کد خبر: ۹۳۰۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۹

کلینزمن: منظور بدی درباره ایران نداشتم

یورگن کلینزمن، سرمربی سابق آمریکا، می‌گوید منظور بدی از اظهاراتی که درباره ایران مطرح کرده نداشته است.
کلینزمن: منظور بدی درباره ایران نداشتم

مخاطب ۲۴- به نقل از ورزش سه؛ اظهارات روز گذشته کلینزمن درباره سبک بازی ایران تحت هدایت کارلوس کی‎‌روش خصوصا در بازی برابر ولز در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با واکنش تند این مربی پرتغالی روبرو شد.

کلینزمن: منظور بدی درباره ایران نداشتم

 

کی‌روش شب گذشته با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش به شدت از اظهارات مطرح شده توسط کلینزمن انتقاد کرد، از او خواست که به اردوی تیم ملی بیاید، با بازیکنان ایرانی دیدار کند و با فرهنگ ایرانی آشنا شود.

سرمربی تیم ملی ایران همچنین صحبت‌های این ستاره سابق تیم ملی آلمان را بی‌احترامی به فوتبال خواند و از او خواست که از سمتش در کمیته فنی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر استعفا دهد.

حالا بی‌بی‌سی که اظهارات کلینزمن در این شبکه مطرح شده بود، بار دیگر با او صحبت کرده تا نظرش درباره واکنش کی‌روش را جویا شود.
کلینزمن به این شبکه گفت: «به نظرم برداشت بدی از صحبت‌های من شد. من واقعا سعی خواهم کرد با کی‌روش تماس بگیرم و اوضاع را آرام کنم. قصدم هرگز انتقاد از کارلوس یا نیمکت ایران نبود. بعضی حتی فکر کردند من از داور انتقاد کردم، چون او کاری درباره نحوه رفتار آن‌ها روی نیمکت انجام نداد.»

او با توضیح درباره صحبت‌هایش اضافه کرد: «تمام حرف من این بود که آن‌ها احساسی با شرایط برخورد می‌کنند که در واقع از بعضی جهات قابل تحسین است. تمام نیمکت آن‌ها در تمام طول بازی با تیم داخل زمین همراه بود. آن‌ها بالا و پایین می‎‌پریدند و کارلوس مربی بسیار احساساتی است. او به طور مداوم کنار زمین حضور دارد و سعی می‌کند به بازیکنانش انرژی بدهد و آن‌ها را راهنمایی کند.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند بازگشایی مثبت بورس تهران؛ شاخص‌ها روند صعودی گرفتند
بورس تهران امروز با بازگشایی مثبت همراه شد و شاخص کل روند صعودی گرفت. نماد‌های بزرگ بازار پیشتاز رشد قیمت‌ها در ساعات اولیه معاملات بودند.
حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها حراج سنگین اوراق دولتی؛ فشار بر بازار بدهی و نقدینگی بانک‌ها
دولت در ماه‌های پایانی سال با عرضه سنگین اوراق و نرخ سود بالا، بازار بدهی و شبکه بانکی را تحت فشار قرار داده و جذابیت بازدهی بدون ریسک رشد کرده است.
خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد خرازی شرط مذاکره با آمریکا را اعلام کرد
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران تأکید کرد مذاکره با آمریکا تنها در صورت رعایت اصل برابری، احترام متقابل و توافق پیش از دستور کار ممکن است.
سه عامل نوسان قیمت طلا و کاهش تولید مصنوعات طلا سه عامل نوسان قیمت طلا و کاهش تولید مصنوعات طلا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران نوسان شدید اونس جهانی، تغییرات نرخ ارز و ضعف نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین را سه عامل اصلی افزایش قیمت طلا معرفی کرد.
خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل خطر بحران سوخت در اروپا همزمان با بن‌بست معامله لوک‌اویل
گونور هشدار داده است که توقف خرید دارایی‌های خارجی لوک‌اویل می‌تواند عرضه سوخت در اروپا را مختل کرده و هزاران شغل را تهدید کند، آن هم در زمانی که تحریم‌ها و تنش‌های انرژی فشار بی‌سابقه‌ای بر بازارهای اروپایی وارد کرده‌اند.
سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن! سعید اسماعیلی؛ تلاش کن، طلاش کن!
سعید اسماعیلی با یک بازگشت باورنکردنی و اجرای فن تماشایی دوکت‌سالتو، فینال وزن ۶۷ کیلوگرم را به نفع خود تمام کرد و نخستین طلای کشتی فرنگی ایران در ریاض را گرفت.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر