کد خبر: ۹۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵

احیای بزرگترین واحد تولیدی واگن کشور با مشارکت بانک صادرات ایران

عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران گفت: شرکت واگن پارس به عنوان بزرگترین واحد تولید واگن کشور با مساعدت بانک صادرات ایران دوباره در ریل سودآوری قرار گرفت و موفق به افزایش ١٠٠ درصدی حجم فروش شد.
احیای بزرگترین واحد تولیدی واگن کشور با مشارکت بانک صادرات ایران

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، امیر یوسفیان در بازدید از کارخانه واگن پارس با بیان این مطلب تاکید کرد: شرکت واگن پارس با توجه به ظرفیت‌های مطلوب تولیدی، سال‌ها در شرایط نامناسبی از نظر حجم تولید، اشتغال و سودآوری قرار داشت که بانک صادرات ایران پس از انتقال سهام این شرکت به گروه مپنا و انتصاب مدیران جدید، با پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال تسهیلات ریالی برای احیای این واحد تولیدی کمک شایانی کرد.

احیای بزرگترین واحد تولیدی واگن کشور با مشارکت بانک صادرات ایران
وی با تاکید بر اینکه حمایت بانک صادرات ایران از این واحد تولیدی در صنعت ریلی کشور با توجه به برنامه‌های توسعه‌ای آن انجام شده است، افزود: با وجود مشکلات متعدد شرکت‌ها در شرایط کنونی، بانک صادرات ایران همچنان حمایت از تولید داخلی را در دستور کار دارد. در همین راستا حمایت بانک موجب شد تا شرایط شرکت واگن پارس در سال گذشته بهبود یافته و با رشد تقریباً ١٠٠ درصدی حجم تولید، میزان فروش سالانه این شرکت از ١٠ هزار میلیارد ریال فراتر رفته و از یک واحد زیان‌ده به یک واحد سودآور و فعال تبدیل شود.
همچنین در جریان این دیدار مرتضی ملانژاد، مدیرعامل شرکت واگن پارس نیز بانک صادرات ایران را به عنوان یار دوازدهم شرکت معرفی کرد و احیای این شرکت را مدیون مساعدت و مسئولیت‌پذیری مدیران بانک صادرات ایران دانست.
شرکت واگن پارس مپنا اولین و بزرگترین تولیدکننده خودرو‌های ریلی شامل انواع واگن‌های باری، مسافری، مترو، لکوموتیو در ایران است که با داشتن بیش از هزار نفر پرسنل پیشتاز این صنعت در خاورمیانه است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر