کد خبر: ۹۳۰۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۰

پیش بینی بورس فردا ۷ آذر ۱۴۰۱

پیش بینی بورس فردا ۷ آذر ۱۴۰۱: از منظر تکنیکی افت شاخص کل در معاملات امروز در سطحی نیست که بتواند مسیر حرکت بازار را مشخص کند و بازار به یک کندل قوی صعودی و یا نزولی احتیاج دارد.
پیش بینی بورس فردا ۷ آذر ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴- به نقل از اکوایران؛ امروز ارزش معاملات بورس تهران حوالی ۳ هزار و ۳۸۴ میلیارد تومانی بود که از این رقم سهم معامات خرد در بازار بورس حدود ۲ هزار و ۱۱۴ میلیارد تومان شد که این رقم در نیمه اول بازار حوالی ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود.

پیش بینی بورس فردا ۷ آذر ۱۴۰۱

اگر معاملات این روز‌های گروه خودرویی را از بازار کنار بگذاریم، بازار بورس تهران اعداد و ارقام کمتری را در خصوص ارزش معاملاتی به خود خواهد دید.

ارزش معاملات گروه خودرویی امروز حدود ۵۸۰ میلیارد تومان بود که با کسر از ۲ هزار و ۱۱۴ میلیارد تومان؛ سهم سایر گروه‌ها از ارزش معاملاتی نزدیک به ۱۵۰۰ میلیارد تومان می‌شود که این رقم نشان از سکوت بازار در این روز‌ها است.

بازار نیم نگاهی به قیمت فردای نفت خواهد داشت تا ببیند نفت فردا را چگونه آغاز خواهد کرد؟ نفتی که قرار است با بیانه اتحادیه اروپا سقف قیمتی جدیدی را برای خرید از روسیه ثبت کند. البته این موضوع به طور مشخص از پنجم دسامبر تعیین تکلیف می‌شود.

موضوع دیگری که این روز‌ها در بازار و قبل از بودجه مورد بحث اهالی بازار سرمایه است میزان حقوق دولت در خصوص معادن است که این موضوع را هم بهرام شکوری رییس انجمن مس ایران در برنامه بولتن اکوایران مطرح کرده و معتقد است نگاه غیرکارشناسی به حقوق دولتی می‌تواند معادن را تعطیل کند. همچنین به زمزمه‌هایی که در خصوص حقوق دولتی معادن در بودجه سال آینده شکل گرفته، پرداخته است.

 

در بازار امروز هر چقدر که خودرویی‌ها تلاش کردند تا بازار را مثبت کنند از سمت دیگر گروه‌های دیگر بازار در تلاش برای منفی و اصلاح بازار بودند. از نگاه تکنیکالی که شاخص را بررسی می‌کنیم افت امروز نیز در حدی نیست که بتواند مسیر حرکت بازار را مشخص کند و بازار به یک کندل قوی صعودی و یا نزولی احتیاج دارد.
هرچند که شاخص کل بورس تهران از سقف قیمتی چند هفته خود حدود ۱.۵ درصدی افت کرده است (از نظر مقداری ۲۰ هزار واحد)، اما هنوز استاندارد‌های تکنیکالی برای اصلاح را تایید نکرده است و این افت در حد یک نوسان برای تکنیکالیست‌ها تلقی می‌شود.

پیش بینی بورس فردا ۷ آذر ۱۴۰۱
اما شاخص کل هم وزن همچنان و با آرامش خاصی درحال افزایش است که این موضوع در خلاف جهت اندیکاتور RSI است که یکی از نشانه‌های واگرایی محسوب می‌شود.

در نمودار شاخص هم وزن میانگین‌های ۲۰۰ روزه و ۵۵ روزه با هم در یک نقطه به تلاقی رسیدند، که این موضوع می‌تواند نقطه امیدی برای رهایی از واگرایی ایجاد شده باشد و شاخص هم وزن با این سیگنال تکنیکالی به مسیر صعودی خود ادامه دهد.

اما به دلیل ارزش معاملاتی پایین در بازار سرمایه خطای این موارد بسیار بالا می‌رود چرا که با مقادیر کم ارزش معاملاتی نمی‌توان در خصوص قطعیت و یا عدم قطعیت یک موضوع صحبت کرد. چرا که هنوز خریداران و فروشندگان وارد میدان نبرد نشده‌اند و تنها نظاره‌گر بازار هستند و ظاهرا اهالی بازار نقد بودن را ترجیح می‌دهند.

پیش بینی بورس فردا ۷ آذر ۱۴۰۱

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.