کد خبر: ۹۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵

واکنش اسکوچیچ به برد و باخت خاص ایران در جام جهانی ۲۰۲۲

اسکوچیچ درباره بازی های ایران مقابل انگلیس و ولز در جام جهانی ۲۰۲۲ و عملکرد کارلوس کی روش واکنش نشان داد. حمله و دفاع نکردن در DNA ایران است!
واکنش اسکوچیچ به برد و باخت خاص ایران در جام جهانی ۲۰۲۲

مخاطب ۲۴- تیم ملی فوتبال ایران در دومین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برابر ولز به پیروزی ۲ بر صفر دست یافت. دراگان اسکوچیچ سرمربی سابق ایران که تیم ملی را به جام جهانی رساند، این روز‌ها به عنوان کارشناس تلویزیونی بازی‌های تیم ملی ایران را دنبال می‌کند. اسکوچیچ حدود دو ماه و نیم قبل از شروع جام جهانی از سوی فدراسیون فوتبال برکنار و کارلوس کی روش به جای او انتخاب شد. اسکوچیچ در پایان بازی ایران و ولز، به تمجید از بازی هجومی ایران پرداخت و باخت سنگین برابر انگلیس در نخستین بازی را حاصل اشتباهات تاکتیکی کی روش دانست.

واکنش اسکوچیچ به برد و باخت خاص ایران در جام جهانی ۲۰۲۲

مشروح گفتگوی اسکوچیچ در ادامه می‌آید:
* کارلوس کی روش، مردی که جای تو را روی نیمکت ایران گرفت، گفت تیم ایران شخصیت پیدا کرده است. به نظر شما آیا این تیم بازی سنتی خود را نیز دوباره پیدا کرده است؟

- بیایید بگوییم که حمله و دفاع نکردن در DNA ایران است. در مقابل انگلیس، مربی ممکن است تفسیر و کلید تاکتیکی را اشتباه گرفته باشد که منجر به پیروزی بزرگ انگلیس شد. ایران قطعاً بازیکنان بزرگی دارد که و توانایی رویارویی با تیم‌های ملی مشابه را دارند.

 

* کی روش بر خلاف بازی مقابل انگلیس تغییراتی ایجاد کرد. تیم ایران با این تغییرات چه دستاوردی داشت؟
-اول از همه، برنامه بازی تغییر کرده است. در مقابل انگلیس ایران از نظر تاکتیکی بسته بازی کرد. در مقابل ولز به جای پنج مدافع، دفاع چهار نفره را در خط دفاعی ایران دیدیم. همچنین چهار بازیکن تغییر کردند و تیم تهاجمی‌تر شد. در اینجا بیشتر به سردار آزمون اشاره می‌کنم. به همین دلیل می‌گویم ایران ظرفیت و به نظر من جای پیشرفت زیادی دارد. بازیکنانی روی نیمکت هستند که می‌توانند جهش بیشتری از نظر کیفی به بازی بدهند.

* در کناره‌ها، ایران می‌تواند در دیدار بعدی با آمریکا که تعیین کننده خواهد بود، بهتر عمل کند؟
- مطمئناً. روی نیمکت وحید امیری، بازیکنی همه فن حریف است که می‌توان از او در همه پست‌ها استفاده کرد. او برای تیم بسیار ارزشمند است. من برمی گردم به این نکته که ایران بر اساس نوع بازی، باید تهاجمی بازی کند چرا که بازی تدافعی آسیب زننده است. به نظر من باید ریسک کرد و به دنبال پیروزی بود.

* شما به نام سردار آزمون اشاره کردید؛ مهاجم بسیار خطرناکی که می‌تواند تفاوت را ایجاد کند، اما بازی اول درترکیب نبود. او چه چیزی برای تیم آورد؟
- با حضور سردار در زمین، حریف نمی‌تواند حتی برای یک لحظه آرام بگیرد. به محض از دست دادن توپ در دفاع، سردار آنجاست تا از آن استفاده کند. او می‌تواند از ناکجاآباد، از یک موقعیت ظاهراً نه چندان خطرناک گلزنی کند. او به فضا‌ها حمله می‌کند. در مقابل ولز دیدیم که او چقدر خوب و مفید است.

 

منبع: بهارنیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر