کد خبر: ۹۲۸۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵

واکنش اسکوچیچ به برد و باخت خاص ایران در جام جهانی ۲۰۲۲

اسکوچیچ درباره بازی های ایران مقابل انگلیس و ولز در جام جهانی ۲۰۲۲ و عملکرد کارلوس کی روش واکنش نشان داد. حمله و دفاع نکردن در DNA ایران است!
واکنش اسکوچیچ به برد و باخت خاص ایران در جام جهانی ۲۰۲۲

مخاطب ۲۴- تیم ملی فوتبال ایران در دومین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برابر ولز به پیروزی ۲ بر صفر دست یافت. دراگان اسکوچیچ سرمربی سابق ایران که تیم ملی را به جام جهانی رساند، این روز‌ها به عنوان کارشناس تلویزیونی بازی‌های تیم ملی ایران را دنبال می‌کند. اسکوچیچ حدود دو ماه و نیم قبل از شروع جام جهانی از سوی فدراسیون فوتبال برکنار و کارلوس کی روش به جای او انتخاب شد. اسکوچیچ در پایان بازی ایران و ولز، به تمجید از بازی هجومی ایران پرداخت و باخت سنگین برابر انگلیس در نخستین بازی را حاصل اشتباهات تاکتیکی کی روش دانست.

واکنش اسکوچیچ به برد و باخت خاص ایران در جام جهانی ۲۰۲۲

مشروح گفتگوی اسکوچیچ در ادامه می‌آید:
* کارلوس کی روش، مردی که جای تو را روی نیمکت ایران گرفت، گفت تیم ایران شخصیت پیدا کرده است. به نظر شما آیا این تیم بازی سنتی خود را نیز دوباره پیدا کرده است؟

- بیایید بگوییم که حمله و دفاع نکردن در DNA ایران است. در مقابل انگلیس، مربی ممکن است تفسیر و کلید تاکتیکی را اشتباه گرفته باشد که منجر به پیروزی بزرگ انگلیس شد. ایران قطعاً بازیکنان بزرگی دارد که و توانایی رویارویی با تیم‌های ملی مشابه را دارند.

 

* کی روش بر خلاف بازی مقابل انگلیس تغییراتی ایجاد کرد. تیم ایران با این تغییرات چه دستاوردی داشت؟
-اول از همه، برنامه بازی تغییر کرده است. در مقابل انگلیس ایران از نظر تاکتیکی بسته بازی کرد. در مقابل ولز به جای پنج مدافع، دفاع چهار نفره را در خط دفاعی ایران دیدیم. همچنین چهار بازیکن تغییر کردند و تیم تهاجمی‌تر شد. در اینجا بیشتر به سردار آزمون اشاره می‌کنم. به همین دلیل می‌گویم ایران ظرفیت و به نظر من جای پیشرفت زیادی دارد. بازیکنانی روی نیمکت هستند که می‌توانند جهش بیشتری از نظر کیفی به بازی بدهند.

* در کناره‌ها، ایران می‌تواند در دیدار بعدی با آمریکا که تعیین کننده خواهد بود، بهتر عمل کند؟
- مطمئناً. روی نیمکت وحید امیری، بازیکنی همه فن حریف است که می‌توان از او در همه پست‌ها استفاده کرد. او برای تیم بسیار ارزشمند است. من برمی گردم به این نکته که ایران بر اساس نوع بازی، باید تهاجمی بازی کند چرا که بازی تدافعی آسیب زننده است. به نظر من باید ریسک کرد و به دنبال پیروزی بود.

* شما به نام سردار آزمون اشاره کردید؛ مهاجم بسیار خطرناکی که می‌تواند تفاوت را ایجاد کند، اما بازی اول درترکیب نبود. او چه چیزی برای تیم آورد؟
- با حضور سردار در زمین، حریف نمی‌تواند حتی برای یک لحظه آرام بگیرد. به محض از دست دادن توپ در دفاع، سردار آنجاست تا از آن استفاده کند. او می‌تواند از ناکجاآباد، از یک موقعیت ظاهراً نه چندان خطرناک گلزنی کند. او به فضا‌ها حمله می‌کند. در مقابل ولز دیدیم که او چقدر خوب و مفید است.

 

منبع: بهارنیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی چالش فروش بی‌ضابطه دارو در فضای مجازی
دارو‌های تقلبی، مکمل‌های ورزشی غیرمجاز و محصولات بهداشتی بی‌نام و نشان، سلامت مردم را تهدید می‌کنند.
بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی بررسی نظریه ترور ابراهیم رئیسی
منصوری در پاسخ به دلایلی شهادت مرحوم رئیسی گفت: شواهدی دال براینکه ترور یا خرابکاری باشد یافت نشده و اطلاع بیشتری از این موضوع نداریم.
اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند! اپراتور‌ها میوه انحصار می‌چینند، اما از بازار آزاد حرف می‌زنند!
تصمیم برای افزایش ۷۵ درصدی قیمت اینترنت بدون بهبود ملموس در کیفیت، نشانگر بحرانی عمیق‌تر در سیاست‌گذاری ارتباطی ایران است.
اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟ اولین کشور دارای بزرگترین ناوگان پهپاد در سال ۲۰۲۵ کدام کشور بود؟
ارتش‌های جهان با درک اهمیت تسلط هوایی و کنترل میدان نبرد، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در توسعه ناوگان پهپادی خود انجام داده‌اند. تا سال ۲۰۲۵، بسیاری از کشور‌ها به سرعت در حال خرید یا ساخت پهپاد‌هایی برای مأموریت‌های متنوع، از پهپاد‌های کوچک نظارتی گرفته تا سامانه‌های با برد بلند و ارتفاع بالا بوده‌اند.
ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است ترامپ بین دو زن خواننده و سیاست مدار گیر کرده است
دونالد ترامپ بار دیگر با انتشار پیامی در پلتفرم «تروث سوشال» (Truth Social) خبرساز شد.
هجوم گردشگران خارجی به ایران هجوم گردشگران خارجی به ایران
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی یکی از اهداف مهم برنامه هفتم توسعه کشور در حوزه گردشگری است.
پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد پاپ در واتیکان با اولین ایرانی دیدار کرد
سفیر ایران در واتیکان در دیدار امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت، دیپلمات‌های واتیکان با «پاپ لئوی چهاردهم» ابراز امیدواری کرد در دوره جدید رهبری واتیکان، زمینه‌های تازه‌ای برای گسترش تعاملات فرهنگی، مذهبی و دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و دولت واتیکان فراهم شود.
برگزیده
رونالدو از النصر جدا می‌شود؟ رونالدو از النصر جدا می‌شود؟
به نوشته روزنامه اسپورت عربستان کریستیانو رونالدو با توجه به ناکامی النصر در فصل جاری به جدایی از این تیم در تابستان پیش رو فکر می‌کند.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟ AFC چرا فدراسیون فوتبال ایران را جریمه کرد؟
فدراسیون فوتبال ایران به دلیل اخطار‌های زیاد بازیکنان تیم ملی فوتبال ساحلی در جریان جام ملت‌های آسیا جریمه مالی شد.
صفحه خبر بالای تصاویر