل کردند و از طریق مراجعه حضوری یا مراجعه به فدراسیون‌های مربوطه، تقاضای سرمایه گذاری خود را به سازمان منطقه آزاد کیش ارسال داشته که این موارد و ظرفیت‌های سرمایه گذاری توسط همکاران ما در مرحله بررسی می‌باشد.
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به روند بررسی، تفکیک کاربری و صدور مجوز برای اراضی در نظر گرفته شده از سوی این معاونت برای سرمایه گذاری تخصصی در ورزش گفت: با توجه به سیاست دولت برای ظرفیت سازی سرمایه گذاران بخش خصوصی و با عنایت به سیاست سازمان مبنی بر تبدیل کیش به پایگاه اردو‌های ورزشی در سطح باشگاهی، ملی و بین المللی، این مهم به دستور مدیرعامل سازمان منطقه کیش در دستور کار این سازمان قراردارد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر